Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.3%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1176
Боже правый Предыдущий 19-й ничему ***т ненаучил, химозу прививками не лечат от неё только детокс и антидот.

Джисі Флю (вакцина проти грипу) вже є в Україні, можна робити щеплення.
Я еще от модерны не отошёл ))) а тут еще вакцина )))

Как вспоминаю 20 год. Когда люди очеред перед никольским становились с 8 утра...что бы уколоть не короновак а пристижный мадерна ))) списки...толкучка...нервы... это как получить новый айфон в день продаж )))

И после укола такие довольные выходили ))) как айфон взяли ... а не ксиоми (короновак)

Я еще от модерны не отошёл ))) а тут еще вакцина )))

Как вспоминаю 20 год. Когда люди очеред перед никольским становились с 8 утра...что бы уколоть не короновак а пристижный мадерна ))) списки...толкучка...нервы... это как получить новый айфон в день продаж )))

И после укола такие довольные выходили ))) как айфон взяли ... а не ксиоми (короновак)
Я пишу про вакцину проти грипу.
Модерна, Пфайзер та подібна срань - від ковіду. Недосліджена ***ня, яку люди колять або з примусу на роботі або якщо телік замість мізків.

А потом кичелись, кто чем кололся .... и люди разделились на тех кто жизнь ******* (колол короновак) и тех кто в жизни добился успеха (колол файзер или мадерна )

А выше всех стояли люди,которые вкололи джнсон и джонсон...один укол и попка малыша сухая ))))) как реклама в 90 годах))

Вообщем эксперимент удался . Специально вирус выпустили и потом придумали вакцину. И заработали . Конечно очень много людей умерло ((( и многие потеряли здоровье...

Я пишу про вакцину проти грипу.
Модерна, Пфайзер та подібна срань - від ковіду. Недосліджена ***ня, яку люди колять або з примусу на роботі або якщо телік замість мізків.
Зато ты был человеком ,когда у тебя в дии была отметка ,что ты кололся и пускали в япошку. )))

Я третью не успел сделать ))) война помешала...

Зато ты был человеком ,когда у тебя в дии была отметка ,что ты кололся и пускали в япошку. )))

Я третью не успел сделать ))) война помешала...
Мене в музей разом з дитиною не пустили) чекала надворі.

Джисі Флю (вакцина проти грипу) вже є в Україні, можна робити щеплення.
У 2019 році на роботі примусили зробити вакцину проти грипу. У разі відмови була погроза не сплачувати лікарняні. Я вакцінувався, хоча хворів не часто може пару разів на рік, бо після того як кинув палити підсилився імунітет.
Після вакцінування проти грипу восени 2019, я протягом зими-весни 2020 року тричі перехворів важкою формою ОРВІ, з ускладненнями. Наслідки тієї вакцинації я відкашлював ще роки зо три, поки імунітет не прийшов у норму.

У 2019 році на роботі примусили зробити вакцину проти грипу. У разі відмови була погроза не сплачувати лікарняні. Я вакцінувався, хоча хворів не часто може пару разів на рік, бо після того як кинув палити підсилився імунітет.
Після вакцінування проти грипу восени 2019, я протягом зими-весни 2020 року тричі перехворів важкою формою ОРВІ, з ускладненнями. Наслідки тієї вакцинації я відкашлював ще роки зо три, поки імунітет не прийшов у норму.
Може й таке мабуть бути.

Може й таке мабуть бути.
Може так, а може й ні.
Я був негативно налаштований наперед, бо подібний експеримент проводив мій батько за багато років до цього.
Тобто: він вакцинувався від грипу за власній рахунок в надії менше хворіти, а в результаті хворів більше ніж зазвичай.

Може так, а може й ні.
Я був негативно налаштований наперед, бо подібний експеримент проводив мій батько за багато років до цього.
Тобто: він вакцинувався від грипу за власній рахунок в надії менше хворіти, а в результаті хворів більше ніж зазвичай.
Ніхто ж не зна як би було, якби не зробив. Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)

Ніхто ж не зна як би було, якби не зробив. Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)
В мене є факти: до, після, потім. І в батька таке ж, на додаток. Нормальна собі статистика. Цьогоріч - одне ОРВІ (навесні), тьфу-тьфу!

Я еще от модерны не отошёл )))
*** вырос? Писали шо от Модерны *** растёт, увеличиваясь в размерах:D
Я цьогоріч хворіла більше ніж зазвичай без всяких щеплень)
А я зовсiм не хворiв, й не збираюся! Без всяких щеплень! :клас:
Цьогоріч - одне ОРВІ (навесні), тьфу-тьфу!
Ото нехуй свою iмунну систему ******* щепленнями!

Я так попал с бустером. Изначально повезло сделать Джонсон, получить золотую бумажку и *** на все класть. За 2 года было 2 ОРВИ, симптомы похожи, но тесты (даже лабораторные) - отрицательные. И тут в 2022 прям перед войной у меня истекает сертификат. А мне в командировку ехать и потом домой хотел слетать. Я знал, что идея плохая, потому как раз пик заболеваемости, но золотая бумажка ******ась, и без следующей никуда не пускали.
Ровно через 2 дня после вакцинации Модерной я наконец-то официально, с ПЦР заболел.Командировка, естественно, пошла по ****е, и билет на 22 февраля в Украину - туда же (да здравствует вакцина! :D)
Болел я реально 3 дня, насморк, легкий кашель и 37.5. Тест стал отрицательный только на 9ый день, так что я неслабо отдохнул.

Останнє редагування:
уже научная обчественность
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, кровь вакцинированных генетическими вакцинами (файзер, модерна и пр) оказывается опасна для переливания, равно как и при трансплантологии есть риски. Так шо скоро моя кровь будет стоить очень дорого... ))) (дя, но чорные трансплантологи тоже не дремлют).

Останнє редагування:
кровь вакцинированных генетическими вакцинами (файзер, модерна и пр) оказывается опасна для переливания
Вот с кого начнется восстание зомби) Ну зато модными укололись.

, кровь вакцинированных генетическими вакцинами (файзер, модерна и пр) оказывается опасна для переливания, равно как и при трансплантологии есть риски. Так шо скоро моя кровь будет стоить очень дорого... ))) (дя, но чорные трансплантологи тоже не дремлют).
значит при анализе совместимости будут уточнять не только группу крови, но и чем кололись )))

The study was supported by donations from members of the Japanese Society for Vaccine-related Complications and the Volunteer Medical Association.

This version is not peer-reviewed.

1. Антиваксери проплачують цидульку в ****ожурналі.
2. ХФ-довбойоб: АБЩЄСТВЄННОСТЬ КІРПІЧІ! МАЯ КРОВЬ БУДЄТ ДОРАГА!!!!

Назад
Зверху Знизу