Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Re: Коронавирус COVID-19

Откуда такая увереннность - понимаешь, но Пфайзер в Украине есть сейчас. И не по тысячам долларов...
И знаю таких, кто его себе уже сделал... (подробностей не будет где и как и для кого Пфайзер)
Для врачей -учителей, кстати) Я серьёзно. Источник информации ОВС (одна врач сказала)

Дилетант!! Такие как ты никогда не лечат острые респираторные вирусные инфекции нормально - постельным режимом, обильным питьем, проветриванием и витаминами. Вы или на ногах переносите болезнь, или с первого же дня жуете антибиотики в очередях к многочисленным специалистам - и естественно вылазят осложнения :незнаю:

То что Вы перечислили, это не лечение, а режим способствующий скорейшему выздоровлению( если оно будет) для больных, только выкинуть отсюда витамины, и добавить куриный бульон и мясо, также максимально разнообразить рацион привычными продуктами.

Переход на личности провалился, полностью не угадали.

Вакцини Pfizer і Moderna можуть викликати міокардит у молодих чоловіків, - Центр США з контролю і профілактики захворювань

У США працівники Центру контролю і профілактики захворювань (CDC) провели дослідження, результати якого підтвердили, що вакцини проти ковіду від компаній Pfizer і Moderna можуть викликати запалення серця у молодих чоловіків.
Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє видання Reuters.

Розслідування провели після того, як Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю першим повідомило про можливий зв'язок між цими препаратами і захворюванням.

Дослідження засвідчило, що після другої дози препаратів Pfizer і Moderna в осіб чоловічої статі віком від 12 до 24 років діагностували запалення серця. Хвороба проявлялася протягом наступного тижня після щеплення. За даними VAERS (система моніторингу безпеки вакцин), було зафіксовано 283 випадки захворювання, однак очікувалося лише від 10 до 102.

У CDC повідомили, що більшість пацієнтів вже повністю одужали, хоча деяких потрібно було госпіталізувати.

VSD - інша система моніторингу, показала, що випадки захворювання після другої дози переважно фіксували в чоловіків віком від 16 до 39 років.

Однак Moderna і Pfizer не встановили причинно-наслідкового зв'язку між препаратами і захворюванням. Таким чином, 18 червня має відбутися засідання Консультативного комітету з практики імунізації, щоб надати подальшу оцінку доказів і ризиків міокардиту, тобто запалення серця після щеплень.Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

COVID-19 може призвести до когнітивних порушень, подібних до хвороби Альцгеймера, - дослідження

Вчені Клініки Клівленда (США) виявили механізм, за допомогою якого COVID-19 може чинити тривалий вплив на функцію мозку і призводити до деменції, подібної до хвороби Альцгеймера.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Вчені за допомогою штучного інтелекту вивчили дані пацієнтів з хворобою Альцгеймера і COVID-19, вимірявши близькість між генами і білками пацієнтів із SARS-CoV-2 і тими генами і білками, які пов'язані з декількома неврологічними захворюваннями.

Дослідники також проаналізували генетичні чинники, які дозволили SARS-COV-2 інфікувати тканини та клітини мозку.
У той час як дослідники знайшли мало доказів того, що вірус націлений безпосередньо на мозок, вони виявили тісні мережеві зв'язки між вірусом і генами/білками, пов'язаними з декількома неврологічними захворюваннями, насамперед з хворобою Альцгеймера, вказуючи на шляхи, якими COVID -19 може призвести до деменції, подібної до хвороби Альцгеймера", - йдеться в повідомленні.

Фахівці вивчили потенційні асоціації між COVID-19 і нейрозапаленням, а також пошкодженням мікросудин головного мозку, які є ознаками хвороби Альцгеймера, і виявили, що інфекція SARS-CoV-2 значно змінила маркери хвороби Альцгеймера, залучені в запалення мозку.
"Ці дані вказують на те, що вірус може впливати на кілька генів або шляхів, що беруть участь у нейрозапаленні і пошкодженні мікросудин мозку, що може призвести до когнітивних порушень, подібних до хвороби Альцгеймера", - зазначає провідний автор дослідження Фейсюн Чен (Feixiong Cheng).

Дослідники також виявили, що в людей з алелем APOE E4 / E4, найбільшим генетичним фактором ризику розвитку хвороби Альцгеймера, знижувалася експресія генів противірусного захисту, що могло зробити цих пацієнтів більш сприйнятливими до COVID-19.
"У підсумку ми сподіваємося прокласти шлях для досліджень, які приведуть до тестованих і вимірюваних біомаркерів, які зможуть ідентифікувати пацієнтів з найвищим ризиком неврологічних ускладнень з COVID-19", - сказав доктор Фейсюн Чен.
Джерело:

Ну мы же ведь не об этом говорили, правда?
То, что у израилитян не растут рога и копыта это конечно гуд, но никто не скажет сейчас о возможных отдаленных последствиях для здоровья . Иммунологи не излучают энтузиазм по поводу новых недоииследованных вакцин, не понимаю на чем основана ваша уверенность об отсутствии отдаленных побочек?

Сначала скажите, что Вы подразумеваете под "отдаленные побочки"?

Аллергические реакции на компоненты вакцины идут в течении недели, самые острые и нежелательные в течении 3 часов. Воздействие S-белка коронавируса будет ясно в течении одного месяца, это те пресловутые тромбы, которые как оказалось вызывает и коронавирус, и среди переболевших частота тромбов увеличилась в 5 раз.
Побочные реакции что от вакцины, что от вируса становятся видимыми при исследовании уже через несколько месяцев, но возникают побочные явления сразу.
Не бывает отдаленных побочек, они проявляются почти сразу, но некоторые остаются до конца жизни, от вируса куда больше побочек, и самое печальное куда чаще, смотрите постковидный синдром.

Энтузиазм, из-за того что вкололи уже два миллиарда доз во всем мире, и 300 миллионов в США, и как-то из-за вакцин миллионами не умирают, только десятки случаев, от вируса же при официальных данных заболевших 175 миллионов человек(что занижено), умерло 3,7 миллиона человек( возможно как занижение, так и завышение)

Коля себе вакцину Вы рискуете, но не делая этого Вы рискуете в тысячу раз больше, выбор за вами.
P.S. Те кто переболел, уже выяснил риски для себя, кто-то легко переболел, кто-то тяжело, некоторые и умерли. Вакцинироваться ли им это большой вопрос, я лично думаю вакцинироваться через 4 месяца после выздоровления, повторять такую болячку мне не хочется, так что рискну и уколюсь Астрозенекой(доступность), хотя и предпочел бы или Пфайзер(Модерну), или другую векторную.

Астразенеку никто не хочет по вене пустить 15 июня?

Я записывался на очередь, позвонили сказали могут уколоть, а мне 12 недель не очень нравится промежуток между 1-ой и 2-ой

Re: Астразенеку никто не хочет по вене пустить 15 июня?

Я записывался на очередь, позвонили сказали могут уколоть, а мне 12 недель не очень нравится промежуток между 1-ой и 2-ой

в какой поликлинике?

а шо,можно подарить рядомстоящему очередь?

Liberté;69566868 сказав(ла):
Напиши, если вырастит хобот. )))

он не сможет написать потом хоботом...

Я для родителей интересуюсь, это, вообще возможно в Украине, что вместо одного человека пришел бы другой?

Anděl;69566926 сказав(ла):
село

я знаю человека который там колол себе и жене, и всё окей...

село

я знаю человека который там колол себе и жене, и всё окей...

Сейчас отцу звонил, так он сказал, что у них тоже уже даты есть.....

ХЗ.
Может лучше через семейного врача.
Так будет хоть с кого спросить.

Сначала скажите, что Вы подразумеваете под "отдаленные побочки"?

Знаете почему нет вакцины от болезни Лайма (боррелиоза)?
Она была разработана, но в итоге оказалось что она вызывает у генетически склонных людей такие же проблемы как сам боррелиоз (аутоимунный артрит если мне не изменяет память).

А мы про эту конкретную коронавирусную болезнь еще мало знаем.

Назад
Зверху Знизу