Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
та боюсь, что дейт получится как у кока-колы с хидром... "я прийщов - тебе нема, пiдманула-пiдвела!"
Мадрид не для меня. Там дорого. Он для девченок, которые могут себе позволить. А я бедно живу. Сегодня даже цветы жене не купил. Увы. Только чипсы.

Мадрид не для меня. Там дорого. Он для девченок, которые могут себе позволить. А я бедно живу. Сегодня даже цветы жене не купил. Увы. Только чипсы.
Неправильно жена воспитана.
Должна при получке цветов вскрикивать - "О Боже, шо ж будет?" :ги:

b72dd05180817700dd6d7558ca653138.gif

Ну якшо вибирать між циганями і поліціянтами, то канєш виберу їх... тим більше ночью😳

Та ну здрасьті... там польських циганів нема😳

Ха... мені ще 2 і так тре вичіслять... ну 1 це фікс прайс допустім, навроді маршрутки, а з другим біда🤦‍♀️ а ...і наземний транспорт - той ще квест... "помогітє Даше AngelL добраться до..."😳

Возле Варшавы Заходной есть очень хорошая бюджетная гостиница с вкусной и недорогой столовой, завтрак шведский стол.
Наземный транспорт стоит копейки и в дневное время ходит очень часто, в ночное Болт по вполне лояльным ценам.

Возле Варшавы Заходной есть очень хорошая бюджетная гостиница с вкусной и недорогой столовой, завтрак шведский стол.
Наземный транспорт стоит копейки и в дневное время ходит очень часто, в ночное Болт по вполне лояльным ценам.
Выезжаю, главное что бы не плюнули в тарелку, ****и противные

Де звіт з місця подій? :)
Так а шо розказувать? Тарантас привіз до тауна скупляться, там зустріла старих ситуаційних союзників- бомжів, хильнули "вкусной кока-коли"😳, поржали над своєю житухой і тарантасом назад до хіжини...сумні пампасячи будні☹
Пан німець пропав... видно, самій прийдеться циганів ганять☹

Так а шо розказувать? Тарантас привіз до тауна скупляться, там зустріла старих ситуаційних союзників- бомжів, хильнули "вкусной кока-коли"😳, поржали над своєю житухой і тарантасом назад до хіжини...сумні пампасячи будні☹
Мені здалося, що Ви вже того, у "кругосвєтку" чкурнули... :-)

А Вас все ще "Пампасія" не відпускає :(

Мені здалося, що Ви вже того, у "кругосвєтку" чкурнули... :-)

А Вас все ще "Пампасія" не відпускає :(
Аааа... та на нізком стартє пока...ну, ми ж не іщем льохких путей😳

ПіСі Мнє кажется шо он мені ізмєняє☹

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу