Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Тут что-то происходит...

"Мы едем по центру Астрахани..." Думал пиздят. Полез в гуглмепс. Таки да :рл:
таку байку розповім.
на вихідні виїхали в ліс з кентами попиячити. зловили перед тим кілька щупаків на юшку, затарилися як положено фуражем. приїхали, розложилися, розпалили ватру. виявили, що забули взяти кріп і приправи. вечір. кент, який ще не встиг ковтнути зголосився махнути і привезти забуте. 33км в один бік. поїхав. за якийсь час приїхав з якоюсь дівахою. цілком пристойна така. каже - йшла по дорозі і голосувала. розговорилися - приїхала в гості в село до бабульки. сама з Астрахані. у бабульки нудно, в селі знайомих немає, тому вийшла на дорогу. ну сіла з нами. 50 грам п"єш? нема проблем, п"ю, тільки ви мені нічо поганого не зробите? - мм, та не бійся. і так через кожних три хвилини - а ви мені нічого поганого не зробите? коротше за якихось дві години - мені пора додому, щоб бабушка не хвилювалася. відвезіть назад. ну той кент шо привіз і відвіз назад. приїжджає через якийсь час. каже- підїжджаю майже до села, дівка каже - друг, ну а шо то за така компанія дивна у вас? купа мужиків і ніхто мені нічо поганого не хотів зробити? звертай на обочину, так не годиться! отож, мусив малу чпокнути, щоб повністю не розчарувалася. отака горяча штучка з Астрахані була в гостях:збентежений:

"Мы едем по центру Астрахани..." Думал пиздят. Полез в гуглмепс. Таки да
Я не знаю чому це для вас така новина, я вже не одноразово кидав посилання на цю срань. Владівосток, Сибір, Самара - теж срань суцільна.
До речі, столиці національних республік, там де не кацапи титульна нація, відносно не погано виглядають, окрім Сибіру та розбитої війнами частини Кавказу.
Тож все цілком закономірно. В москві не срань навіть не тому що столиця, а тому що "панаєхавшіє", та й то дивлячись де. Якби там були самі "корєнниє" - була б друга Самара.

купа мужиків і ніхто мені нічо поганого не хотів зробити? звертай на обочину, так не годиться! отож, мусив малу чпокнути, щоб повністю не розчарувалася. отака горяча штучка з Астрахані була в гостях
У какого молодца лихо капает с конца?:іржач:
Кацапки блядовитые, шо ж.

Отток капитала из россии вырос в несколько раз
Данная динамика объясняется операциями по сокращению внешних обязательств.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это война: в Нидерландах заявили о боях с Москвой на киберфронте после задержания шпионов из РФ 14 октября 2018, 20:06 — Мир 953

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":

abc1bc.jpg

На манеже все те же...

"С**а пу**нская", - националисты разнесли в хлам киевский офис Медведчука – кадры 14 октября 2018, 21:22 —

"С**а пу**нская", - националисты разнесли в хлам киевский офис Медведчука – кадры 14 октября 2018, 21:22 —

Я давно не сторонник громких публичніх акций с петардами и прочей пиротехникой.
По мечтаем...

тётка в зелёном - тоже везде еблом засветилась..
думаю и оставшиеся двое - из "конторы"..

моль боится настоящего лохтората..
И только в усатого селянина литру бояры залили, что бы в роль вошёл.

Назад
Зверху Знизу