Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Кстатє хлопці жодного разу не виділа шоб в тих тачках собак возили або дітятю в грязних сапогах, як у нас🤷‍♀️
У нас в колясках и собак, и котов возят. Бабки ебанутые выходят на прогулку и в коляске псина вонючая.

У нас в колясках и собак, и котов возят. Бабки ебанутые выходят на прогулку и в коляске псина вонючая.
Я про тачки в маркетах шо не пихають туди собак і взутих дітей. Собак там вапще нема. А в своїх колясках то канєш може і котик сидіть)) і часто цуциків на передньому сидінні видно))

...у Метро кричать у динаміки, щоб не саджали дітей і собак до возиків.Собак не бачив,а діти точно сидять у ботинках

...а хтось чисті харчі туди ложе
Все харчи в упаковках, даже хлеб в кулек кладут. Тележки стоят на улице, на них попадает пыль и грязь такая же точно как на ботинках. Не много ли брезгливости на ровном месте?

Все харчи в упаковках, даже хлеб в кулек кладут. Тележки стоят на улице, на них попадает пыль и грязь такая же точно как на ботинках. Не много ли брезгливости на ровном месте?
...я теж саме кажу ,але багатьом це неприємно

Коты ходят. Хай ходят, за котами я потом стол вытру. Это священные животные.
У меня есть где-то фотка, как соседская кошка бродит по столу, накрытому к НГ, и принюхивается. А мы с соседкой умиляемся. :)

Я просто рекомендую брезгливым вечерком на парковке супермаркета посмотреть шо с теми тележками бомжи делают.

Я про тачки в маркетах шо не пихають туди собак і взутих дітей. Собак там вапще нема. А в своїх колясках то канєш може і котик сидіть)) і часто цуциків на передньому сидінні видно))
Так эти тачки везут на улицу или на подземную стоянку супрмаркета.

...зараз поряд з тачками висить хрінь з дезинфікуючими серветками,можна тачку всю протерти

Назад
Зверху Знизу