Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

І шо ви думаєте?

Хто с тобой воює ?? На твоє "надо єто заканчивать, надо дагавариваться" - я тебе десятий раз запитую - ти згодна з ***лом, з його умовами (інших варіантів немає, тільки його умови) ? Ти петляєшь від відповіді. Зараз вже "а пачиму не на фронте" включила, "а я пострадавшая вся". Це при тому, що я кожному, хто втомився і заїбався, бажаю кинути і піти. А кому і пропонував "пересидіти" з моєю допомогою. Бо розумію тих людей.
Так що - відповіси - ти згодна віддати області, "записані" в *******тську "конституцію" і відійти без жодних гарантій від продовження війни ? Так чи ні.
Мне одной кажется, шо ты нарываешься? Угомоните его хто-нибудь, а то я за себя не ручаюсь.
Сколько ты будешь эту жвачку жевать, ботяра?
Петляю я. Перечитай мои прошлые сообщения, адресованные тебе, олуху.
И напряги свою единственную извилину. Иди, не доводи до греха.

Не слухай тих чортів. Старі пердуни своїх в'ялих вже *** куди всунуть, так сидять ото надрачують на чужу єблю та експертніє мислішкі задвигають.
Дітей тре хотіти самій. Не для чогось. Інакше то буде ярмо на шию сильніше армії.
Вот просто хочу понять, за что ты сейчас меня оскорбила? Откуда эта злость? Ты даже не мне, себе ответь...

зы. Дети-это смысл жизни, для меня так точно.
Для кого-то , как ТС это не главное, и у каждого есть свой путь , и свой выбор.Желаю каждому найти своё.

Вот просто хочу понять, за что ты сейчас меня оскорбила? Откуда эта злость? Ты даже не мне, себе ответь...

Для кого-то , как ТС это не главное, и у каждого есть свой путь , и свой выбор.Желаю каждому найти своё.
Шо?) Відвали ***** зі своїм совковим гівном в головешці. За километр смердить.

Дєті смисл жизні для нього. Та ти шо ***ть. І де ти зараз дітей захищаєш? На форумі? Та тобі ***** на дітей. І на совкових було *****, і на українських ***** тепер.

я не люблю детей. прям никак. а делать єто только для того что би уйти, а потом куда его?
Віддаси @one-1 Не відмовить. У нього ж дохуя досвіду вирощування дітей з 0 у війну.
Знаєш мене оці мени, які ****ять про дітей як смисл життя, забавляють. Воно вклало краплю *****и і ходить далі павліном.
Жінка вклала здоров'я і по суті життя. І лише вона має право на цю тему шось говорити.
А не мени.

Жінка вклала здоров'я і по суті життя. І лише вона має право на цю тему шось говорити.
та я замітила як тебе тригернуло.
бідний он-1. по суті він нічого такого не сказав. ну з чоловічого погляду)
а тебе прям розірвало від того)
скільки у тебе дітей?

Скажи? У пациентки наблюдается лютая ненависть к "менам".
Видимо, один из них вложил в нее "каплю *****ы" и свинтил.
Что ж, печально. Но не повод бросаться на любого носителя пениса ;)

скільки у тебе дітей?
Мене тригернуло шо воно скучає по совку. *** стояв, жили атлічно. Чого не скучать. При незалежній пздц каже почався) от бідося.
Я от не пойму, якщо він любить дітей. Любить спокійне життя як при совку. То де логіка в його пропозиції народжувати в неспокійні часи? Сьогодні народила, завтра вбили на війні. Чи в черговому СВО. Років через 20 Україна може бути під ****ою вже певний час, ****а буде посилати обмежений контингент в Європу з українцями в складі.
А пропетлявші від цієї місії чувачки будуть ****іти шо то в принципі канєшно трагедія, але несоізмєрімая і бла бла. І звісно вони в упор не помічатимуть дітей, які ростимуть без батьків. Як не помічали в щасливі совіцькі часи дітей афганців.

скільки у тебе дітей?
Я донька військового. Навіть того що я знаю мені достатньо щоб мати свою думку про щасливе життя у союзі. І практично ніхто з чоловіків в моїй родині не мав спокою. Дальній схід, Чехія, Афган, Придністров'я. Жили зашибісь.

Скажи? У пациентки наблюдается лютая ненависть к "менам".
Видимо, один из них вложил в нее "каплю *****ы" и свинтил.
Что ж, печально. Но не повод бросаться на любого носителя пениса ;)
Гавкнув хоробрий їбака) харе на своєму ХТЗ від тцк ховатись, чоловіка мого піди в армії заміни, *****.

Хто там ще з хоробрих їбак, які здатні лише в темі обстріли про бахи скавчати та в темі про мобілізацію ссикати рідненьким не відписався? До півночі є час.

Мене тригернуло шо воно скучає по совку.
а.
я думала суто через дітей.
бо діти справді це надважко, і думаю що повноцінно може дати оцінку цьому тільки жінка.
бо так нажаль склалось в природі.
Я донька військового
тоді все ясно(
в мене нікого не було військового. окрім звісно дідів. вони у 2 світову як і більшість були на фронті.
тому я дійсно майже нічого не знала про це все. раніше.
а так, мама показала фото старе. 43 року. де мій дід в званні капітана з побратимами в купі. підписано Донбасс 43 рік) і сказала диви. а в мене теж була фотка, де я в званні капітана з друзями. донбасс 23 рік. отак

Гавкнув хоробрий їбака) харе на своєму ХТЗ від тцк ховатись, чоловіка мого піди в армії заміни, *****.
Вот же хабалка подзаборная. Лучше ты к нему. Воссоединение семьи.
А я буду хранителем генофонда. Это ведь тоже объявлено критически важной миссией ;)

Назад
Зверху Знизу