Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...радіє той, кому потрібно виправдання перед собою ,чи близькими ,свого перебування у закордонні
а кому то нужно оправдание? вы серьезно?
вообще не пойму смысла уехавшим сейчас возвращаться.

соседку вызвали на работу (написали, что кто не вернется будет уволен), вернулась.
работы нет. вернулись многие на всех работы не хватило.
сидит дома, без денег, еще и бомбят. :незнаю:

Может я писала. Немного в другой формулировке. Мне спокойно, если по мне не бьёт арта, не бьют минометы, не бьют танки. Я не работаю на объекте и не живу возле него. Остальное не гребет вообще.
есть гарантии что не будут бить?

...а головне, ти живеш вдома,це і є душевний спокій
кому душевный покой, кому душевные переживания. люди разные.

у меня на производстве люди в бункере до сих пор ночуют, боятся дома спать.
а после вчерашнего некоторые вообще вернулись.

Хм...а от якшо уявіти шо ТаТина "кума" - і ніяка не кума вовсє, а вона сама! Тоді ці її двусміслені фрази прєобрєтают другой смісл!!!
:D смысл двусмысленных фраз только в голове читающего.

Переобуваетесь в полете? :D Ранее речь шла о том, что в 2025 году ЕС будет выталкивать пенсионеров и детей под бомбы в Харьков.
у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.
надо быть скромнее, ваше обсуждение тут не единственное.:незнаю::-)

Шо, прямо так и писали? По сравнению с 2022 годом - относительно спокойней, но и про бомбы какой смысл писать, если надо продолжать жить. Все мы тут понимаем, что ****ые соседи никуда не делись, ну и *** им в сраку.
правильно. продолжать жить. там, куда привел личный выбор.
и не надо осуждать других если выбор другого не совпал с вашим выбором. :незнаю:
(это образно, не про вас лично)

у кого речь шла? у вас? спешу огорчить, в данной теме пишут и другие люди, и на другие темы.
Ну так это не я, а именно другие люди писали об ужасном будущем в 2025.
надо быть скромнее, ваше обсуждение тут не единственное.:незнаю::-)
Я вас огорчу :D, но :цехф:, . Поэтому скромность я оставила в реальной жизни :D

Останнє редагування:
На мою думку, кожен сам вирішує лишатися чи їхати (вже поїхали).
Бо морально дуже тяжко і кукуха реально сильно їде. І я розумію, що не всі можуть це витримати.
Також, можливо, те що люди виїхали — врятувало їм життя. Або людині не має куди повертатися.
Але мене дуже тригерить, коли я бачу фото своїх колег/друзів/знайомих, що поїхали -> фото у моря / «з відпочинку» / люди подорожують/ "перечікують«/кайфують.
Мене це прям дуже тригерить.
Від деяких людей я просто відписалася усюди.
Ще у мене є одна знайома, яка переїхала в Німеччину і постійно, коли переписуємся, пише мені: «Катя, роскажи щось хороше. Що у вас там хорошого? Я так додому хочу»
Ааааа. Я прям вибухаю від злості
Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? А тому що вся ця агресія соціальноприємна. Ми всі стали як та бабця під під’їздом котра зганяє свою агресію на всіх хто щось робить не так. Вона ж не за чистоту біля під їзда, за чистоту то коли вийшов і щось зробив.

Війна генерує багато страху, а страх викликає агресію, котру треба кудись дівати. Ті хто на фронті оборюють люди в кафе в тилу, тих хто лишився в Харкові обурюють ти хто виїхав, навіть на західну, мовчу про закордон. «Закордонні» українці обурюються на російськомовних українців. А чому? ...
Тому, що людей з розладами особистосты - 9 -15% в різному ступені важкості.

Дохуя НРЛ, трохи менше психопатів, та інших рідкісних синдромів.
Якщо проаналізувати - побачиш, що ті, хто виїхав з ХА - обурюють всього декілька людей. Решта, або заздрить, або *** забиває, що є цілком нормально.

Я не можу сказати, шо ці люди психічно здорові. От чесно.
Що б там війна не генерувала - ти або залишаєшся людиною, або ні. І дуже нечасто ті, хто проявився з гіршого боку - став таким через війну.. ні, він завжди таким був, проста ти його тести не бачила, або він мімікрував і імітував нормальність.

P.S. Тут ще треба з'ясувати - що в твоєму розумінні є "обурюються". А-то, я маю наувазі стандартну трактовку цього слова, але, дуже часто - пересічні ліплять під це будь-які власті фантазії.
Наприклад - російськомовні українці ні кого не обурюють самим фактом свого існування. Вони б обурювали, якщо вдавались до традиційного "гаварі пнармаальнаму". От тоді можно обиритись і дати в єбало. А проста люди, які або ледачі, або тупі - не обурюють, а викликають певні питання, і особисто упороті - провокують на заходи протидії їхній дурковатості. Але, це не обурення.

Останнє редагування:
Єслі шо - я з вами? в меня канєш не В1, но разбєрьомся?
Я думала, вы в Германии....

Опять повторюсь - пропал наш ирландец. Наверно, делает карьеру.
А не что другое, не дай боже, по здоровью.

Я думала, вы в Германии....

Опять повторюсь - пропал наш ирландец. Наверно, делает карьеру.
А не что другое, не дай боже, по здоровью.
Як кажуть - гарно там, де нас немає, але ми й туди доберемся?

Та да, шось затих мандалорєц ірландець, глянула профіль - і не заходив навіть більше 2 тижнів... ну дай бог шоб просто не до балачок було ?‍♀️

вот так вот, а оказалась харьковской пенсионеркой. а я еще претцель ей предлагал?. ну я ж того, без задней мысли, так что будет проездом,
Шошо ?????? Шо за необосновані наєзди??? Коли це я пенсіонеркой стала???

Назад
Зверху Знизу