Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? ...
Тому, що людей з розладами особистосты - 9 -15% в різному ступені важкості.
Дохуя НРЛ, трохи менше психопатів, та інших рідкісних синдромів.
Якщо проаналізувати - побачиш, що ті, хто виїхав з ХА - обурюють всього декілька людей. Решта, або заздрить, або *** забиває, що є цілком нормально.
Я не можу сказати, шо ці люди психічно здорові. От чесно.
Що б там війна не генерувала - ти або залишаєшся людиною, або ні. І дуже нечасто ті, хто проявився з гіршого боку - став таким через війну.. ні, він завжди таким був, проста ти його тести не бачила, або він мімікрував і імітував нормальність.
P.S. Тут ще треба з'ясувати - що в твоєму розумінні є "обурюються". А-то, я маю наувазі стандартну трактовку цього слова, але, дуже часто - пересічні ліплять під це будь-які власті фантазії.
Наприклад - російськомовні українці ні кого не обурюють самим фактом свого існування. Вони б обурювали, якщо вдавались до традиційного "гаварі пнармаальнаму". От тоді можно обиритись і дати в єбало. А проста люди, які або ледачі, або тупі - не обурюють, а викликають певні питання, і особисто упороті - провокують на заходи протидії їхній дурковатості. Але, це не обурення.