Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ХМК все?

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Ну да))) Это именно он! пАжитник)))

возраст объективен, а мудрость субъективна

А за що ти поважаєш вік?

Для мене вік - це як відстань. Просто плинення часу.
Важливо не скльки прожила людина, а як.

Це те саме що дорога.
Можна пишатись тим що ти пройшов дорогу і дійшов мети - це заслуговує на повагу.
А можна ходити по коллу і намотати той самий кілометраж, так і лишившись в точці старту - це не заслуговує на повагу. За що поважати таку людину? Що вона вижила? І що це за подвиг?

Так само і з людьми.
Хтось прожив вік і має мудрість - повага.
А хтось все життя був долбойобом і став старим долбойобом - це не заслуговує ні на краплю поваги.

Отака моя позиція.

конечно. вы за эту идею хватаетесь, как утопающий за соломинку )

Я? С чего мне хвататься за какую-то идею? Я не говорил, что не надо уважать старших. Я говорил, что по-дефолту надо уважать всех людей.

Пойди купи, продадут вместо уцхо-сунели пАжитник сенной.:D
Я ж написал - ПРАВИЛЬНЫЙ!!! Шо ж никто читать не хочет... С Абхазии возят правильные травки. Для харчо - тоже тклапи привозят)))

следую народной традиции. разве этого недостаточно?

Іноді дуже важливо ставити знак питання після звичних речей. (с)

Біли такі традиції - прив'язувати недоторкану дівчину в лісі, як жертву Карачуну (Діду Морозу). Вона замерзала на смерть, щоб Дід Мороз не був суворий до жителів поселення та змилувався над ними. І ще багато було традицій вікових. Але в певний час почали ставити знаки питання...

я ни в коем случае не уговариваю, тем более, что уже поздно. даже думать не хочу, какая логика под этим может располагаться. какая логика в том, чтобы говорить "спасибо/пожалуйста"? вообще никакой. эти традиции задают определенный психологический климат, нарабатывавшийся веками. его легко разрушить, но трудно восстановить. удачи вам.

Ми починали з первх приференцій виходчи з прожитих років, а закінчуємо тактичністю та правилами етикету? Здається пішла підміна понять, або проблема ідентифікації теми.

Давай тоді чітко озвучимо що ми розуміємо під "поважати пенсіонерів".
Моя позиція - жодних прференцій вік нікому не дає. За виключенням "фізичних" типу поступитись місцем і тп. Тут виключно фізіологія.

Аргумент "я життя прожив ти маєш мене слухати" - в дупу! Це нонсенс.

Правила етикету - так. Але знову таки жодних префиренцій за прожиті роки. Я однаково поважаю і дітей і дорослих і стариків.

Мій підхід - суто прагматичний. Якщо людина вірить у 5жі чіпування, не вірить в медецину а вірить в цілування ікон - тут вже говорити ні про що.
А от більшість пенсіонерів - вірять.
Якщо людин апозбавлена здатності будувати логічні причинно наслідкові ланцюги - яка може бути повага до позиції такої лдини? Лише тому що вона прожила 60-70-80 років?
Я звісно не буду ображати таких людей. Але і співчівати не буду. І прислухатись і тим паче взаємодіяти.

каким образом тема уважения старших (что значит не хамить старшим, например)
Ти пам'ятаєш з чого все пішло?

кто ж спорит.. но тогда на квартплату многим не хватит, особенно беззащитным пенсионерам

Вартість Метро Шеф не вища за ХМК, якщо не нижча.
А що до пєнсів. Так вони все життя голосували то за комуністів, то за партію регіонів, то за ОПЗЖ з Зе.
Вони цілком заслуговують на своє життя :незнаю: вонив се життя докладали максимум зусиль щоб так жити.

Де тут про грубіянити?
Там про те що вони пожинають плоди своєї життєдіяльності. І не заслуговують на те щоб інші рвали дупу за для їх добробуту, коли вони все життя докладали зусиль щоб мати саме таку старість.

З.І. Звісно буде це питання, тому скажу наперед - своїх пєнсів я утримую добре. Як вдячність за вкладені в мене сили.

знаете, вы мне ничего новго не сказали, все это уже мусолили и перемусолили неоднократно. мое мнение такое - небрежение традициями ведет к беспределу во всем. все начинают думать, в основном о себе, любимых, потом удивляются
Переважна більшість традицій - лицемірство.
Я живу неподалік від церкви. Тому я знаю про що кажу.

Думати перш за все про себе - це нормально. Це закладено в наш базовий інстинкт самозбереження. Саме завдяки йому наш вид досі існує.

Да и фиг с ним, много в Харькове колбасных.

Ради интереса посмотрел из какой я бутеры по утрам делаю - какой-то медведевский мк, первый раз о таком слышу.
А колбаса вкусная.

В Росте купил?
Это их собственная торговая марка:збентежений:

Купил колбасы ихней. Посыпались камни. Перестал покупать. Камни прекратились. С любого другого МК продукцией такого нет.

Точно "Докторская" была))) Извините... Если камни сыпались контролировано - так самый класс!!!

но у меня к вам другой вопрос,, а нахуя нужен наш вид? в чем его польза для вселенной? )

ну и попутно масса вопросов, почему лишь один разумный вид? это же нелогично.

Навряд чи це питання до мене.
Не я створював. Гадаю це треба питати у творців. Але навряд чи їм до Вас є діло.

Хоча я маю своє бачення. Якщо коротко - нас створили за для вирішення певних потреб. Потім покинули. І далі ми якось самі петляємо.

Взаглі складається враження що ми одне одного не чуємо. Я про одне кажу, Ви відповідаєте про інше. Тому напевно досить.

Можливо згодом ствою тему поговорити саме про це.

хм. то есть мысль о сотворении уже поселилась в атеистическом сознании?
Я не вірю в релігії. Хоча вважаю їх походження "корпоративними праивлами" конкретного власника. Які згодом були трохи адаптовані та понеслись передаватись крізь час як щось велике та божествене.
Проте вірю в те що нас створили більш розумні форми.
І я вважаю що їм більше до нас немає діла. Ми самі по собі.

ну да, есть и такая точка зрения, хотя логически она ведет к потере интереса к выживанию
Інтерес до виживання нам заклали творці. Він нікуди не дівся.
Просто пропала мета нашого створення.

Бачили Інтерстеллар? Початок фільму, де ловлять дрона, що роками літає на штучному інтелекті. Отак і він був створений для певної потреби. Потім потреба відпала, а алгоритми виживання в ньому працюють. От так він і літав роками не розуміючи навіщо.
Запитай у людини - навіщо вона живе? Вона не знає. Лише заради вдоволення своїх потреб. Але це ж не мета створення виду.

Назад
Зверху Знизу