М I жнародний...Кстатє хлопці сьодня день ****а🥱
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
М I жнародний...Кстатє хлопці сьодня день ****а🥱
ВИспалась хлопці. А ви там ****ом займаєтеся з ночі чи шо? ОСь отвіт моїм хейторам шо я тіпа безграмотна🥱
ВИспалась хлопці. А ви там ****ом займаєтеся з ночі чи шо? ОСь отвіт моїм хейторам шо я тіпа безграмотна🥱
...зате з квартирою на закарпаттіИшак сельский. Дай женщине на маникюр и на все остальное, не будь чертом.
Та всі мужики жадні, єслі разобраться. А часть тих словів я вапще не пойму тіко догадуваться мона😳Ишак сельский. Дай женщине на маникюр и на все остальное, не будь чертом.
...писати требаТа всі мужики жадні, єслі разобраться. А часть тих словів я вапще не пойму тіко догадуваться мона😳
...як Крак сказав, де немає кохання, розмови про гроші недоречніТа всі мужики жадні, єслі разобраться. А часть тих словів я вапще не пойму тіко догадуваться мона😳
Да все с ним ясно. Про детей - ни слова. То есть проблемба. 😁Ишак сельский. Дай женщине на маникюр и на все остальное, не будь чертом.
...про майбутніх,чи існуючих?Да все с ним ясно. Про детей - ни слова. То есть проблемба. 😁
Да про сам процесс....про майбутніх,чи існуючих?
...оце тобі Анджел і день ****аА ще хлопці була сьогодні в тауні, за хлібом їздила ну і то сьо канєш. Так от стою там, жду паблік тарантаса, мерзну, а там клумбочка така величенька і шото торчить. Ну я нікада не обращала вніманія, а це от скуки підішла глянуть...Єзус Марія!!!!!🤦♀️ там скульптура голой тьотки! Абсолютно голой! З всіма подробностями!! ВСІМА! Я зроду такого ужаса не виділа🤦♀️ а там же дітяті всякі ходять і бабці....ужас🤦♀️
...процес виховання, чи виробництва?Да про сам процесс.
О, Боже! Неужели что то вот такое? Yжас, где их облико морале!А ще хлопці була сьогодні в тауні, за хлібом їздила ну і то сьо канєш. Так от стою там, жду паблік тарантаса, мерзну, а там клумбочка така величенька і шото торчить. Ну я нікада не обращала вніманія, а це от скуки підішла глянуть...Єзус Марія!!!!!🤦♀️ там скульптура голой тьотки! Абсолютно голой! З всіма подробностями!! ВСІМА! Я зроду такого ужаса не виділа🤦♀️ а там же дітяті всякі ходять і бабці....ужас🤦♀️
Да вообще ни слова....процес виховання, чи виробництва?
...соромиться мабуть,був тут один теж феодал із закарпаття, правда зараз у польщі, теж нєвєсту шукав, може це вінДа вообще ни слова.
Та хуже, я ж кажу! Все наружі, мало того шо неприкрите, так щей вилиплене з подробностями! Ви представляєте???О, Боже! Неужели что то вот такое? Йжас, де їх образно морале!
![]()
...вареники видно?Та хуже, я ж кажу! Все наружі, мало того шо неприкрите, так щей вилиплене з подробностями! Ви представляєте???