Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
на балкон. :)
У мєня сосєді, згори коториє, свій балкон зробили жилим, вкорячів туда батарею опалення. А потом, сукі, рішили, шо дорого платить за то самоє опалення і батарєю просто отключілі. Зимой балкон промьорз, батарея лопнула, а весною воно все потекло найух до мене. І тогом - мої поли з ламінату повздувались.
...моя якась далека тітка усе життя живе на балконі,от правда не знаю,що там з опаленням

эспрессо-машины место конечно же нашлось
Я пю каву з гєй(:))зєрной кавоваркі. Каву мені приперли з Нємєтчіни. Зернову. Для кавомолки мєсто знайшлось. Кухня 14 квадратов.

у меня кухня вместе с залом, поэтому размера у нее нет. но сама кухонная зона небольшая.

и какой кофе привезли?
Один пакєт Чібо. А другий БєллаРом(якось так). Оба кілограмові. Чібо вже півкіла нема. А другий цілий. Послє Чіби буду пить.

Пані есть мільонщіца.. :зуби:
Меня би жаба задушіла вирвать зуб за 400 зл, а за 160 я би побоялся порог той стоматологіі перетнуть.. :D :незнаю:

У нас зуб вырвать где-то 1500 грн, т.е. 150 злотых.

И жаба давит, и порог боюсь переступить.

Иногда он мне напоминает позднего Артефакта.. :D

У нас зуб вырвать где-то 1500 грн,
А за шо там полторушку? Вколюють два баяна с обєзболкой. Потом, когда подєйствуєт, доктор упіраєтся своїм колєном в вашу грудную клєтку і щосили тягне щіпцамі того вашого гнилого зуба. Хруст, кровіща, потний доктор повторя вслух - ща, ща, **** не весь виліз, розкрошився. Ща я шматки підберу. І підбирає. А ви сидите з роззявленим окровавлєнним ротом.

Назад
Зверху Знизу