Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Ти ще розцілуй того ватного бидла та тролля. Ви самі не помічаєте, що ви вже підтримуєте калорашинських провокаторів?!!!

если мне какая-то казлина говорит, что я ватница и мой президент ***ло, то у этого недоразумения либо проблема со зрением, как я уже писала либо проблема с башкой и я так буду отвечать всем хоть *****ью, хоть порохоботам

Саме так. Але зрадойоби не розуміють, що люди не за пороха «топят», а проти того, щоби розгойдувати човен в такий час...

молодцы! вот пока вы так будете думать, пока и пете будет выгодно АТО:клас:

Сьогодні сумна річниця:(
21 січня 2015 вбили українського військового, Героя України, «кіборга» і мого земляка, киянина Ігоря Брановицького.
cggf0a.webp

*****ські тварюки, шоб до вас прийшов такий от "рускій мір":відстій::відстій: Нехай моторило прийде у кожну хату.Нехай вашим дітям,чоловікам несуть "руцкій мір" тортурами,відрізанням пальців,катуваннями,нехай ваших жінок ,сестер та дочок гвалтує таке от бидло з ухти.:відстій:

Я вас заєбу сьогодні!

Знімали з живих шкіру: як російські ******и стратичули наших солдат (фото 18+)

Далі тут-

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

*******, в вас хоча б є краплина совісті? Якого *** ви сюди лізете після того, що коїте в Україні, та й ще пиздякаєте тут?!

Я читала цю статтю.
Мало того, якесь видання , здається шо "радіо свобода", запустило проект,де люди побувавші у полоні так званих несунів "руцкого міра" розповідали шо там було:(
Чесно кажучи - жах,не те слово.Коли така собі жіночка 50+ з полтави,волонтерка пише шо "мовляв пощастило,відрізали всього один палець, а хлопцям по 3-4 відрізали".
І це у 21- му сторіччі.:рл:
У нас під боком живуть збидлячені дикуни, яким подобається катувати людей.
Тварюки:рл:

а че ты ржешь, россияни сами себя не только бомбили но и взрывали, или ты уже не помнишь, что Грозный ***** разбомбила вместе с мирняком а рязанский "сахар" появлялся на россии в аккурат перед выборами?

и ты что, думаешь, что если ***** своих россиянцев, с руснявыми паспортами, то бомбит то взрывает - крымсов не тронет?

ога ... :нудно:

Жители Татарска отказываются участвовать в выборах президента из-за безразличия властей .
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу