Шо там в Киеве? Погромы мирные были???но об-пассЕран!!Грузин не пройдеть!!!

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо там в Киеве? Погромы мирные были???но об-пассЕран!!Грузин не пройдеть!!!
ПыСы: цЫрк уехал
Все последнее время привкус дерьма от содержимого в красивой упаковке...Вы думаете надо заняться медитацией, типа "все хорошо-нормально, ОУМ"- может и воображение нормализуется?
Я не была в Грузии и не видела как она менялась. Но слышала, что не все так однозначно прекрасно было при президентстве Саакашвили. И бежал он оттуда, и не одно уголовное дело на него. В любом случае, и его серьезный бэк и президентство осталось в прошлом. Украина, это не Грузия. И как было там здесь не будет. Другие реалии, другие условия, другая территория. И Саакашвили уже не торт. Это уже не сильный политик и президент. Это как раз тот, который с ведрами гуамна, которому нет никакой цены. И у него уже ничего. Ни чести, ни достоинства, ни, кстати, гражданства. Один популизм, бравада, и из дел только призывы что то там захватить, и что то пикетировать. Даже с крыши не смог спрыгнуть. Вообще не человек слова.
Суд відпустив по амністії колишнього начальника Центральної бази забезпечення Національної гвардії Вадима Іващука, який у змові з підлеглими вкрав з військового складу майна на 1,96 мільйона гривень.
Про це йдеться в ухвалі суду від 30 січня, текст якої є на сайті Єдиного реєстру судових рішень.
Слідство встановило, що в січні-вересні 2015 року Іващук, тоді ще перебуваючи на посаді начальника бази, разом з іншими військовими виокремили для подальшого привласнення і збуту військове майно, що зберігалося у складських приміщеннях бази в Києві, вартістю майже 2 мільйона гривень.
При цьому суд дійшов висновку, що порушення закону Іващуком полягає у "недбалому ставленні до служби", чим скористалися його підлеглі.
Зокрема, йдеться в рішенні суду, зі складів Центральної бази забезпечення Нацгвардії були викрадені військова форма, бронежилети, шоломи, армійські черевики і тактичні ліхтарі. Злочинці вантажили й вивозили військове майно на автомобілях.
Зрештою Іванчук уклав угоду про визнання вини з Генеральною прокуратурою, і його засудили до 2 років позбавлення волі.
Але водночас Подільський суд вирішив, що замість тюремного ув'язнення до засудженого варто застосувати 2 роки службового обмеження, а потім і взагалі ухвалив звільнити Іващука від покарання на підставі закону "Про амністію у 2016 році".
Сьогодні надійшов лист від Національної поліції про те, що «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» не може провести завтрішній Марш з вимогою відставки Порошенка по Хрещатику і на Майдані, бо дві інші організації там проводять свої акції.
Про це повідомила одна з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі" Ольга Галабала на своїй сторінці у Фейсбук.
Галабала відзначила, що за дивним збігом обставин,весь Майдан заставили дивними конструкціями, які вже охрестили новою «йолкою», а сам Хрещатик і Майдан буде зайнятий іншими акціями.
"Замість того, щоб забезпечити громадський порядок, поліція наполягає, щоб наша акція протесту не рухалася по Хрещатику і не проводилася на Майдані.Ще цинічніше, що встановлення цих конструкцій обгрунтовують підготовкою до річниці розстрілу Небесної Сотні. Від цього дуже гидко. Коли іменами людей, які боролися за свободу прикриваються, щоб цю свободу придушити", - обурилась Галабала.
Нагадаємо, цієї неділі, 4 лютого о 12 год відбудеться Марш за майбутнє. Основна вимога мітингувальників – відставка Порошенка, а також вибори нового парламенту та формування нового Уряду. Активісти попрямують з парку Тараса Шевченка до Майдану Незалежності, де проведуть народне віче. За колоною людей з парку до Майдану вирушить «автомарш».
Позорная СБУ обслуживающая режим Порошенко в стране "победившей революции достоинства человека".....]
" пришли обыскывать бабушку,
а там только библия.."
"они хатели люстрировать младшиго внука"
Ебаньки![]()
Ну що ви хванчкарой ишо не обажрались ?Саакашвили угрожает
ты забыл про нулевой рейтинг!![]()
Все ясно.
Позорная СБУ обслуживающая режим Порошенко в стране "победившей революции достоинства человека"
Полный текст, с описанием ничтожеств из СБУ на странице активистки -
![]()
"...вони забрали ЦІ ГРОШІ ПІД ЧАС ОБШУКУ! Під приводом, що це «незаконні» гроші партії...."
"...- Тепер мене і мою сестру викликають на допит в понеділок. Моя сестра - бухгалтер дуже високого рівня, класний професіонал. Я попросила її допомагати вести бухгалтерію в партії, як волонтер. Вона становила і здавала звітність, стежила за документацією. Тільки тому, що вона підтримує Саакашвілі та погодилася допомагати йому, робила свою роботу, тепер вона в небезпеці. І я дуже боюся за неї, і за себе, і за свою сім'ю, адже нас можуть звинуватити в чому завгодно.
- А ще я боюся за мого нареченого. Він теж підтримує Саакашвілі, і він грузин..."
У этого придурка токсикоз и передоз от михуя.Вкус-игра Вашего воображения. Похоже, какие-то перекосы в рационе.
Хуйовый Карлсон который живет на крыше.Он сейчас говорит,что не собирался с крыши прыгать,а вылез на крышу,потому что связь говно и покрытия в центре Киева нет!
Олегович, мож не пиздел бы??
Разве я утверждал о нуле сааки?
Разве не я ему рекордные 7% давал в отличии от кучи агентств,
которые его в 1,8-2% оценивали??
Не я ли, в таком случае, самый преданный адепт Михо?
![]()
Не, подожди, мне ещё не всё ясно.
Каким образом Саакашвили собирается разогнать/посадить/его вариант всех "барыг"?