Статус: Офлайн
Повідом.: 24135
Повідом.: 24135
Яке там свято!У вас свято.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Яке там свято!У вас свято.
Почему?Як ознаку неосвіченості.
Зато у кацапов существуют проблемы, потому и насаждали везде и всюду по всем оккупированным совдепией республикам свой вяликаросский езыгТем не менее у меня не существует проблемы понимания при чтении или общении.
Це нормально. У будь якій справі потрібна практика.Почему?
Одно дело, когда человек родился в стране и в окружении носителей языка и культуры.
Тогда, как говориццо - сам Бог велел.
Но не всем так повезло.
Я, например, прожив первые 20 лет в Харькове на Госпроме, кроме как на уроках в школе
и в редких книгах, с более или менее правильной мовой не сталкивался.
Тем не менее у меня не существует проблемы понимания при чтении или общении.
Но с разговорной мовой далеко не так хорошо, тем более со способностью бегло изъяснятся.
"Піхви" - "з піхов". Оскільки я активно спілкуюся щодо ножової тематики, це вже якось навіть сумнівів не викликає.А ось тут цікаво:
Ти, моя щира, гартована мова,
Я тебе видобуть з піхви готов....
Сьогодні я би написав
"видобудь з піхві"
Або "з піхвів".
Тре до словознавців звернутися....
Кожного літа з 5-річного віку мене возили по будинках відпочинку, де були сякі-такі бібліотеки. Все цікаве російською було поцуплено до насЦе нормально. У будь якій справі потрібна практика.
Мій особистий досвід майже магічний: навчався в школі на Донбасі, де українську почали викладати з 4-го класу (10-річка тоді була). Моя мати - росіянка; батько - зросійщений українець. Український суржик я чув лише на хуторі від дідуся та бабусі.
Але коли я брав українську книжку читати, якимось магічним чином розумів начебто незнайомі мені слова. Це щось на рівні генетичної пам'яті.
Я завжди вважав що мені це здавалося, поки не почув подібну історію від зросійщеного киримли про його особистий досвід у вивченні караїмської мови.
А я жил Чернышевского 15 неск лет, где зеркалка, и в том же доме с другой стороны была библиотека Островского, где было все. Мне не повезлоКожного літа з 5-річного віку мене возили по будинках відпочинку, де були сякі-такі бібліотеки. Все цікаве російською було поцуплено до нас, а ось книги українською були представлені в асортименті. І я їх залюбки читав. От так мова якось і заходить.
Книги на русском у меня тоже были в количестве, но это в основном в холодное время года. Впрочем, некоторые вещи я все равно читал на украинском, даже исходно написанные на русскомА я жил Чернышевского 15 неск лет, где зеркалка, и в том же доме с другой стороны была библиотека Островского, где было все. Мне не повезло![]()
Докладнiш буль ласка цю тему розгорнiть!в мене на цю тему дисертація захищена, чесно!
Федір, це суто специфічна тематика, стосується лікування деяких інфекційних захворювань статевої системи жінок, слайдів не буде, вибачайте.Докладнiш буль ласка цю тему розгорнiть!
а видео 4К?Федір, це суто специфічна тематика, стосується лікування деяких інфекційних захворювань статевої системи жінок, слайдів не буде, вибачайте.![]()
Анекдот вспомнился:стосується лікування деяких інфекційних захворювань статевої системи жінок
Та хуле мелочиться, 8К уже пусть выкладывает!а видео 4К?![]()
2007 год, однако... Хотя один из членов ученого совета действительно сделал замечание по поводу недостатка иллюстративного материала вводной части. Я, тогда относительно молодой и безусловно наглый, спросил его, ЧТО именно он хотел увидеть? Чуть защиту не сорвал...а видео 4К?![]()
2007 год, однако... Хотя один из членов ученого совета действительно сделал замечание по поводу недостатка иллюстративного материала вводной части. Я, тогда относительно молодой и безусловно наглый, спросил его, ЧТО именно он хотел увидеть? Чуть защиту не сорвал...
Розкішниця !У радянському словнику ножни це піхви, а піхва це на ту ж літеру.
Ще є регіональне слово на Закарпатті, та я забула. Маються на увазі піхви.
Та я про піхви, а не про пду.Розкішниця !
Чудове слово! Як мед !![]()
1. Не брешіть ! Телебачення, УТ-1, навіть при комуняках транслювали літературну українську! Малятам про звіряток, В гостях у казки, Вечори з дідом Панасом тощо.Почему?
Одно дело, когда человек родился в стране и в окружении носителей языка и культуры.
Тогда, как говориццо - сам Бог велел.
Но не всем так повезло.
Я, например, прожив первые 20 лет в Харькове на Госпроме, кроме как на уроках в школе
и в редких книгах, с более или менее правильной мовой не сталкивался.
Тем не менее у меня не существует проблемы понимания при чтении или общении.
Но с разговорной мовой далеко не так хорошо, тем более со способностью бегло изъяснятся.
О Боже! Тепер я розумію різницю між Заходом та Сходом!Та я про піхви, а не про пду.
Є для цих піхов специфічне слово на Закарпатті..
Никогда не слышал про УТ-1.1. Не брешіть ! Телебачення, УТ-1, навіть при комуняках транслювали літературну українську! Малятам про звіряток, В гостях у казки, Вечори з дідом Панасом тощо.
Нихуя не понял.2. А якщо Вам ще 30-40, то "где ви билі 8 лєт?" Перепрошую, вже 11.....