Статус: Офлайн
Повідом.: 16606
Повідом.: 16606
ДаЯ бы вообще этого *******а не пустил на порог. Чистый черт.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ДаЯ бы вообще этого *******а не пустил на порог. Чистый черт.
а кому то нужно оправдание? вы серьезно?...радіє той, кому потрібно виправдання перед собою ,чи близькими ,свого перебування у закордонні

есть гарантии что не будут бить?Может я писала. Немного в другой формулировке. Мне спокойно, если по мне не бьёт арта, не бьют минометы, не бьют танки. Я не работаю на объекте и не живу возле него. Остальное не гребет вообще.
кому душевный покой, кому душевные переживания. люди разные....а головне, ти живеш вдома,це і є душевний спокій
Хм...а от якшо уявіти шо ТаТина "кума" - і ніяка не кума вовсє, а вона сама! Тоді ці її двусміслені фрази прєобрєтают другой смісл!!!
смысл двусмысленных фраз только в голове читающего.
ни разу. хотя была мысль подучить и поехать к куме во всеоружии.*ТаТа*, шпрєхєн зі дейчь???
у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.Переобуваетесь в полете?Ранее речь шла о том, что в 2025 году ЕС будет выталкивать пенсионеров и детей под бомбы в Харьков.

правильно. продолжать жить. там, куда привел личный выбор.Шо, прямо так и писали? По сравнению с 2022 годом - относительно спокойней, но и про бомбы какой смысл писать, если надо продолжать жить. Все мы тут понимаем, что ****ые соседи никуда не делись, ну и *** им в сраку.

Єслі шо - я з вами? в меня канєш не В1, но разбєрьомся?ни разу. хотя была мысль подучить и поехать к куме во всеоружии.
Та то ми знаєм, но краще ж не зовсім вухами щолкать, а буть в тємє?так на месте ж бесплатно подучат вас...
...але спочатку знову хостел?так на месте ж бесплатно подучат вас...
Ну так это не я, а именно другие люди писали об ужасном будущем в 2025.у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.
Я вас огорчунадо быть скромнее, ваше обсуждение тут не единственное.![]()
, но
, . Поэтому скромность я оставила в реальной жизни 
Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? А тому що вся ця агресія соціальноприємна. Ми всі стали як та бабця під під’їздом котра зганяє свою агресію на всіх хто щось робить не так. Вона ж не за чистоту біля під їзда, за чистоту то коли вийшов і щось зробив.На мою думку, кожен сам вирішує лишатися чи їхати (вже поїхали).
Бо морально дуже тяжко і кукуха реально сильно їде. І я розумію, що не всі можуть це витримати.
Також, можливо, те що люди виїхали — врятувало їм життя. Або людині не має куди повертатися.
Але мене дуже тригерить, коли я бачу фото своїх колег/друзів/знайомих, що поїхали -> фото у моря / «з відпочинку» / люди подорожують/ "перечікують«/кайфують.
Мене це прям дуже тригерить.
Від деяких людей я просто відписалася усюди.
Ще у мене є одна знайома, яка переїхала в Німеччину і постійно, коли переписуємся, пише мені: «Катя, роскажи щось хороше. Що у вас там хорошого? Я так додому хочу»
Ааааа. Я прям вибухаю від злості
Тому, що людей з розладами особистосты - 9 -15% в різному ступені важкості.Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? ...
Я думала, вы в Германии....Єслі шо - я з вами? в меня канєш не В1, но разбєрьомся?
Як кажуть - гарно там, де нас немає, але ми й туди доберемся?Я думала, вы в Германии....
Опять повторюсь - пропал наш ирландец. Наверно, делает карьеру.
А не что другое, не дай боже, по здоровью.
Зинге разве не он?проста ти його тести не бачила
Бретцелі спокою не даютьЯк кажуть - гарно там, де нас немає, але ми й туди доберемся?

Та бублики в нас свої є ? думаю дєйчь до В1 підтягнуть швиденько раз оплочують?Бретцелі спокою не дають![]()
![]()
Шошо ?????? Шо за необосновані наєзди??? Коли це я пенсіонеркой стала???вот так вот, а оказалась харьковской пенсионеркой. а я еще претцель ей предлагал?. ну я ж того, без задней мысли, так что будет проездом,