Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

Киев жестко отключают.
Районы, где люди живут.
Где сверхлюди, там не знаю.

Мы никому не скажем про вашего контакта, но хоть намекните - симпатичный? 😳
Человек очень хороший, но своеобразный.
Нашей Анжеле не подойдет.
Если бы я очень постаралась, не утруждая себя вузом, мог быть моим сыном. :)

Человек очень хороший, но своеобразный.
Нашей Анжеле не подойдет.
Если бы я очень постаралась, не утруждая себя вузом, мог быть моим сыном. :)
Последнее предложение туманно, но ещё более интригует.
Сыном, мужем или зятем?
😎

Зараз починаю розмову питанням про рівень зарядки телефону контакта.
Ох уж ці жінки.... Я так розумію, Ви перевіряєте, чи має Ваш контакт гроші хоча б на повербанк!? ;-) Бо якщо він і повербанк не придбав - нафіг такі контакти? ;-)

Здрасьте, у меня на районе по два раза. Секторами. У некоторых - ни разу. Без графиков.
Каждый день
Звичайно. Є місця, де не має сенсу вимикати. Бо людей небагато і економія меньша, ніж проблеми із вмиканням/вимиканням.

Ще не відключали)
Відключили , втратив зв'язок з інвертором
А скажіть, чи правду люди кажуть, що річка Свиня в Жовкві так називається тому що в неї колись впав *******?) цар чи хтось з його свити.
Я з того регіону, де є така штука, як бартка. Про цю річку не знаю.

Вкладення

• Zrzut ekranu 2025-11-19 110947.webp
    Zrzut ekranu 2025-11-19 110947.webp
    157.6 КБ · Перегляди: 3
Карпати) цікавий край. Північ Львівщини подібна до Харківської області, а південь не дуже)
Відключили , втратив зв'язок з інвертором

Я з того регіону, де є така штука, як бартка. Про цю річку не знаю.

+ экофло в том что ее можно развивать так сказать, купить генератор и она будет сама заряжаться ….

Так, але генератор має бути обов'язково Екофлоу. А що заважає зарядити будьяку іншу станцію від будьякого іншого генератора?
Любые зарядные станции будут хавать инверторный генератор, а обычные генераторы - как повезет. Это касается и гибридных инверторов и некоторой бытовой техники.

Здрасьте, у меня на районе по два раза. Секторами. У некоторых - ни разу. Без графиков.
Каждый день
У нас в Ха не выключают. Может на какой-то линии...?Потому что домов тут много.

На даче последние три дня по 6 часов в день выключали, хотя раньше такого не было никогда..Сейчас вернулись в Харьков, тут есть свет, но что ожидает завтра - никто же не знает(

Любые зарядные станции будут хавать инверторный генератор, а обычные генераторы - как повезет. Это касается и гибридных инверторов и некоторой бытовой техники.
Крім Екофло. Пробували, звонили в тех підтримку. Сказали, що генератор також має бути лише Екофло, в не інший інвентарний.

Назад
Зверху Знизу