Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
Ірма Самніашвілі
10 ч ·
Повернулась з прем’єри фільму. Всю дорогу думала про те, скільки часу витратив Саакашвілі на всі ці суди и безглузді звинувачення, натомість він міг зробити щось корисне. У всіх свої вподобання, пріоритети і цілі, у Міхаїла, це прогрес, будування і розвиток країни. В Грузії він все сам контролював і знав, що у якому стані, на що треба звертати увагу, які кроки робити для вдосконалення і виправлення тих чи інших проблем у державі. В ранці він був у західній Грузії, в день у центральній, а ввечері або вночі ніхто не знав де і коли він з’явиться. Будівельники працювали у три зміни, темп розвитку відчували всі громадяни, робота постійно кипіла і радувала наші серця.
Стежачи за моїм українським народом я замічаю те з яким обережністю вони дивляться на Міхаїла, і їх можна зрозуміти. Всі ці лицемірні політики і їх обіцянки так і залишаються обіцянками, але Міхаїл не такий, він завжди тримає своє слово. Дуже добре пам’ятаю 2003 рік, Грузія була в жахливому стані, після війни і злиднів. Багато хто не вірив, що країна вийде із цього положення і зможе колись піднятись на ноги. У цей найскрутніший момент з’явився молодий ідеаліст, прогресивний і енергійний політик. Навіть я не вірила в його обіцянки, після побаченого і пережитого. Але я довірила йому долю своєї країни і ні разу про це не пошкодувала. Він зробив навіть більше ніж обіцяв, витягнувши мою Грузію з болота. Мені дуже кортить, щоб Україна – країна в якій народились і виросли мої сини, була повноцінною європейською державою. Я довіряю майбутнє своїх синів Міхаїлу. Як мій друг сказав: «Коли дитина хворіє і є лікар, який таку хворобу вже лікував, не питаєш національність, а ввіряєш йому свою дитину».

ghfhb7.jpg

Ray
2 ч ·
Олигарх Порошенко застраивает Майдан конструкциями в цветах украинского флага, чтобы обворованные им не протестовали...

fh5hge.jpg

h7aggh.jpg

j6bgga.jpg

Семен Семенченко добавил 3 новых фото.
2 ч · Киев ·
Янукович, идиот, у 2014 не додумався пофарбувати паркан навколо Межигір'я в патріотичні кольори. Порошенко не ідіот. Він боягуз. Він боїться людей. Тому весь Майдан по обидва боки від Хрещатика вже заставлений цими конструкціями. Верх цинізму заважати українцям реалізовувати своє право на протест за допомогою зроблених (за рахунок їхніх податків) "йолок" (у вигляді фантазій на тему нашого українського прапора). У цьому ще є і практичний сенс. Якщо конструкції ніхто не чіпатиме, то начебто "не буде картинки". Тоді можно буде знову наймати "лідерів громадської думки" які будуть міряти квадратами і ромбами кількість людей і доводити що "вийшло мало". Якщо хто то в серцях знесе одну з конструкцій, то можна спокійно кричати "агенти кремля псують наші державні символи" і збирати чергове "кавування на Майдану" підкріпивши їх тiтушками.

Петро Інкогніто начебто розумний. Але і дурний одночасно. Майдан - не на площі Майдан Незалежності. І не на Хрещатику. Він в головах і душах вільних людей. Тому ці "йолки" також допоможуть Порошенку, як до цього допомогли Януковичу. Завтра побачимось в 12-00 в парку Тараса Шевченка.

З вільними українцями.

Всю дорогу думала про те, скільки часу витратив Саакашвілі на всі ці суди и безглузді звинувачення, натомість він міг зробити щось корисне.
Лишний раз в кабаке не посидел, так что суды ему на пользу. Одесситы говорят что и в Одессе его чаще можно было увидить в ресторане нежели на своем рабочем месте.

Он...хм, я уважаю людей дела, а не киздунов, у него очень серьезный бэк, мне нравилось как все менялось в Грузии, сильно менялось, очень быстро менялось и да, я хочу таких перемен в Украине...как минимум.
Говорит красиво много кто, но из всего многообразия судить лучше по делам, а не словам.

А вёдра гумна...да нет им цены никакой...
Я не была в Грузии и не видела как она менялась. Но слышала, что не все так однозначно прекрасно было при президентстве Саакашвили. И бежал он оттуда, и не одно уголовное дело на него. В любом случае, и его серьезный бэк и президентство осталось в прошлом. Украина, это не Грузия. И как было там здесь не будет. Другие реалии, другие условия, другая территория. И Саакашвили уже не торт. Это уже не сильный политик и президент. Это как раз тот, который с ведрами гуамна, которому нет никакой цены. И у него уже ничего. Ни чести, ни достоинства, ни, кстати, гражданства. Один популизм, бравада, и из дел только призывы что то там захватить, и что то пикетировать. Даже с крыши не смог спрыгнуть. Вообще не человек слова.

Я не была в Грузии и не видела как она менялась. Но слышала, что не все так однозначно прекрасно было при президентстве Саакашвили. И бежал он оттуда, и не одно уголовное дело на него. В любом случае, и его серьезный бэк и президентство осталось в прошлом. Украина, это не Грузия. И как было там здесь не будет. Другие реалии, другие условия, другая территория. И Саакашвили уже не торт. Это уже не сильный политик и президент. Это как раз тот, который с ведрами гуамна, которому нет никакой цены. И у него уже ничего. Ни чести, ни достоинства, ни, кстати, гражданства. Один популизм, бравада, и из дел только призывы что то там захватить, и что то пикетировать. Даже с крыши не смог спрыгнуть. Вообще не человек слова.

есть такое мнение и такое оригинальное:рл: со вкусом молочного шоколада..:D

Я не была в Грузии и не видела как она менялась. Но слышала, что не все так однозначно прекрасно было при президентстве Саакашвили. И бежал он оттуда, и не одно уголовное дело на него. В любом случае, и его серьезный бэк и президентство осталось в прошлом. Украина, это не Грузия. И как было там здесь не будет. Другие реалии, другие условия, другая территория.

Та да "не все однозначно", зато "все однозначно" с нынешним украинским президентом.

а что это на конструкции? в честь чего? и главное за чей счет?

но об-пассЕран!! :кручусь: Грузин не пройдеть!!!

bdghd4.gif

bjcgd5.gif
bcgh9b.jpg

Вкладення

• bjcgd5.gif
    bjcgd5.gif
    123 КБ · Перегляди: 29
Вкус-игра Вашего воображения. Похоже, какие-то перекосы в рационе.

Все последнее время привкус дерьма от содержимого в красивой упаковке...:):кручусь: Вы думаете надо заняться медитацией, типа "все хорошо-нормально, ОУМ"- может и воображение нормализуется?

Я. Даже с крыши не смог спрыгнуть. Вообще не человек слова.

Он сейчас говорит,что не собирался с крыши прыгать,а вылез на крышу,потому что связь говно и покрытия в центре Киева нет!:D

Он сейчас говорит,что не собирался с крыши прыгать,а вылез на крышу,потому что связь говно и покрытия в центре Киева нет!:D

А вы всё ждали напрасно :D Ну не придурки?:іржач:
ПыСы: цЫрк уехал, а клоны остались.

Назад
Зверху Знизу