Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю, я вже рік в тилу, так що глянути не можу.Это 3е поколение? Знаю что 2е работало.
Телефон зарядить хватит
Любые зарядные станции будут хавать инверторный генератор, а обычные генераторы - как повезет. Это касается и гибридных инверторов и некоторой бытовой техники
если я правильно понял, вы имеете ввиду, что можно заряжать станцию от любого инверторного гены? А я говорю про экосистему где все автоматом и на приложуху в телефоне, где если села батарейка то Гена включился и зарядил, выключился ….
Я - пригород.😊У нас в Ха не выключают. Может на какой-то линии...?Потому что домов тут много.
На даче последние три дня по 6 часов в день выключали, хотя раньше такого не было никогда..Сейчас вернулись в Харьков, тут есть свет, но что ожидает завтра - никто же не знает(
***, ***, *** ... В мене розрахунок був на генератор як на останній бастіон ((( Піду жемінькну-уточню ....Крім Екофло. Пробували, звонили в тех підтримку. Сказали, що генератор також має бути лише Екофло, в не інший інвентарний.
Можно обычный + блок питания и в solar портЖеміні сказало, що ця інфо не відповідає дійсності. Головне, щоб генератор був інверторний, а бренд не має ніякого значення.

Що за блок живлення ? На станції 2 солар входи і вони під кабель хт60і.Можно обычный + блок питания и в solar порт
Главное что бы у блока питания было ограничение по току
Контакт подтвердил 8 часов, но не подряд.Сыном, учитывая разницу в возрасте.
Зятем мог бы стать, но не срослось.
більше вимикаютьКонтакт подтвердил 8 часов, но не подряд.
Я цього не помічав....Карпати) цікавий край. Північ Львівщини подібна до Харківської області, а південь не дуже)
Інвертор 3kW SRNE HF2430S60-100 - (реального навантаження)
-Дві батареї Must LP16-24100 25,6V 100AH LiFePO4
— Два поля панелів 600W та 1800W Longi Solar 435M
— Бензогенератор 1Kw, але реально видає 250W (мабуть поламаний)
Інвертор, насос в криниці тягне без проблем,бойлер коли сонце є.
Скажіть будь ласка як він працюе у байпас режимі (коли світло є та інвертор просто коммутуе вхід та вихід) - постійно вмикае вентилятори, не вмикае взагалі, чи вмикае залежно від потужності?Інвертор 3kW SRNE HF2430S60-100 - (реального навантаження)
При моем потреблении до 300 Вт/ч полет нормальный. Есть варочный газТелефон зарядить хватит
Десь крєпко в'їбали. Графік якби натякає.Я цього не помічав....
Сьогодні виключали вже два рази:
Кому безкоштовно відправити 18650? (є INR,NCR)
Контакт подтвердил 8 часов, но не подряд.
Лично мой инвертор даже при нагрузке меньше 10% от своей мощности (3,2кВт) постоянно включает 2 вентилятора и неслабо так шумитСкажіть будь ласка як він працюе у байпас режимі (коли світло є та інвертор просто коммутуе вхід та вихід) - постійно вмикае вентилятори, не вмикае взагалі, чи вмикае залежно від потужності?
мой EASun тоже, что очень раздражает, до 50Вт не шумит, а дальше заводится. Причем греться там в байпас режиме нечему, все ж вхолостую работает, и воздух холодный выдуваетЛично мой инвертор даже при нагрузке меньше 10% от своей мощности (3,2кВт) постоянно включает 2 вентилятора и неслабо так шумит
Від батареї як навантаження до 500Вт взагалі тиша та не вмикає вентилятори. Інвертор один із найтихіших за цю ціну.Скажіть будь ласка як він працюе у байпас режимі (коли світло є та інвертор просто коммутуе вхід та вихід) - постійно вмикае вентилятори, не вмикае взагалі, чи вмикае залежно від потужності?
о ну якщо до 500вт пассив то це супер. А оберти вентиляторів регулюе чи якщо вмикає то завжди максимум? І взагалі як сам інвертор?Від батареї як навантаження до 500Вт взагалі тиша та не вмикає вентилятори.
що за люкс?P. S У Люкса в байпасі тиша. Чому СРНЕ та решта крутить - питання інше.
Luxpowerщо за люкс?
Не поганий. Як пишуть, Srne і зараз краще що є на ринку з малопотужного.А оберти вентиляторів регулюе чи якщо вмикає то завжди максимум? І взагалі як сам інвертор?
Здається в бай пас максимум , читайтеА оберти вентиляторів регулюе чи якщо вмикає то завжди максимум?