Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...посилання не відкривається,я ж в Україні
Мне надо на украинский айпишник переключаться, потому что у меня какая-то дичь выходит *****ская в ленте при поиске.
Короче тупо посмотри "Шарий Вилла".

Нормально хлопец устроился. Живет, кайфует.

Вот потолкались. Шарик еще прыгает на людей.

Вітаю Вас з новим статусом! :-)
Та до статуса як до Київа рачки😳 ну а конєшно поки шо тимчасово наший, бо вроді як до нього і бєжєнци мають право звертатися со своїми жалобами якшо шо... ну я ж для того і влибалась шоб узнав😳
А так то туземці кажуть разне, от "корупціонер, зажрата ***** і *****о" до "мілєйший дядько, діткам роздає чупа-чупси, гладить котиків і переводить старушок через дорогу". От хз кому вірить🤷‍♀️

Та до статуса як до Київа рачки😳 ну а конєшно поки шо тимчасово наший, бо вроді як до нього і бєжєнци мають право звертатися со своїми жалобами якшо шо... ну я ж для того і влибалась шоб узнав😳
А так то туземці кажуть разне, от "корупціонер, зажрата ***** і *****о" до "мілєйший дядько, діткам роздає чупа-чупси, гладить котиків і переводить старушок через дорогу". От хз кому вірить🤷‍♀️
...спробувати треба,проби і спроби

Так до 25 року біженці отримуватимуть гроші

Ну, там пора уже работу найти, сколько ж можно
Возможно, я пропустила, но последние месяцы только один ,из Ирландии писал, что вот вышел на работу. Больше в тему не заходит. А кто ещё смог найти работу - наверно, есть такие....( я про военное время и тимчасовий захист)

Возможно, я пропустила, но последние месяцы только один ,из Ирландии писал, что вот вышел на работу. Больше в тему не заходит. А кто ещё смог найти работу - наверно, есть такие....( я про военное время и тимчасовий захист)
Ну, блин, опять про личное, сестра не стремится работать, то тяжело, то не так, уже электро велик купила, ну все не так, то дождь (а тут эта погода 70%) то ветер, то еще что-то , короче, я отстраняюсь, муж, который ебашит тоже капает мне, я тоже на взводе, весело короче

Назад
Зверху Знизу