Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так. Ось тут є побічне підтвердження.Тоесть ****** обернулся для нее несчастным случаем?
На КПВВ «Майорське» бойовикам передали жінку, помилувану напередодні президентом. Її планують обміняти на одного українського військового.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат і представниця України на переговорах в гуманітарній підгрупі в Мінську Ірина Геращенко. Вона нагадала, що зазначена жінка, звернулася з проханням про помилування до Петра Порошенка з огляду на те, що у неї ампутовані кінцівки в результаті скоєного злочину. Також у неї є дитина. Президент підписав помилування.
За словами Ірини Геращенко, днями відповідно до домовленостей в рамках гуманітарної підгрупи, українській стороні передадуть з полону військовослужбовця. Інші подробиці на сьогодні не відомі, зазначила Геращенко.
Можливо... Допоки що в цьому районі вода ще не солона йде із свердловин.ваталекс организовал поездки в Джанкой,наверное?
как я и говорил, за неимением внешнего врага будут пожирать себе подобных ...
я вообще ни за кого не топлю,но против ***а-вора президента...
еле успеваю отбиваться![]()
Нема ніяких порохоботів, є ті, хто не хоче під час війни розгойдувати човен та займатися зрадойобством. Це зрадойобам обов'язково треба займатися непортебом, та волати про відставку президента, навіть тоді, коли для цього немає ніяких підстав та навіть інституту імпічменту. І чомусь вони хочуть саме того, чого хочуть в кремлі.
«Совпадение? Не думаю!»©
а що хочуть в крэмлi?вiдставки пороха?так тодi порох хай пожизненно кэруе как Брежнев![]()
Людям видней.
у пороха столько косяков, что он уже ни на один импичмент себе заработал
спроси у гугла ваше высоко...
Не пущаеть...Так. Ось тут є побічне підтвердження.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
как вы догадались?![]()
Не знаю, а мене пущаєть...Не пущаеть...![]()
Дякую! Виправив...Володимир, дуже доречний напис на тому відео.
На хрена мне твои песни...
россия враг
А сюди?Не пущаеть...![]()