Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зварили, авжеж. Ви півня бачили ?Це, мабуть, вони зварили у довжину 3 підряд С-300?
А можно то же самое, только в тексте? Ну сил нету роботов этих слухать.Зi святом, шановнi !
Ты хочешь сказать что склеили традиционным, универсальным исконно русским материалом.Зварили, авжеж. Ви півня бачили ?
Так интересно ж.Та не слухай..ти свободна людина
таку байку розповім."Мы едем по центру Астрахани..." Думал пиздят. Полез в гуглмепс. Таки да![]()
Я не знаю чому це для вас така новина, я вже не одноразово кидав посилання на цю срань. Владівосток, Сибір, Самара - теж срань суцільна."Мы едем по центру Астрахани..." Думал пиздят. Полез в гуглмепс. Таки да
У какого молодца лихо капает с конца?купа мужиків і ніхто мені нічо поганого не хотів зробити? звертай на обочину, так не годиться! отож, мусив малу чпокнути, щоб повністю не розчарувалася. отака горяча штучка з Астрахані була в гостях
Шварцнегер рост 188 см Кличко 198 см. может быть это смешно? Я то в юморе не силен. Хотя у меня сосед дебил-ему он жену отпиздит и ржет ходит.
а может у ВолодькиШварцнегер рост 188 см Кличко 198 см
"С**а пу**нская", - националисты разнесли в хлам киевский офис Медведчука – кадры 14 октября 2018, 21:22 —
читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И только в усатого селянина литру бояры залили, что бы в роль вошёл.тётка в зелёном - тоже везде еблом засветилась..
думаю и оставшиеся двое - из "конторы"..
моль боится настоящего лохтората..