Статус: Офлайн
Повідом.: 62263
Повідом.: 62263

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Совсем от рук отбились удельные князья. Пора их вернуть под власть Киевских князей.
Как уже прикумарили всякие "возвращатели".... со всех сторон только и слышно: "вернем Крым", "вернем Донбас", "вернем Луганск".... вот тут уже про "вернем власть киевских князей"...
Может сначала, что-то вернете... а потом уже трындеть об этом будете. А то уже даже не смешно читать такие агитки... или это такой аутотренинг, как из анекдота:
- я не хочу ****ь, я не хочу ****ь, я не хочу ****ь.... это не я, это не я, это не я....![]()
Відсутність бронежилетів у бійців, які гинуть на Донбасі, голова міністерства оборони Коваль прикрив надуманим скандалом з оскарженням тендеру. Хоча винні лише військові бюрократи.
В.о. міністра оборони Михайло Коваль з трибуни Верховної Ради пожалівся на Антимонопольний комітет, який, на його думку блокує закупівлю бронежилетів. Мовляв Збройні сили України замовили 28 тисяч бронежилетів, «але на даний момент ми відчуваємо великий спротив щодо закупівлі бронежилетів». Приватна фірма, назву якої Коваль вимовив як «Арес», 18 червня оскаржила тендер і «тепер Антимонопольний комітет зупинив закупівлю, і ми кожного дня недоотримуємо бронежилети».
Це прозвучало як вибух. Кожен день звучать повідомлення про загибель та поранення українських солдатів, у яких немає бронежилетів. Тож ніхто не звернув увагу на брехню Коваля, яка була зіткана з правди та напівправди, і всі гуртом кинулись полювати на відьом.
Міністерство оборони оголосило закупівлю 25 тисяч бронежилетів на очікувану суму 118 млн грн. лише 12 травня. На той момент вже було відомо дві речі: бойовики на Донбасі воюють з застосування російської зброї , а Верховна Рада спростила військовим тендерні процедури фактично до нуля. Міноборони вже тоді могло оголошувати закупівлю «в одного учасника» і за бажання вже через тиждень після оголошення мати остаточну угоду.
Армія «недоотримує» бронежилети не через позавчорашнє рішення АМКУ. Солдати не мають захисту виключно через неквапливість армійських бюрократів, які занадто довго вирішували чи треба їх взагалі купувати, а якщо треба, то як і в кого.
Пока не будет расстрелов за саботаж ничего не изменится.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Рожи бандитов принявших присягу Даунбабве
Руских домой повезут.Так их трупы в канаве не поместятся. Нужно строй перегруппировать
Суворов не воевал против ****ов!
и дыркин в альпах не был
скоро из реконструктора пазлы будут - собери дыркина !
https://ru.wikipedia.org/wiki/Суворов,_Александр_АркадьевичПо инициативе Помпея Батюшкова и Антонины Блудовой петербургская аристократия собирает подписи под приветственным адресом по случаю вручения М. Н. Муравьёву, успешно подавившему польское восстание 1863 года, иконы Архистратига Михаила. Александр Аркадьевич Суворов отказался, назвав публично Муравьёва «людоедом».
Руских домой повезут.
Булатов привез бойцам АТО спортивную одежду, футбольные мячи и ракетки для тенниса