Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сьогодні Порошенко помилував якусь терористку без кінцівок...
Та, ні... Хто ж буде заперечувати , що за неї звільнять з полону наших людей... Тим більше, що вона сама себе наказала... Я уявляю як їй буде з малою дитиною без кінцівок жити... Шкода тільки дитину, що страждати буде через мать-*****ку...Потом будут судить за помилование,как осудили Михо в Грузии...![]()
как я и говорил, за неимением внешнего врага будут пожирать себе подобных ...
Погана рабиня.Я уявляю як їй буде з малою дитиною без кінцівок жити...
Про дитину мова не йшла.Шкода тільки дитину, що страждати буде через мать-*****ку...
я вообще ни за кого не топлю,но против ***а-вора президента...
еле успеваю отбиваться![]()
, еще немного и будут тоже ставить иконы пороха в домах и предложат сделать святым
Вот этого не понял... Она самострел шоль?женщину, которая в молодом возрасте осуществила тяжкое преступление, сама себя также ранила, у нее ампутированы конечности
Що вона вчинила не кажуть, як і не називають її прізвища. Але з характеру ушкоджень зрозуміло, що вона здійснила підрив, в результаті чого була й сама поранена (рознесло кінцівки), так, що прийшлось їй зробити ампутацію кінцівок...Вот этого не понял... Она самострел шоль?
да на твое мнение здесь всем плевать
Ну тогда расскажи нам про что-нибудь...
Тоесть ****** обернулся для нее несчастным случаем?Що вона вчинила не кажуть, як і не називають її прізвища. Але з характеру ушкоджень зрозуміло, що вона здійснила підрив, в результаті чого була й сама поранена (рознесло кінцівки), так, що прийшлось їй зробити ампутацію кінцівок...
Я так понимаю шо он в том переходе де ты газеты продавал, милостыню просил?Оно мне в личку срет))) Вот это бомбит)))
Вот это подожгли пердак ****ашке
![]()

Ну дак... Какие ноты, такие и банкноты...На хрена мне твои песни...
У всякому випадку я так зрозумів... Більше інформації ніде немає...Тоесть ****** обернулся для нее несчастным случаем?
Так. Ось тут є побічне підтвердження.Тоесть ****** обернулся для нее несчастным случаем?
На КПВВ «Майорське» бойовикам передали жінку, помилувану напередодні президентом. Її планують обміняти на одного українського військового.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила народний депутат і представниця України на переговорах в гуманітарній підгрупі в Мінську Ірина Геращенко. Вона нагадала, що зазначена жінка, звернулася з проханням про помилування до Петра Порошенка з огляду на те, що у неї ампутовані кінцівки в результаті скоєного злочину. Також у неї є дитина. Президент підписав помилування.
За словами Ірини Геращенко, днями відповідно до домовленостей в рамках гуманітарної підгрупи, українській стороні передадуть з полону військовослужбовця. Інші подробиці на сьогодні не відомі, зазначила Геращенко.
Можливо... Допоки що в цьому районі вода ще не солона йде із свердловин.ваталекс организовал поездки в Джанкой,наверное?