Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

І шо ви думаєте?

Хто там ще з хоробрих їбак, які здатні лише в темі обстріли про бахи скавчати та в темі про мобілізацію ссикати рідненьким не відписався? До півночі є час.
блін :D
не нервуй так на ніч.
я думала то я психована :D
готова всіх покусати

Я донька військового. Навіть того що я знаю мені достатньо щоб мати свою думку про щасливе життя у союзі. І практично ніхто з чоловіків в моїй родині не мав спокою. Дальній схід, Чехія, Афган, Придністров'я. Жили зашибісь.
Придністров'я???
Це вже не за союзу, здається.
Фактично це молдовський Донбас. Надскладне питаннячко, щоб обрати, за кого вписатись

Мне в 95 было 18. И сейчас нет еще и 49
Та я ж не про тебе, а про того, у кого 57 - це 50+.
Математично воно то так.
Я теж кажу, що мені 70+, коли Алекса444 нема. Бо тоді він мене назве старою кокеткою

:)

Ага, і статтю на додану. Особливо, коли офіцер з допуском
Ну, це все одно - можливість вибрати, в крайньому випадку. Бо брошкіна волає, що я всіх жену на барикади. На просто питання до неї - як ти пропонуєшь "надо єто останавливать, надо дагавариватца, надо бьіть хитрьіми" - як саме ?? Якщо умови окреслені - віддати території і не отримати ніяких гарантій - вона відповідає "тьі бот, тьі провокатор, тебе людей не жалко". Тупа мадам.

Ну, це все одно - можливість вибрати, в крайньому випадку. Бо брошкіна волає, що я всіх жену на барикади. На просто питання до неї - як ти пропонуєшь "надо єто останавливать, надо дагавариватца, надо бьіть хитрьіми" - як саме ?? Якщо умови окреслені - віддати території і не отримати ніяких гарантій - вона відповідає "тьі бот, тьі провокатор, тебе людей не жалко". Тупа мадам.
То від великого розуму. Типу "поєзд, стой, раз, два!"
Взяли і зупинили. У нас півкраїни таких розумників "нададагавариваца". А спитаєш про конкретику- муму і все.

Останнє редагування:
єто понятно все.
только вот не понятно одно. а имеем ли ми право. ждать пока рухнет економика ****и, если у нас каждий день гибель наших людей? я даже не говорю сейчас про военних. а именно гражданские. вчера например погибла мать троих детей в Одессе, трое детей скорее всего инвалиди будут, но живие.
так вот. есть ли моральное право, разваливать економику ****и в обмен на жизни наших людей?
Вопрос очень болезненный, но возникает сопутствующий - где гарантия тех же "разменов жизней" по "мирному", когда подобное будет в потенциале (без гарантий безопасности) копиться в гораздо большей степени, а потом рванет?

Назад
Зверху Знизу