Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Усі ці події були реальними. Я ж кажу. що і у священників повідпадали щелепи. Доречі, усі наші харківці, побачивши це на дісплеї моєї камери, стали діставати свої, наводити на те ж саме місце і у них нічого не було видно. А коли я натискав на спуск, то на фото не було нічого такого, що видно було на дісплеї...
Я тепер розумію притчу про Фому... І вислів Спасителя своїм учням стосовно кидання бісеру... Саме через це й припиняю говорити з Вами про ці події.
Віру неможливо спростувати науковими даними. Віра за своєю сутністю ірраціональна.
Якщо ти чогось не бачив, ще не значить шо цього не існує.
Отака ***ня, малята....
Так само неможливо. Віра тримається сама на собі, а не на тому, що ви називаєте її підґрунтям.
Запитання на засипку. А чого та сама камера, яка в мене є і досі нічого не показувала в інших місцях. в тому числі і в храмах, які я відвідував не тільки на Святій Землі, а й в інших місцях? І чому саме вона показувала на дісплеї та на оптичному відеошукачі (у мене їх два в камері), а на знімках, які я намагався зробити, цього не було?Фотокамера не може зафіксувати нічого з того, що не здатне побачити людське око, бо їхні спектри знаходяться у видимому діапазоні ЕМВ. Чим більше ви кажете про той випадок, тим більше стає зрозумілим, що оптична ілюзія на екрані вашого фотоапарату викликана його конструктивними особливостями. В інеті таких приколів тьма тьмуща))
1.Усі вчені, які займалися таємницями матерії на мікро- та -макро рівнях ставали віруючими людьми. 2. Майже усі лікарі, особливо хірурги, - віруючи люди. (Навіть серед моїх знайомих).Нічого подібного. Без підгрунтя віра згасає протягом поколінь. Це об'єктивний процес сьогодення. Релігія стає безпорадною у сучасному світі, не вірішує проблем, та має багато суперечностей із науковими поглдами та технічним прогресом, а тому стає непотрібною.
1.Усі вчені, які займалися таємницями матерії на мікро- та -макро рівнях ставали віруючими людьми. 2. Майже усі лікарі, особливо хірурги, - віруючи люди. (Навіть серед моїх знайомих).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вам тільки так здається. А насправді все це вже було. Колись на зміну повному розчаруванню у релігії часів Відродження прийшла Реформація. Віра жодним чином не заважала Копернику і Ньютону робити свій внесок до науки.
Щоб давати такий суворий та беззаперечний висновок про маячню, треба провести хоч деякий час у середовищі справжніх науковців, а ще краще самому працювати в цій сфері.Абсолютна маячня. Особливо перше. Тільки не треба нести дурниці про релігійність чи теїстичність Ейнштейна, інакше буде повне ПГМ-бінго))
Так і зараз, навчання у будь-якому навчальному закладі, який навчає творчим професіям, вимагає прочитання Святого Письма. І це можна зрозуміти. Бо, уся світова та європейська література - це надбання християнської культури. Більше 90% сюжетів у світовій літературі та образотворчому мистецтві - це прямо чи побічно використані сюжети із Святого Письма.Нічого мені не здається))
У часи Коперника читати вміло ледве з 10% населення Європи, а саме навчання починалося з читання біблії. В них не було жодної альтернативи.
Маю знайомих лікарів-хірургів з 4-ої лікарні. Все те ж саме, окрім тих багатьох свідчень про те, як вони рятували людей, яких привозила швидка допомога вже у стані клінічної смерті. Доречі, там по сусідству з ними ЦПНБ (зараз здається це 5 лікарня), так там усередині тамтешні лікарі зробили храм і декілька лікарів, після рукопокладання, ведуть служби...До речі, є влучна розповідь з життя святителя Луки (Войно-Ясинецького), який теж був професійних хірургом.
Моя найулюбленіша книга із Старого Заповіту - Екклезіаст.Бывает нечто, о чем говорят: "смотри, вот это новое"; но это было уже в веках, бывших прежде нас.
В часи, коли Коперник навчався в Краківському університеті - значно більше було людей. що вмілиВсе ж таки трохи більше.
Коперник і сам був каноніком, якщо я не помиляюсь.Але науці це не заважало.
Звичайно.Та і не тільки католицькому. (У Польщі і ВКЛ звісно, а не на Московщині.)
+1000% был там же и через свою цифровую камеру такой ***ни не видел, может камера не той системы.Ці дурниці неможна читати без реготу))