Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...ти підглядав за бомжами?
Возле метро я постоянно давал хлопцу 10-ку, он такой был потерянный, неадекватный, побитый. Дурачок. Его жалко было. А возле Эпицентра на Героше так вообще тачки были постоянно заблеваны.

Возле метро я постоянно давал хлопцу 10-ку, он такой был потерянный, неадекватный, побитый. Дурачок. Его жалко было. А возле Эпицентра на Героше так вообще тачки были постоянно заблеваны.
...недавно наблюдав,коли бомжу купили жратви на досить немаленьку суму,він понадкушував усе і кинув.Гроші їм треба ,а не їдло

Я просто рекомендую брезгливым вечерком на парковке супермаркета посмотреть шо с теми тележками бомжи делают.
У нас комендантська година, яка розповсюджується і на бомжів

...недавно наблюдав,коли бомжу купили жратви на досить немаленьку суму,він понадкушував усе і кинув.Гроші їм треба ,а не їдло
Ну вот 10 можно дать, он себе кофе купит. На водку недостаточно.

я теж не бачу проблеми посадити дитину в візок у чоботях. вже 20 рокiв поспiль так роблю
В магазіновий??? Дитятю 20 год?🤯
Коты ходят. Хай ходят, за котами я потом стол вытру. Это священные животные.
Ну іногда наш залазив, ну он бистро понімав шо ошибся😁
Я просто рекомендую брезгливым вечерком на парковке супермаркета посмотреть шо с теми тележками бомжи делают.
Шошо??? Які бомжи??? І шо они там роблят??? Тачки ті ілі сцеплені в спец загонах стоять ілі внутрі магаза. Ви де живете???

Ну іногда наш залазив, ну он бистро понімав шо ошибся😁
За это ад. Сразу.
Шошо??? Які бомжи??? І шо они там роблят??? Тачки ті ілі сцеплені в спец загонах стоять ілі внутрі магаза. Ви де живете???
У нас на парковках стоят в том числе.

...цікаво, а як правильно їсти мандарини,їх треба мити перед тим,як чистити?
Вы не читали в новостных лентах , что завезли из Египта мандарины , а они токсичные. Просят не покупать и не есть. Вчера читала раза три .

Дезінфектори є. І одноразові рукавички є
У вас вроді і не на уліце ті тачки стоять😳
За это ад. Сразу.

У нас на парковках стоят в том числе.
ЗА шо? За строгий взгляд???

Я вже не понімаю де це у вас? В Ха? Чи гішпанському селі?

Назад
Зверху Знизу