Я так понимаю, искать надо выше экватораСузим поиски Жирафляндии.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я так понимаю, искать надо выше экватораСузим поиски Жирафляндии.

Так і я теж абсолютно бескорисна, просто не розумію шо це за сфера така, ще й не айті, а інгліш професійний🤷♀️Та я не цікавлюсь його грошима. Мені цікава сфера професійних інтересів![]()
Та я вже прямо стрімлю , аж прєвєди стали реєструватись шоб виразіть мені своє бєспокойство😁та я ж уже и так достаточно про себя рассказал. Может вы та пани Эйнджел поделитесь как устроились?
Так.... папрашу вас не падсказувать фрау Марпл😁Я так понимаю, искать надо выше экватора![]()
Выгнали ее из темы зачем-то.Тут Нужно подумать писала, что вполне может себе позволить на ее пенсию зайти в Маринеллу. Да, не каждый день, но было бы желание![]()
Его туда заправляли что ли? И сколько стоит такое в Африке? А каких фирм холодильники продаются там?Холодильник кстатє вечером такі привезли🤦♀️але тепер тре ждать до завтра шоб фреон відстоявся🤦♀️🤦♀️
Напомнило советский анекдот про неНецкий унитаз.Его туда заправляли что ли? И сколько стоит такое в Африке? А каких фирм холодильники продаются там?
Та прямо там. Я вже писала шо підгледіла як він/вона сказал(а ) шо якоби була тут по якійсь причині, яка нонє вже їй неактуальна і робити тута нічого. Та і сказать тоже.Выгнали ее из темы зачем-то.
Ну може не фреон, а шо там в них... ну доставщик сказав так, а я ж не ремонтнік, вірю. Плотила не я, так шо не скажу за ціну, звичайний гамняний індезіт , шо ще може бути.Его туда заправляли что ли? И сколько стоит такое в Африке? А каких фирм холодильники продаются там?
У нас во многих домах клозет для одежды в спальне большего размера.У меня кухня большего размера![]()
Вроде бы она не обидчивая, но пропала после поломки/починки ХФ.Выгнали ее из темы зачем-то.
Та шо за недовєріє такоє? Іти фоткать чи шо?😁Напомнило советский анекдот про неНецкий унитаз.
Надо ее вернуть.Та прямо там. Я вже писала шо підгледіла як він/вона сказал(а ) шо якоби була тут по якійсь причині, яка нонє вже їй неактуальна і робити тута нічого. Та і сказать тоже.
Та признайте уже, шо вы в Нидерландах.Ну може не фреон, а шо там в них... ну доставщик сказав так, а я ж не ремонтнік, вірю. Плотила не я, так шо не скажу за ціну, звичайний гамняний індезіт , шо ще може бути.
Просветите мудростью веков.Напомнило советский анекдот про неНецкий унитаз.
Причём здесь недоверие?Та шо за недовєріє такоє? Іти фоткать чи шо?😁
Обида похожа на камень, который бросаешь в воду. Никогда не знаешь, на какую глубину он попадет.Вроде бы она не обидчивая, но пропала после поломки ХФ.
Советский анекдот с длинной бородой.Просветите мудростью веков.
Як скажете сіньйор😁Надо ее вернуть.
Та признайте уже, шо вы в Нидерландах.
Я просто тоже знаю цей анєкдот 😁 і ви явно намікаєте шо в меня якась землянка повинна бути замість справжнього рефриджа😳Причём здесь недоверие?
У меня там тьотя живет, она вас видела.Як скажете сіньйор😁
Да нет, просто тема про африканский холодильник напомнила.Я просто тоже знаю цей анєкдот 😁 і ви явно намікаєте шо в меня якась землянка повинна бути замість справжнього рефриджа😳
У меня "лаврушка" ассоциируется с Мадейрой...
кстатє ще тута і бамбук поганенький з лаврушкою росте , ага ...і пальми😳

А в мене з Грузією😳У меня "лаврушка" ассоциируется с Мадейрой![]()
Ну я ж кажу шо повинна бути якась землянка в целофані 😁Да нет, просто тема про африканский холодильник напомнила.