Віталій Купрій добавил(-а) 2 новых фото.
14 мин. ·
Гройсман, Петренко та Гелетей приховують підстави набуття Порошенком власності на маєток у Козині!
У жовтні 2017 року я особисто їздив до резиденції президента Петра Порошенка в смт Козин Київської області (
), оскільки з'явилась інформація про порушення під час приватизації цих земельних ділянок (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
).
Щоб перевірити це, я звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з вимогою надати мені інформацію про землі під резиденцією Президента, а саме: як і коли відбулась передача земельних ділянок у приватну власність, у якому статусі перебували ці землі до приватизації та на підставі яких документів вони були передані Петру Порошенку. Адже народу важливо знати яким чином Порошенку дісталась ця земля!
Так ось, на жодне із цих питань я відповіді не отримав! Вважаю, що Гройсман навмисно перенаправив моє депутатське звернення до Міністерства юстиції та Держгеокадастру, які не мають запитуваної мною інформації. Тим самим він порушив моє право нардепа, що є кримінальним правопорушенням, яке передбачене статтею 351 Кримінального кодексу «Перешкоджання діяльності народного депутата». Вже направляю заяву до Генпрокуратури та Нацполіції щодо цього.
Більше того, співробітники Держгеокадастру в своєму листі повідомили мені, що всю земельну документацію вилучено Управлінням державної охорони під керівництвом Валерія Гелетея. Таким чином, УДО робить усе, щоб люди не дізнались правду!
Готую відповідну заяву про незаконне заволодіння Петром Порошенком земельною ділянкою та майном у селищі Козин, а також вимагаю в пана Гелетея надати всі копії землевпорядної документації.
Раніше я вже повідомляв про земельні оборудки президента на заводі «Кузня на Рибальському» (колишня назва «Ленінська кузня»), при закупівлі гектарів столичної землі для будівництва торгівельних центрів, а також у Царському селі в центрі Києва.
Порошенко має відповісти перед законом за свої земельні махінації!