Та вроді ти ж як ніхто тут профі в німецьких податках. (У мене склалося таке враження)А податки нащо?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та вроді ти ж як ніхто тут профі в німецьких податках. (У мене склалося таке враження)А податки нащо?
Так и есть. А что ты предлагаешь делать мамам в Харькове, у которых бабушки-дедушки далеко?мне кажется по закону далеко не везде можно дитину одну залишати дома или даже в машине
Вони недостатньо Ілітні!!При чому прибирають навіть ті, що входять до Ылитных 20%
Ну тобто і у нас по-різному.Минулого року проходив МТР (правда у Дніпрі). Зателефонував - наступного дня прийшов.
кроме мочалкин_блюз.mp4 - больше предложить нечего.Так и есть. А что ты предлагаешь делать мамам в Харькове, у которых бабушки-дедушки далеко?
А як ти так відпетляв від пильного бюргерського ком'юніті?Та звісно ж не вийшло![]()
В перший раз «спина болить, кранкен, моя твоя ніхт понимать». Власник житла сам прибрав приговарюючи «*****і сусіди» німецькою. Я його зрозумів не знаючи мови.А як ти так відпетляв від пильного бюргерського ком'юніті?
Вообще у меня такой же вопрос. Твой ответ это просто хамство. А вопрос абсолютно адекватный.Та вроді ти ж як ніхто тут профі в німецьких податках. (У мене склалося таке враження)
Це ти описала Закарпаття. Тільки *****ів треба замінити на мадярів. "і другіє емігранти" - це цигане.Немцев в селе почти нету. *****ы в основном. И другие эмигранты.
Жилье - как заселились полтора года назад в нежилое, выдраивали его - так и живут. Сейчас его признали аварийным.
Общественного транспорта нет в принципе.
...там ,де я жив такої хріні не було,будинок і прилеглі території прибирала управляюча компанія,очевидно це входить у арендну платуВ перший раз «спина болить, кранкен, моя твоя ніхт понимать». Власник житла сам прибрав приговарюючи «*****і сусіди» німецькою. Я його зрозумів не знаючи мови.
Але потім пару разів біженцям платив по 35є щоб прибрали «мій» двір та вулицю.
Всем известно, что все немецкие налоги идут на содержание украинских беженцевВообще у меня такой же вопрос. Твой ответ это просто хамство. А вопрос абсолютно адекватный.
Чувак там жил, пока беженцев не было.Всем известно, что все немецкие налоги идут на содержание украинских беженцев
Нет.Чувак там жил, пока беженцев не было.
Не розумію таких......якшо вже виманили людину, то хай допомагають якось...невже переселити в нормальні умови не можуть? От не повірю....В гості. Нема здоров'я для повноцінного самостійного життя у Харкові, а всі найближчі родичі виїхали. Тому рідня її тримає при собі в Німеччині.
...там мабуть уся сім'я живе в таких умовах,хто кого куди переселятеме?Не розумію таких......якшо вже виманили людину, то хай допомагають якось...невже переселити в нормальні умови не можуть? От не повірю....
Це хто такі?При чому прибирають навіть ті, що входять до Ылитных 20%
А податки нащо?
Вообще у меня такой же вопрос.
За уборку улицы по идее отвечает муниципальная власть. Но с другой стороны ты можешь быть прав, если у них закрытая территория и управляющая компания. Хотя конечно тоже странность, зачем тогда нужна управляющая компания, которая ничем не управляет???А какое отношение имеют налоги к придомовой территории? Вообще-то собственник/ собственники жилья обязаны содержать придомовую территорию. Или в Украине это не так?![]()
В квитанции за харьковскую квартиру что-то там такое есть, типа - уборка придомовой территории, наряду с вывозом мусора. Авот уборки подъезда вроде нету.Или в Украине это не так?
У нас дом муниципальный (жэковский). У нас дворники убирают.А какое отношение имеют налоги к придомовой территории? Вообще-то собственник/ собственники жилья обязаны содержать придомовую территорию. Или в Украине это не так?![]()