Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

  • Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Брют не може бути напівсолодким за визначенням.
Яскравий приклад того, що написане й мовлене сприймається по різному.
Мені тре' було розписати, що ні брют, ні взагалі сухарики мені не до вподоби, а смакує мені все напівсолрдке.
 
Седня тепленько, принцесси отдихают..:любов:
IMG_20250315_122239_compress26.jpg
Да, вісна....

 
Європа якраз і зацікавлена щоб це ще тривало, раша загрузла і буксує в Україні і потихеньку слабшає, витрачаючи більше ніж може собі дозволити. Тим часом, українські біженці піднімають єкономіку в європейських країнах, потихеньку інтегруються і чим довше це триває тим менше шансів на повернення. dou.ua
 
Брют Артемовского (тогда еще) Завода Шампнских Вин чудесно лечил наутро после корпоративов.
Вы знаете третий год в Европе я понимаю одно - брюты, шомпанское, вина Массандра, портвейн красный крымский, шомпанское новый свет - это галимая крепленая параша, не выдерживающая даже конкуренции с самый галимой жужкой в пакете из отдела
 
Яскравий приклад того, що написане й мовлене сприймається по різному.
Мені тре' було розписати, що ні брют, ні взагалі сухарики мені не до вподоби, а смакує мені все напівсолрдке.
Брют должен сводить ебальник. И этотправило
 
Сломала тебя Европа.
Ремонту и восстановлению не подлежит. Возвращаться в Змиев категорически не рекомендуется, вследствии бесповоротной утраты жизнеспособности.
Не. Запои в Европе не модны . И хлебный дар тут не в чести. И красные вина мне не очень
 
в научном университете
В Каразина шоле?
Люди нахуяриваются, рыгают
Ну так дорвались же до халявного корпоративного бухла, хуле б и не нахуяриться и не порыгать?:незнаю:
а смакує мені все напівсолрдке.
А пивко у Маринеллi?:D:пиво:
...квiтуть гаi зеленi,
коти ебуться як скаженi!(С)Т.Г.Шевченко(?)
 
Завжди трішечки заздрив людям, яким до смаку віна...Мені - лише міцні напої...:незнаю:
ЗІ . Ну і пиво - як невід'ємна складова...
 
Ну, то зрозуміло, під час горбачьовської заборони ми горілку у сіфоні загазовували...
...ну,от у комбінації з дуррю,найкращий ефект, у мене колись був магазин з літеркою,ігристі вина з солодким йшли на ульот у цього континенту
 
Останнє редагування:
Вы знаете третий год в Европе я понимаю одно - брюты, шомпанское, вина Массандра, портвейн красный крымский, шомпанское новый свет - это галимая крепленая параша, не выдерживающая даже конкуренции с самый галимой жужкой в пакете из отдела
ты опять Дазер??? а где делся Наркофон или Наркобарон???
 
время свободного валом наверное)
Не во времени дело, а в организме, перестал хотеть крепкое спиртное почему-то?:незнаю:
с косяком вместе)
Я косяками никогда не баловался, и тебе не советую:пиво: Йобни лучше пивка или 100г крепкого
 
Назад
Зверху Знизу