Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Училась кататься на велосипеде без рук. В смысле руль не держала руками. Непередаваемые ощущения )))).

Обычно этим занимаются в глубоком детстве:)
Ну такое прошло мимо, постоянно удивляюсь местным. Дама может ехать на веле, в одной руке торт, в другой букет цветов, руль вообще не держит и еще поворачивать на дороге умудряется. Фантастика. Но за это тут штраф. Как и за езду по тротуарам. Да и многое другое.
У нас жарко. Июль был откровенно ****ячий. Теперь сентябрь компенсирует недополученное тепло.

главное без травм и больничек потом!

вам там шпрехен партнер не нужен? :D
Я всегда открыта к новым знакомствам.
У меня уже есть несколько человек. Мужчина и две женщины. Это все носители языка. У нас немецко -украинские тандемы.

Сучасне рабство має саме таку форму в світі! Бомжацтво, жебрацтво, психічні розлади - це результат цієї соціальної хвороби, яка в першу чергу затягує людину у залежність від законів держави, якими бідних зобов'язують, а багаті тим керують, впливають на рабсько-залежне населення. Тому бідна, вільна беззаборгованність - зараз набуває більшої цінності ніж борговий статок.
Доречі, духовні аварії не вічні, кризові епізоди можна інтегрувати в буденне життя, що дасть екологічну свідомість і глибокі зміни і ієрархії цінностей. Це не так страшно, дійсно коли знаєш що робити і ще з ким це розділити. Дуже часто ми платимо велику ціну за те, що заперечували і відкидали духовний аспект, власноруч блокуючи життєдайну силу, що живить, надихає і дарує сенс людському житті.

P. S Є люди у яких в голові ростуть дерева з зеленими листями,вони плідні і креативні. А є люди-вівці ,які пристроюються і жують з чужих голів то листя. Я не хочу нікому давати своє дерево обдирати:)

В сми начали писать, что Польша отменяет помощь украинским беженцам, в том числе это коснется разрешений на работу и на проживание. Но сегодня вроде бы сказали, что мы уже помирились :D
Так де Польша і де Африка😁

Так это поэтому кролик ноет в главном?
Йайа)) тіко раз один дядько шось там таке ляпнув і почалося)))

P. S Є люди у яких в голові ростуть дерева з зеленими листями,вони плідні і креативні. А є люди-вівці ,які пристроюються і жують з чужих голів то листя. Я не хочу нікому давати своє дерево обдирати:)
:D а почему вы решили, что у вас дерево?

По словам Ghaash, его уровень языка сейчас "Ich verstehe nur Bahnhof".
А я оце встала вчора і як сходу випалила _ монтагдінстагмітвохдонерстагфрайтагзонабендзонтаг-! Без всяких курсів і інтернетів кстаті... 😳

инглиш шо ли? в Харькове на курсах advanced заканчивал когда-то. так чтобы тесты, то ни разу не проходил
Вони всі гавнячі навєрно, але вай нот? Спробуйте ІнглішСкорє. Рєзультати доложіть бітте😳

Так ссылку бы дали, зачем экран фотографировать, камон.
вы тут как гопники практически все.
Мне так удобно хранить информацию. Я храню скрины всяких полезных сайтов, подкастов. Потому что мне так проще потом найти то, что мне нужно.

Назад
Зверху Знизу