Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Вы это о чем? Вы не можете не утверждать и отрицать. Нет доказательств.Человек не может представить, как выглядит реальная картинка бытия, поскольку он может видеть менее 1% от электромагнитного спектра и слышать не более 1% от акустического. 90% клеток в вашем теле работают в симбиозе с микроорганизмами, которые имеют собственную ДНК и не являются "вашими". Атомы в вашем теле представляют на 99,9999999999999999% пустое пространство и ни один из них не является порожденным вами — все заимствованы из бывшего звездного вещества, когда-то возникшего в чреве взорвавшейся звезды. Человек имеет 46 хромосом — на 2 меньше, чем картофель. Радугу человек показывает как бы только себе: ее существование связано с особенностями человеческого зрения и зависит от конических фоторецепторов в ваших глазах — для других живых существ, не имеющих подобных конусов-колбочек, радуга вообще не существует. Таким образом, вы не просто смотрите на радугу — вы создаете ее. Это довольно удивительно, особенно если учесть, что все красивые цвета, которые вы видите, составляют менее 1% электромагнитного спектра. Любая материя — всего лишь энергия, сжатая до состояния медленной вибрации.
Мы все — одно сознание, субъективно познающее само себя.
Смерти нет, жизнь — всего лишь сон, а мы — наше собственное воображение.

А может и так? Каждый развлекает как может среди мировой пустоты сам себя и тоскующую публику смертников, терпеливо дожидающуюся неминуемой — амнистий абсолютно не бывает — смерти. У публики в запасе, в кармане в будущем ничего верного кроме смерти, собственно, ничего ровным счетом нет. От рождения они уже приговорены к смерти и в своей камере, из которой нет выхода (еще один изобретатель, Витгенштейн, придумал, что дверь из нее открыта, но мы ведь реалисты и знаем другое, как жестока и сурова жизнь, ведь правда?), вынуждены пока, до смерти, как-то убивать время, одни грубо и разгульно, другие очень тонко, музыкой, поэзией и философией, умно и интеллигентно. Полная пустота, doskonała próżnia. Польское слово тут лучше, в контексте этого отчаянного нигилизма, в его пейзаже, чем русское «пустота»: «пустота» еще указывает на «пусть» и «впускание», a próżnia только на порожность и праздность, упразднение всего.

(«Витгенштейн»-12)

Человек не может представить, как выглядит реальная картинка бытия, поскольку он может видеть менее 1% от электромагнитного спектра
Це. мабуть, так і є. В 2012р., коли паломничав разом із ще 50-тьма харківцями на Святій Землі, тричі через дісплей моєї цифрової фотокамери спостерігав дивні речі. Вперше у Храмі Гроба Господня в Сирійському храмі, вдруге - в Хевроні на фоні Свято-Троїцького храму (біля дубу, де вперше Аврааму з"явився Господь у вигляді трьох янголів) і втретє у Віфлеємі у Храмі Різдва Христового. В перший раз свідком була одна людина і коли я спитав священника, що супроводжував нашу групу ( о.Генадій з храму св.Валента на території Харківсьої фармакадемії), він мені не повірив, хоча був свідок, який стояв поруч зі мною на той момент. Вдруге - я не міг нікому показати, бо усе відбулося на протязі декількох секунд. А, втретє, свідками були усі 50 харківців, а у священників, які нас супроводжували, відпали просто щелепи.

Це. мабуть, так і є. В 2012р., коли паломничав разом із ще 50-тьма харківцями на Святій Землі тричі через дісплей моєї цифрової фотокамери спостерігав дивні речі. Вперше у Храмі Гроба Господня в Сирійському храмі, вдруге - в Хевроні на фоні Свято-Троїцького храму (біля дубу, де вперше Аврааму з"явився Господь у вигляді трьох янголів) і втретє у Віфлеємі у Храмі Різдва Христового. В перший раз свідком була одна людина і коли я спитав священника, що супроводжував нашу групу ( о.Генадій з храму св.Валента на території Харківсьої фармакадемії), він мені не повірив, хоча був свідок, який стояв поруч зі мною на той момент. Вдруге - я не міг нікому показати, бо усе відбулося на протязі декількох секунд. А, втретє, свідками були усі 50 харківців, а у священників, які нас супроводжували, відпали просто щелепи.

Ці дурниці неможна читати без реготу))

:D
Так атеизм - это тоже религия. Вера в отсутствие веры.

Вера в отсутствие богов.

Атеїзм - не релігія, а світогляд, який характеризується не вірою у відсутність богів, а саме відсутністю віри у них.

Ці дурниці неможна читати без реготу))
Мені шкода Вас. 50 людей свідків, усі харківці. І персонально о. Генадій із храму св. Валента в Харківській фармакадемії...
Доречі, сміється той. хто сміється останнім...

Віра не потребує доказів.

Ви як діти....

Віра не потребує. Але якщо б всі жили тільки вірою, горбатився б ти зараз з мотигою у полі, жив у мазанці, та сраку лопухами б підтирав.

Далеко не всім для віри достатньо лише віри)))

Та отож. Віра сама по собі ірраціональна.

Якою б не була віра, а релігії базуються на сакральних текстах. А там, який не візьми, все спростовується науковими даними, або абсолютно ними не підтверджується. Церковникам залишається лише відбріхуватись про поетичність сенсу цих текстів, або невірним трактуванням. Одним словом вся ця релігійна кухня виглядає безпорадною та жалюгідною.

Та хоч 1000. В історії були і значно масштабніші містифікації та фальсифікації стосовно релігії.
Усі ці події були реальними. Я ж кажу. що і у священників повідпадали щелепи. Доречі, усі наші харківці, побачивши це на дісплеї моєї камери, стали діставати свої, наводити на те ж саме місце і у них нічого не було видно. А коли я натискав на спуск, то на фото не було нічого такого, що видно було на дісплеї...
Я тепер розумію притчу про Фому... І вислів Спасителя своїм учням стосовно кидання бісеру... Саме через це й припиняю говорити з Вами про ці події.

Подражают СССР и россии: ученый Козловский рассказал, с кем ведут борьбу боевики ДНР
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Освобожденный из плена боевиков боец батальона «Азов» Евгений Чуднецов рассказал о пережитых им пытках и планах сбежать. Об этом военный ​​рассказал в интервью «Громадському радио».
Натепер у Харківському шпиталі знаходяться декілька людей звільнених із полона у канун Нового року... Там можна почути від них жахливі речі... Про таке не пишуть у ЗМІ...

Регулярність польотів американських беспілотників над Україною наводить на деякі цікаві думки.

Американський військовий безпілотник здійснив політ над Україною
Дані про борт зашифровані.

Російську авіабазу в Сирії вдруге за тиждень атакували безпілотники — ЗМІ

Не надо ссориться , добрые люди. Каждый шаг определяет последующий. Думать никто не запрещает.

Забыть о победе в Сирии.

Назад
Зверху Знизу