Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Та я не цікавлюсь його грошима. Мені цікава сфера професійних інтересів :)
Так і я теж абсолютно бескорисна, просто не розумію шо це за сфера така, ще й не айті, а інгліш професійний🤷‍♀️
та я ж уже и так достаточно про себя рассказал. Может вы та пани Эйнджел поделитесь как устроились?
Та я вже прямо стрімлю , аж прєвєди стали реєструватись шоб виразіть мені своє бєспокойство😁
Холодильник кстатє вечером такі привезли🤦‍♀️але тепер тре ждать до завтра шоб фреон відстоявся🤦‍♀️🤦‍♀️
Я так понимаю, искать надо выше экватора :-)
Так.... папрашу вас не падсказувать фрау Марпл😁
кстатє ще тута і бамбук поганенький з лаврушкою росте , ага ...і пальми😳

Останнє редагування:
Холодильник кстатє вечером такі привезли🤦‍♀️але тепер тре ждать до завтра шоб фреон відстоявся🤦‍♀️🤦‍♀️
Его туда заправляли что ли? И сколько стоит такое в Африке? А каких фирм холодильники продаются там?

Выгнали ее из темы зачем-то.
Та прямо там. Я вже писала шо підгледіла як він/вона сказал(а ) шо якоби була тут по якійсь причині, яка нонє вже їй неактуальна і робити тута нічого. Та і сказать тоже.

Его туда заправляли что ли? И сколько стоит такое в Африке? А каких фирм холодильники продаются там?
Ну може не фреон, а шо там в них... ну доставщик сказав так, а я ж не ремонтнік, вірю. Плотила не я, так шо не скажу за ціну, звичайний гамняний індезіт , шо ще може бути.

Та прямо там. Я вже писала шо підгледіла як він/вона сказал(а ) шо якоби була тут по якійсь причині, яка нонє вже їй неактуальна і робити тута нічого. Та і сказать тоже.
Надо ее вернуть.
Ну може не фреон, а шо там в них... ну доставщик сказав так, а я ж не ремонтнік, вірю. Плотила не я, так шо не скажу за ціну, звичайний гамняний індезіт , шо ще може бути.
Та признайте уже, шо вы в Нидерландах.

Просветите мудростью веков.
Советский анекдот с длинной бородой.

Прибегает бабка к своему дому, кричит:
- на углу продают немецкие унитазы!
Весь дом, конечно, ноги в руки и туда.
Накупили, принесли домой в коробкax, распакопвывают - а там две палки и больше ничего.
Бегут обратно,
- что за фигня, где собственно немецкий унитаз?!
А им отвечают:
- унитаз не неМецкий а неНецкий, за одну палку нужно держаться а другой волков отгонять!

Надо ее вернуть.

Та признайте уже, шо вы в Нидерландах.
Як скажете сіньйор😁
Причём здесь недоверие?
Я просто тоже знаю цей анєкдот 😁 і ви явно намікаєте шо в меня якась землянка повинна бути замість справжнього рефриджа😳

Я просто тоже знаю цей анєкдот 😁 і ви явно намікаєте шо в меня якась землянка повинна бути замість справжнього рефриджа😳
Да нет, просто тема про африканский холодильник напомнила.

Eщё анекдот:

Приехал чукча в Москву, купил холодильник и прёт в вагон поезда.
Его проводница спрашивает:
- слушай, нафига тебе холодильник на Чукотке, там же у вас и так холодно!
- ээ, однако на Чукотке минус 30 градусов, а в холодильнике плюс 2, чукча греться будет!

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу