Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
Все последнее время привкус дерьма от содержимого в красивой упаковке...:):кручусь: Вы думаете надо заняться медитацией, типа "все хорошо-нормально, ОУМ"- может и воображение нормализуется?

Нужно трезво анализировать. А Вы конкретизируйте, пожалуйста свои образы и запахи.

Я не была в Грузии и не видела как она менялась. Но слышала, что не все так однозначно прекрасно было при президентстве Саакашвили. И бежал он оттуда, и не одно уголовное дело на него. В любом случае, и его серьезный бэк и президентство осталось в прошлом. Украина, это не Грузия. И как было там здесь не будет. Другие реалии, другие условия, другая территория. И Саакашвили уже не торт. Это уже не сильный политик и президент. Это как раз тот, который с ведрами гуамна, которому нет никакой цены. И у него уже ничего. Ни чести, ни достоинства, ни, кстати, гражданства. Один популизм, бравада, и из дел только призывы что то там захватить, и что то пикетировать. Даже с крыши не смог спрыгнуть. Вообще не человек слова.

bgbj7d.jpg

ad8hfa.jpg

Все ясно.

Суд амністував екс-голову бази Нацгвардії, який вкрав майна на 2 мільйони

Суд відпустив по амністії колишнього начальника Центральної бази забезпечення Національної гвардії Вадима Іващука, який у змові з підлеглими вкрав з військового складу майна на 1,96 мільйона гривень.

Про це йдеться в ухвалі суду від 30 січня, текст якої є на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

Слідство встановило, що в січні-вересні 2015 року Іващук, тоді ще перебуваючи на посаді начальника бази, разом з іншими військовими виокремили для подальшого привласнення і збуту військове майно, що зберігалося у складських приміщеннях бази в Києві, вартістю майже 2 мільйона гривень.

При цьому суд дійшов висновку, що порушення закону Іващуком полягає у "недбалому ставленні до служби", чим скористалися його підлеглі.

Зокрема, йдеться в рішенні суду, зі складів Центральної бази забезпечення Нацгвардії були викрадені військова форма, бронежилети, шоломи, армійські черевики і тактичні ліхтарі. Злочинці вантажили й вивозили військове майно на автомобілях.

Зрештою Іванчук уклав угоду про визнання вини з Генеральною прокуратурою, і його засудили до 2 років позбавлення волі.

Але водночас Подільський суд вирішив, що замість тюремного ув'язнення до засудженого варто застосувати 2 роки службового обмеження, а потім і взагалі ухвалив звільнити Іващука від покарання на підставі закону "Про амністію у 2016 році".

Позорная СБУ обслуживающая режим Порошенко в стране "победившей революции достоинства человека"
Полный текст, с описанием ничтожеств из СБУ на странице активистки -

dh2afa.png

У поліції хочуть завадити проведенню Маршу за відставку Порошенка по Хрещатику і на Майдані

Сьогодні надійшов лист від Національної поліції про те, що «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» не може провести завтрішній Марш з вимогою відставки Порошенка по Хрещатику і на Майдані, бо дві інші організації там проводять свої акції.

Про це повідомила одна з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі" Ольга Галабала на своїй сторінці у Фейсбук.

Галабала відзначила, що за дивним збігом обставин,весь Майдан заставили дивними конструкціями, які вже охрестили новою «йолкою», а сам Хрещатик і Майдан буде зайнятий іншими акціями.

"Замість того, щоб забезпечити громадський порядок, поліція наполягає, щоб наша акція протесту не рухалася по Хрещатику і не проводилася на Майдані.Ще цинічніше, що встановлення цих конструкцій обгрунтовують підготовкою до річниці розстрілу Небесної Сотні. Від цього дуже гидко. Коли іменами людей, які боролися за свободу прикриваються, щоб цю свободу придушити", - обурилась Галабала.

Нагадаємо, цієї неділі, 4 лютого о 12 год відбудеться Марш за майбутнє. Основна вимога мітингувальників – відставка Порошенка, а також вибори нового парламенту та формування нового Уряду. Активісти попрямують з парку Тараса Шевченка до Майдану Незалежності, де проведуть народне віче. За колоною людей з парку до Майдану вирушить «автомарш».

Alexander Nossov
3 ч · Rivne Oblast, Ровно ·
ПОЧАТОК ВІДЛІКУ НОВОЇ ЕПОХИ УКРАЇНИ

Завтра, 04.02.2018 почнеться відлік нових соціальних рухів і змін в сьогоденній Історії України.
Три сили одночасно зійдуться разом в одному місці:
1. ПРИХИЛЬНИКИ ЄВРОАТЛАНТИЧНОГО НАПРЯМКУ розвитку країни: а).середній клас,
б). вільні та самостійні люди,
в). послідовники руху М.Саакашвілі.
(найбільша за чисельністю, ідейна, наполеглива, але! слабо організована, із нестачею фінансових ресурсів, без медійного впливу, без системи пропаганди, без чітко визначеної по прізвищам команди лідерів).

2. ПРИБІЧНИКИ АВТОРИТАРНОГО, ЖОРСТКОГО ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО типу управління країною: так званні «національні дружини», разом з ними поліція, спецслужби, деякі ліві елементи, комуністи та соціалісти, у вигляді деяких громадських організацій.
(незначна за чисельністю! але має чітку централізовану систему командування, визначених лідерів по прізвищам, в наявності т.н. «штурмові загони» зі зброєю, та значні фінансові ресурси і головне чіткий календарний план дій)

3. ПОБОРНИКИ СТАРОЇ КОРУМПОВАНОЇ СИСТЕМИ, яка асоціюється з Порошенком та його родичами та друзями.
(незначна за чисельністю, без «штурмових» груп! але із необмеженими фінансовими ресурсами, цілою низкою проплачених ГО, масованим медійним впливом на маси, а також з дуже великим переліком чиновників та керівників держаних підприємств, які на місцях легко «вправляють» мозки «неслухняним»)

Хто переможе?
Історія розвитку суспільств та держав доказує, що завжди перемагає розумність та ідейність, тобто в нашій градації це 1й варіант. Але до такої перемоги іноді дорога дуже довга та із стражданнями.

Інше сьогодні писати не хочу, бо 99% не вірить в майбутнє, якщо його аналіз не відповідає їх емоціональним – душевним намірам. Всі хочуть вже і зараз... але так не буває.

Україна і так не іде, а біжить галопом! і наганяє інші країни, в яких досвід державності вимірюється в 250-300 років.
Все що було до цього, з 1992 року - це був період виживання молодого організму, час підготовки до вступу Держави-України в період юнацтва.

Але нам Україні ще далеко до тих, у кого вік державності більше 500 років.
Середньо-статичний вік сучасної держави - 1000 років.

Позорная СБУ обслуживающая режим Порошенко в стране "победившей революции достоинства человека".....]

" пришли обыскывать бабушку,
а там только библия..:( "

"они хатели люстрировать младшиго внука :увага:"

Ебаньки :D

ты забыл про нулевой рейтинг! :іржач:

Олегович, мож не пиздел бы??
Разве я утверждал о нуле сааки?
Разве не я ему рекордные 7% давал в отличии от кучи агентств,
которые его в 1,8-2% оценивали??

Не я ли, в таком случае, самый преданный адепт Михо?

:)

Позорная СБУ обслуживающая режим Порошенко в стране "победившей революции достоинства человека"
Полный текст, с описанием ничтожеств из СБУ на странице активистки -

dh2afa.png

Долбоёбище!Ты читаешь ,что постишь или оптом заливаешь сразу свою срань? Ты про сраакину кассиршу уже вчера постил:відстій:
ВО ВЧЕРАШНЕЙ ВЕРСИИ ПОСТА СБУ ИЗЪЯЛА ДЕНЬГИ ПАРТИИ !!!Асегодня про банкротсво ни слова !!!Думаешь не послазятся саакашисты на пустой кошелёк ???
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=62495792&postcount=9574
"...вони забрали ЦІ ГРОШІ ПІД ЧАС ОБШУКУ! Під приводом, що це «незаконні» гроші партії...."

"...- Тепер мене і мою сестру викликають на допит в понеділок. Моя сестра - бухгалтер дуже високого рівня, класний професіонал. Я попросила її допомагати вести бухгалтерію в партії, як волонтер. Вона становила і здавала звітність, стежила за документацією. Тільки тому, що вона підтримує Саакашвілі та погодилася допомагати йому, робила свою роботу, тепер вона в небезпеці. І я дуже боюся за неї, і за себе, і за свою сім'ю, адже нас можуть звинуватити в чому завгодно.

- А ще я боюся за мого нареченого. Він теж підтримує Саакашвілі, і він грузин..."

Сраака готовит почву для бегства в Армению,начав мочить местных "барыг"?

Саакашвили назвал Саргсяна барыгой СКАНДАЛ В ЕРЕВАНЕ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вкус-игра Вашего воображения. Похоже, какие-то перекосы в рационе.
У этого придурка токсикоз и передоз от михуя.
Он сейчас говорит,что не собирался с крыши прыгать,а вылез на крышу,потому что связь говно и покрытия в центре Киева нет!
Хуйовый Карлсон который живет на крыше.:ги:

Как сраака собирает массовку на 4 февраля .

Находишь в сети сообщения евробляхеров от 13 января о протестной акции в Киеве за снижение растаможки авто и потом 27 января назначаешь в том же месте "сраако-марш". Явка для картинки на ТВ обеспечена !!!

А шо делать,если дебилы-Мио кончились!?

Олегович, мож не пиздел бы??
Разве я утверждал о нуле сааки?
Разве не я ему рекордные 7% давал в отличии от кучи агентств,
которые его в 1,8-2% оценивали??

Не я ли, в таком случае, самый преданный адепт Михо?

:)

тогда до завтра, в 12 жду!

Не, подожди, мне ещё не всё ясно.
Каким образом Саакашвили собирается разогнать/посадить/его вариант всех "барыг"?

езжай в Грузию, поймешь...

ЗЫ: он понимает "барыга" несколько по-иному.

Назад
Зверху Знизу