Ну я ем значыть:
Прийомы еды: 1) Грейпфрутово-лимонний фрэш, 2 банани. Через 30-40 минут - пластивци "8 злакив" десь 150-200 гр. сухих пластивцив на молоци, добавляю мьоду трошкы.
2) 250-300 г. творога з якымось джемом.
3) Суп-пюре из чечевици или гороху (або те й иньшэ) со шпинатом (500-700г)
4) Каша гречнева або пшенична, або з рису нешлифованого, або пшонна (400г у готовому выгляди), салат (дохрена його...я нэ зважував) из цибули, огурцив, спаржи, капусти, зелени та часнику из оливковим маслом та дэсь 30-50 г брынзы добавляю або фета.
6) Фрукти.
6) После трэнування - коктейль: 200-250г творога, 300-400 г кефиру или йогурта самодельного, белок трьох яиц, джем по смаку, блендером миксую.
7) Фрукты ризни.
8) Чай з разнотравья або ромашки, або чабрецю, або з шиповника, або з расторопши. 2 тыжни и меняю на другой. До чаю обычно беру пыриг або тистэчко або финики сушони. Тистэчка та пырогы нэ частишэ 2-3 рази в мисяць ем.
Дэсь так. Канешно нэ кожный дэнь такэ - я зминюю иноди блюда на схожи або аналогични по пищевой або энэргэтычний цинности. Якщо Вы йедите мясо, то розкладка будэ иншой. Я нэ йим потому у меня так.
Плюс всэ залэжить вид того, за рахунок чого Вы хочите поправытысь - мйазы чи жирку трохи. Якщо мйазы, то необхидни навантажэння анаеробни в додаток.