Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
так вы не в Украину едите? Польских бароно искать?)

сейчас явно больше 25 градусов
Та покататься просто.. а то одно й те саме кажного дня... які барони? Тур вокзалами..і то дорого виходе🤦‍♀️

Не ту страну назвали Африка, походу😳

странный выбор для покататься....

вы это, дезик свой берегите, а то прецеденты уже были :-)
От кстаті за духи переживаю, да... дорогі ж. І пахнуть як😍

Странне шо іменно? Страна? Так я ж так і не поняла з Берліном...пришлось перегадать на ходу🤷‍♀️

да, как-то странно лететь в Польшу на двух самолетах, чтобы посмотреть на местных цыганей на вокзале. не самое туристическое место
Штірліц насторожився...😳 ну от така я странна...обіщаю писать вам шо як...ну вдруг ви переживати будете😳😳

Тіко шо в таку халепу влипла хлопці...і сміх і гріх🤦‍♀️🤣 купила в лавкі баночку красіву, читать ніколи було, шось темненьке, намальовано яблуко і фіга простігосподі... ну думаю, непогане вареннячко буде до оладів...откриваю , ложку до рота - а воно якесь странне на вкус..і не сладке вопще... ну думаю, мабуть кориці напхали, а я недочиталась... опять пробую - ну не лізе..ще й пече... начала читать...а воно ж чатні...совус такий густючий з луком, мустардом і оцетом🤦‍♀️🤣 поїла оладів...

Тіко шо в таку халепу влипла хлопці...і сміх і гріх🤦‍♀️🤣 купила в лавкі баночку красіву, читать ніколи було, шось темненьке, намальовано яблуко і фіга простігосподі... ну думаю, непогане вареннячко буде до оладів...откриваю , ложку до рота - а воно якесь странне на вкус..і не сладке вопще... ну думаю, мабуть кориці напхали, а я недочиталась... опять пробую - ну не лізе..ще й пече... начала читать...а воно ж чатні...совус такий густючий з луком, мустардом і оцетом🤦‍♀️🤣 поїла оладів...
Ну хоть не подумали, что маска для лица.

Кстаті за зуби... ну шоб снять отой позор шо я тіпа вапще куку. Так от вияснилось шо страхових пампасових аж півтори штуки і компенсація на всякі сложні вєщі возмещається через 2 роки платежів мінімум 🤦‍♀️ ну я в принципі так і думала...

Вкладення

• Screenshot_20231013-151511_Instagram.webp
    Screenshot_20231013-151511_Instagram.webp
    34 КБ · Перегляди: 51
а че просить, самой надо по какой-нибудь визе экстраординарных способностей. вы хоть на лотерею подались?

PS пенсия жирафляндская чи украинская?:D
Та попізже... може...😳

Да до жирафлянлської дай боже дожити😳 наша швидше...тіко копійчата не ті совсім☹

Дожити - то справа нехитра, на неї ще заробити потрібно на "бананових плантаціях" :)
Та работаєм над цим вопросом... я так поняла шо нєвєста з імпортной пенсієй на хф ціниться больше😳

США повинні підготуватися до можливих одночасних воєн з росією та Китаєм.
***** уже так завязла в Украине, что пришлось даже уступить Карабах.
В этом, видимо, и состоит стратегический план подкармливания относительно малыми партиями наших войск, чтобы ничего не закончилось внезапно.

Вон как раз статья, как американская пенсионерка в Италии домишко по-дешовке купила и рассказывает как в Италии все дешего и лучше на пенсии жеть чем в штатах
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати, по статистике в Европе билеты на самолет в пятницу 13го почти на 40% дешевле, чем обычно...надо было вам сегодня лететь🛩️
Рано сьодня...та і занята срання😳 і статистикі цій невірю вже після кидалова тіктокерів☹
Італія багатьом нравиця кстатє... і пенсвонєрки очень даже пользуються спросом кстатє😳

Назад
Зверху Знизу