У меня все сектора открыты в отличие от тебя.
а ось ще, kharkov 1, мене цікавить, як оті істотки, що їдуть "атдихать" до окупованої смертельним ворогом України території, відчувають себе, коли спілкуються отам з тваринами з Недороссіі,
- котрі нещодавно вбили їхнього сусіду та відрубали йому руку, де була татуїровка з українською фаною ...
- котрі натовпом ґвалтували, а потім порубали на шматки дівчину-волонтерку з сусідньої вулиці, яка на останні гроші збирала та возила ліки нашим воякам ...
- котрі ся знущали з українців Донеччини, грабували та катували їх за те, що вони - українці й не хочуть паскудного "рюсськаґа міраЪ" ...
- котрі визначили ціну (як практичні особи - у пєндосськіх долярах, а не у патріотичних рублях) за голову священика, який провів на Донеччині 20 років, будуючи притулки та школу...
- котрі завтра знову повернуться до Недороссіі, щоб ******* та катувати, глузувати та грабувати, знущатися над країною де оті павлики-морозови, що їздять "на отдихЪ" до Kриму мешкають (поняття - Ненька, Вітчизна - я не вживаю, бо отакі істотки його не мають) ...
може оті "атдихающіє" ловлять кайф від того, щоб поспілкуватися з "ґєроямі Mасковії", які розстрілювали наших вояків, яким були надане "словa расєйськаґа ахфіцєра" що їх пропустять під Iловайсько,? а потім ся знущали з їхніх тіл...
що оті істотки, що їздять "на отдихЪ ф KримЪ", відповідають своїм дітлахам, які розповідають у школі про канікули у Kриму, а їм кажуть, що вони є дітьми паскудних зрадників, та сраколизів ***ла
я гадаю, що оті істотки, що їздять "на отдихЪ ф KримЪ", будуть їздити "на отдихЪ" й до тих тварин з Недороссії чи з Mосковії, котрі зґвалтують їхніх жінок дітей, матерів, ...
тиж їх добре знаєш, отих істоток, от поділися ж бо досвідом. Tу є письменниця, вона напише книгу на підставі отакого досвіду, а ти, ..., "срубішь баблоси" на наступний "отдих ф KримуЪ", що kharkov 1?