Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
ВИспалась хлопці. А ви там ****ом займаєтеся з ночі чи шо? ОСь отвіт моїм хейторам шо я тіпа безграмотна🥱

ВИспалась хлопці. А ви там ****ом займаєтеся з ночі чи шо? ОСь отвіт моїм хейторам шо я тіпа безграмотна🥱

Ишак сельский. Дай женщине на маникюр и на все остальное, не будь чертом.

Та всі мужики жадні, єслі разобраться. А часть тих словів я вапще не пойму тіко догадуваться мона😳

Да все с ним ясно. Про детей - ни слова. То есть проблемба. 😁

Или...рамбаю штрифлив (с) - это про делать детей?

А ще хлопці була сьогодні в тауні, за хлібом їздила ну і то сьо канєш. Так от стою там, жду паблік тарантаса, мерзну, а там клумбочка така величенька і шото торчить. Ну я нікада не обращала вніманія, а це от скуки підішла глянуть...Єзус Марія!!!!!🤦‍♀️ там скульптура голой тьотки! Абсолютно голой! З всіма подробностями!! ВСІМА! Я зроду такого ужаса не виділа🤦‍♀️ а там же дітяті всякі ходять і бабці....ужас🤦‍♀️

А ще хлопці була сьогодні в тауні, за хлібом їздила ну і то сьо канєш. Так от стою там, жду паблік тарантаса, мерзну, а там клумбочка така величенька і шото торчить. Ну я нікада не обращала вніманія, а це от скуки підішла глянуть...Єзус Марія!!!!!🤦‍♀️ там скульптура голой тьотки! Абсолютно голой! З всіма подробностями!! ВСІМА! Я зроду такого ужаса не виділа🤦‍♀️ а там же дітяті всякі ходять і бабці....ужас🤦‍♀️
...оце тобі Анджел і день ****а

О, Боже! Неужели что то вот такое? Yжас, где их облико морале!

1701363279678.png

Страшне вопщем твОрицця у цих капіталістів бездуховних🤦‍♀️ ще похлєще чім яйця в пінвінов тирить🤦‍♀️🤦‍♀️ Прийдеця бейліза трошки тяпнуть от нєрвов😳

Назад
Зверху Знизу