Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Не, Тирхен врать не будет, если сказала плохо, значит, так и есть. Разные условия у всех, кому повезло, кому не очень.
Я и не говорю, что Тирхен врет. Просто некоторые наши люди иногда делают трагедию/проблему из ничего. Это я про подругу Тирхен, если что, подумала.
Но потом прочитала ее рассказ - таки да, там история мрак

Скажи, якщо не дай боже потрапиш в дтп - за тобою через 5 хвилин прилетить гвинтокрил і лікарі безкоштовно зберуть твою тушку до робочого стану?
Коли мені треба провести деяку медичну процедуру я телефоную і завтра я в лікарні її проходжу. І немає усіх ції *****их термінів "можемо записати на +3 місяці від сьогодні". Ось це важливо і має значення!

Я слышала душераздирающую историю как одну нашу несчастную даму немцы заставляли участвовать в дежурстве по мытью подьезда. А у нее дома видимо так принято не было
В нас теж була йобнута тітка, яка хотіла щоб так було. Ез е резалт - всі проста скидались прибиральниці, вона приходила й прибирала. Германія - старіюча країна, думаю, там теж достатньо єбанутих бабок, які хочуть робити з під'їзду щось середнє між кібуцем, та концлагерем.

Немцев в селе почти нет. *****и в основному. І інші емігранти.
Жилье - як заселилися півтора року тому в нежилое, відраївали його - так і живуть. Зараз його визнали аварійним.
Громадського транспорту немає в принципі.
Захід Германії.
Із берлінов у мене історії успіху немає)
Так вона повернулась з тих застінків чи просто в гості і назад?

Я слышала душераздирающую историю как одну нашу несчастную даму немцы заставляли участвовать в дежурстве по мытью подьезда. А у нее дома видимо так принято не было
Мене хотіли припахати мести вулицю біля будинку. У них так заведено, що місцеві мають мести вулиці біля будинків. Куди йдуть їх 43% податків я хз.

Коли мені треба провести деяку медичну процедуру я телефоную і завтра я в лікарні її проходжу. І немає усіх ції *****их термінів "можемо записати на +3 місяці від сьогодні". Ось це важливо і має значення!
Для мене важливіше, що буде в критичній ситуаціі, коли час йде на хвилини.

В нас теж була йобнута тітка, яка хотіла щоб так було. Ез е резалт - всі проста скидались прибиральниці, вона приходила й прибирала. Германія - старіюча країна, думаю, там теж достатньо єбанутих бабок, які хочуть робити з під'їзду щось середнє між кібуцем, та концлагерем.
У нас в блочке есть уборщица. Она прекрасно все делает за не очень большие деньги.
А первоначальную мысль об очереди мы отбросили.
У меня на площадке двое квартирантов, очень пожилая женщина и я.
И так на многих этажах.

Я и не говорю, что Тирхен врет. Просто некоторые наши люди иногда делают трагедию/проблему из ничего. Это я про подругу Тирхен, если что, подумала.
Но потом прочитала ее рассказ - таки да, там история мрак
Ну я имел в виду - что и драматизировать ситуацию или передавать чьи-то псевдострадания не будет, так как вполне себе сама прекрасно знает, что такое плохо и хуево.

Залізний аргумент :клас:
Школи та садочки не працюють. Це загальновідома інформація. Про частоту сирен і прильотів теж неважко дізнатися.
- И шо вы все с ума посходили со своим Карузо?! Слышал я вашего Карузо - картавит, шепелявит...
- Вы были на концерте???
- Нет, мне Рабинович по телефону напел.

Мене хотіли припахати мести вулицю біля будинку. У них так заведено, що місцеві мають мести вулиці біля будинків. Куди йдуть їх 43% податків я хз.
Бідолага!)
Так, вони прибирають території біля будинків, ненормальні :D

Дада... минулого року пробували на МРТ записатись...обзвонили УСІ медцентри, які робити те шо призначили - черга була 1,5 міс мінімум. ЦУ.

Припахати не вийшло, так?

- И шо вы все с ума посходили со своим Карузо?! Слышал я вашего Карузо - картавит, шепелявит...
- Вы были на концерте???
- Нет, мне Рабинович по телефону напел.
І до чого це про закриті школи? Уяви скільки жінок не може нормально працювати тому що малу дитину ні з ким залишити. Або залишають самих вдома на цілий день. Смішно? Як на мене - не дуже

І до чого це про закриті школи? Уяви скільки жінок не може нормально працювати тому що малу дитину ні з ким залишити. Або залишають самих вдома на цілий день. Смішно? Як на мене - не дуже
мне кажется по закону далеко не везде можно дитину одну залишати дома или даже в машине

Дада... минулого року пробували на МРТ записатись...обзвонили УСІ медцентри, які робити те шо призначили - черга була 1,5 міс мінімум. ЦУ.
Минулого року проходив МТР (правда у Дніпрі). Зателефонував - наступного дня прийшов.

У нас в блочке есть уборщица. Она прекрасно все делает за не очень большие деньги.
А первоначальную мысль об очереди мы отбросили.
У меня на площадке двое квартирантов, очень пожилая женщина и я.
И так на многих этажах.
Є люди з психічним розладом певного типу, які чомусь вважають, що проста забов'язані командувати іншими, бо, якщо вони командувати припинять - все, не буде порядку, потім розвалиться під'їзд і завалиться будинок.
Оскільки, каральну психіатрію заборонили - лікувати їх нікому.
Заведеться така одна у під'їзді- і головне не прогавити момент і вчасно послати *****, бо вона сяде на шию і буде примушувати - чергувати, сажати їй квіточки (нє, ну зрозуміло ж - то не для неї, то ж для вас самих), потім суботники і т.д.
Я думаю - там такий випадок.
В нас теж така є в під'їзді - десь раз на півроку в неї загострення і треба закріплювати лікування цілевказівною ідеоматикою. Теж, проста платимо прибиральниці. :)

Назад
Зверху Знизу