А что, все 23 году у власти были померанчеві?
Да яка різниця, хто був. Вас хтось ущімляв?
Так вы ж не можете нормально, вы ж как в 17 году, сначала все ненавистное разрушим, не взирая на то что часть населения с этим не согласна. А потом начнем строить светлое будущее.
Ще раз питаю, як холодильник зносили - під колеса бульдозара лягали?

І з чим частина населення не згодна? З самим фактом існування української мови? І того факту, що інша частина хоче повернути собі свою мову у своїй державі? Ви заперечуєте право українців Харкова на використання та становлення своєї рідної української мови?
Потому что холодильник сносила не кучка пришлых в купе с форумной сворой.
Ага, коли бандюк зносить, що має тітушок в запасі, то вам просто сцикотно було? А коли прості харків'яни прийшли, то можна і своє фє сказать?
Не жалко. Ну и чем вы лучше?
Чим краще? Ви про що?
Вам не жалко, але істерику ви заводите.
Вже ж забрали Межигір'я у державну владу. Не собі. Віддадуть чи то на лікарню, чи то на парк відпочинку. Що вам знову не так? Чого ви скиглете?
Мне семью кормить нужно, по три месяца стоять ради того чтобы снести одних и на их место поставить таких же точно, не вижу смысла!
Ну ви не бачите, а люди бачили. Бо ви терпіла, якому начхати на своє майбутнє, а людям ні. Чому тепер скиглете? Терпіть далі.
Выборы были признаны легитимными. Те что будут, если будут, 25 мая уж точно не будут честными, народ накручен дальше некуда и опять будут голосовать не за кого-то, а против! И кто обеспечит "прозрачность"? Где независимые наблюдатели?
Ось бачте. Помаранчеві вам зробили такі легітимні вибори, навіть самі програли на них. А ви діжку прете. Народ і в 2004 і в 2010 був накручений. Зараз навпаки, вже не буде ідолопоклонства накшталт "Юля, Юля" чи "Я-ну-ко-вич".

Незалежні спостерігачі у нас завжди були на виборах, не турбуйтеся.
Я не хочу чтобы "это" ходило по Харькову!
А білгородські титушки вам миліше?

Хоч один міфічний бандерівець до Харкова доїхав? Чи ви просто знову себе впусту накручуєте?
Ну, как можно. Только почему-то эти "щірі" украинцы зарабатывают в Европе, а проклятые ******* с восточной Украины в основном как раз здесь.
І що? Ну вам то що з того? Вони в вас же робочі місця не забирають, зарплатню не демпінгують... Чи вам краще, щоб приїхали до вас і за меншу зарплату вашу роботу робили?

Яка вам різниця, хто і як заробляє гроші? Що ви скиглите незрозоміло чого і чому?