Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

Мы никому не скажем про вашего контакта, но хоть намекните - симпатичный? 😳
Человек очень хороший, но своеобразный.
Нашей Анжеле не подойдет.
Если бы я очень постаралась, не утруждая себя вузом, мог быть моим сыном. :)

Человек очень хороший, но своеобразный.
Нашей Анжеле не подойдет.
Если бы я очень постаралась, не утруждая себя вузом, мог быть моим сыном. :)
Последнее предложение туманно, но ещё более интригует.
Сыном, мужем или зятем?
😎

Зараз починаю розмову питанням про рівень зарядки телефону контакта.
Ох уж ці жінки.... Я так розумію, Ви перевіряєте, чи має Ваш контакт гроші хоча б на повербанк!? ;-) Бо якщо він і повербанк не придбав - нафіг такі контакти? ;-)

Здрасьте, у меня на районе по два раза. Секторами. У некоторых - ни разу. Без графиков.
Каждый день
Звичайно. Є місця, де не має сенсу вимикати. Бо людей небагато і економія меньша, ніж проблеми із вмиканням/вимиканням.

Ще не відключали)
Відключили , втратив зв'язок з інвертором
А скажіть, чи правду люди кажуть, що річка Свиня в Жовкві так називається тому що в неї колись впав *******?) цар чи хтось з його свити.
Я з того регіону, де є така штука, як бартка. Про цю річку не знаю.

Вкладення

• Zrzut ekranu 2025-11-19 110947.webp
    Zrzut ekranu 2025-11-19 110947.webp
    157.6 КБ · Перегляди: 3
Карпати) цікавий край. Північ Львівщини подібна до Харківської області, а південь не дуже)
Відключили , втратив зв'язок з інвертором

Я з того регіону, де є така штука, як бартка. Про цю річку не знаю.

+ экофло в том что ее можно развивать так сказать, купить генератор и она будет сама заряжаться ….

Так, але генератор має бути обов'язково Екофлоу. А що заважає зарядити будьяку іншу станцію від будьякого іншого генератора?
Любые зарядные станции будут хавать инверторный генератор, а обычные генераторы - как повезет. Это касается и гибридных инверторов и некоторой бытовой техники.

Здрасьте, у меня на районе по два раза. Секторами. У некоторых - ни разу. Без графиков.
Каждый день
У нас в Ха не выключают. Может на какой-то линии...?Потому что домов тут много.

На даче последние три дня по 6 часов в день выключали, хотя раньше такого не было никогда..Сейчас вернулись в Харьков, тут есть свет, но что ожидает завтра - никто же не знает(

Любые зарядные станции будут хавать инверторный генератор, а обычные генераторы - как повезет. Это касается и гибридных инверторов и некоторой бытовой техники.
Крім Екофло. Пробували, звонили в тех підтримку. Сказали, що генератор також має бути лише Екофло, в не інший інвентарний.

Назад
Зверху Знизу