Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Може тада ще якісь доплати за дітей неработающим?😳

Щас от спросила скіко за підрощену дітятю 15 год дають, но не знаю када отвітять
Дивіться, є дві ситуації:
1. Kindergeld 250€/міс. на кожну дитину незалежно від доходу батьків.
2. Bürgergeld (соціальна допомога). Залежить від доходу родини. Для дитини розраховується в залежності від віку й може складати від 318 до 420€/ міс (до 17 років). Непрацюючі діти, що проживають з батьками до 25 років - 402€.

Пісі: самотня людина 502, пара - 451.

Ці суми є максимальними при доході від 0 до 100€/ міс.

При отриманні Kindergeld сума враховується в Bürgergeld. Тобто 250+420 на дитину не працює.

шо там, идуть дикпики?
Щупатєлі скорєє🥱 Лічка пуста як барабан.
Дивіться, є дві ситуації:
1. Kindergeld 250€/міс. на кожну дитину незалежно від доходу батьків.
2. Bürgergeld (соціальна допомога). Залежить від доходу родини. Для дитини розраховується в залежності від віку й може складати від 318 до 420€/ міс (до 17 років). Непрацюючі діти, що проживають з батьками до 25 років - 402€.

При отриманні Kindergeld сума враховується в Bürgergeld. Тобто 250+420 на дитину не працює.
Ну от я в вашій термінології не таво, но да, получається шо речь про бюргергельд 🙂👍

Ну хоть це. І на том спасіба. Слідіть ото за вашою міссіс бодіфлєкс, а я місс одінока, за мною слідить не тре женатим всяким. 😳
Трєба - не трєба...
Якшо в вас немає пароної - це на означає, шо нiхто вас не переслiдує. :rolleyes:

я б вам свой скинул, но полностью в кадр не влазит :збентежений: . так что сорян
Ой, та і правда , ще іспугаюсь на ніч глядя, і переляк потом виливать🥱
Ви лучче про себе розкажіть шото. Ну чим увлікаєтесь? Яку музику слушаєте? Чи є БЧЖ?

Трєба - не трєба...
Якшо в вас немає пароної - це на означає, шо нiхто вас не переслiдує. :rolleyes:
Переслідують нажаль...☹
То ві прі нєобходімості підрощену манюню десь наколядуєте?
Єстєсьвєнно. Он у пана є одна, як я розумію, а може й дві, в мене є, ну ще одну - і можна льготи як многодєтним оформлювать. Хату побільше на шарка опять же. Сплошна вигода.😳

Тіко ото про паліча не начинайте снова🥱 вашому палічу до бусінки як до Луни рачки😁 якби готові були до юфою так всі б реальні дані знали, я ж не троляка🤷‍♀️
По перше - нiчого я не починав.
По друге - не нашему, а вашему.
По трете - можна, алє данi - уперед! (c)

Адепт он єхидний аж таво... но жєнатік жеж махровий і небось старий як пеньок😳

Єстєсьвєнно. Он у пана є одна, як я розумію, а може й дві, в мене є, ну ще одну - і можна льготи як многодєтним оформлювать. Хату побільше на шарка опять же. Сплошна вигода.😳
В таком разі стоіт (не стоІт) подумать над правільним маркєтінгом і запросамі - іщу мущину сєрйозново, мінімум з двумя манюнямі для щаслівой інтеграції (почіму нєт) в составі 2 + 1 і созданія многодєтной сімьї со сплошной вігодой для обєіх сторон.

Не дякуйте, я сіводня добрій.

Назад
Зверху Знизу