Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Усі ці події були реальними. Я ж кажу. що і у священників повідпадали щелепи. Доречі, усі наші харківці, побачивши це на дісплеї моєї камери, стали діставати свої, наводити на те ж саме місце і у них нічого не було видно. А коли я натискав на спуск, то на фото не було нічого такого, що видно було на дісплеї...
Я тепер розумію притчу про Фому... І вислів Спасителя своїм учням стосовно кидання бісеру... Саме через це й припиняю говорити з Вами про ці події.
Віру неможливо спростувати науковими даними. Віра за своєю сутністю ірраціональна.
Якщо ти чогось не бачив, ще не значить шо цього не існує.
Отака хуйня, малята....
Так само неможливо. Віра тримається сама на собі, а не на тому, що ви називаєте її підґрунтям.
Запитання на засипку. А чого та сама камера, яка в мене є і досі нічого не показувала в інших місцях. в тому числі і в храмах, які я відвідував не тільки на Святій Землі, а й в інших місцях? І чому саме вона показувала на дісплеї та на оптичному відеошукачі (у мене їх два в камері), а на знімках, які я намагався зробити, цього не було?Фотокамера не може зафіксувати нічого з того, що не здатне побачити людське око, бо їхні спектри знаходяться у видимому діапазоні ЕМВ. Чим більше ви кажете про той випадок, тим більше стає зрозумілим, що оптична ілюзія на екрані вашого фотоапарату викликана його конструктивними особливостями. В інеті таких приколів тьма тьмуща))
1.Усі вчені, які займалися таємницями матерії на мікро- та -макро рівнях ставали віруючими людьми. 2. Майже усі лікарі, особливо хірурги, - віруючи люди. (Навіть серед моїх знайомих).Нічого подібного. Без підгрунтя віра згасає протягом поколінь. Це об'єктивний процес сьогодення. Релігія стає безпорадною у сучасному світі, не вірішує проблем, та має багато суперечностей із науковими поглдами та технічним прогресом, а тому стає непотрібною.
1.Усі вчені, які займалися таємницями матерії на мікро- та -макро рівнях ставали віруючими людьми. 2. Майже усі лікарі, особливо хірурги, - віруючи люди. (Навіть серед моїх знайомих).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вам тільки так здається. А насправді все це вже було. Колись на зміну повному розчаруванню у релігії часів Відродження прийшла Реформація. Віра жодним чином не заважала Копернику і Ньютону робити свій внесок до науки.
Щоб давати такий суворий та беззаперечний висновок про маячню, треба провести хоч деякий час у середовищі справжніх науковців, а ще краще самому працювати в цій сфері.Абсолютна маячня. Особливо перше. Тільки не треба нести дурниці про релігійність чи теїстичність Ейнштейна, інакше буде повне ПГМ-бінго))
Так і зараз, навчання у будь-якому навчальному закладі, який навчає творчим професіям, вимагає прочитання Святого Письма. І це можна зрозуміти. Бо, уся світова та європейська література - це надбання християнської культури. Більше 90% сюжетів у світовій літературі та образотворчому мистецтві - це прямо чи побічно використані сюжети із Святого Письма.Нічого мені не здається))
У часи Коперника читати вміло ледве з 10% населення Європи, а саме навчання починалося з читання біблії. В них не було жодної альтернативи.
Маю знайомих лікарів-хірургів з 4-ої лікарні. Все те ж саме, окрім тих багатьох свідчень про те, як вони рятували людей, яких привозила швидка допомога вже у стані клінічної смерті. Доречі, там по сусідству з ними ЦПНБ (зараз здається це 5 лікарня), так там усередині тамтешні лікарі зробили храм і декілька лікарів, після рукопокладання, ведуть служби...До речі, є влучна розповідь з життя святителя Луки (Войно-Ясинецького), який теж був професійних хірургом.
Моя найулюбленіша книга із Старого Заповіту - Екклезіаст.Бывает нечто, о чем говорят: "смотри, вот это новое"; но это было уже в веках, бывших прежде нас.
В часи, коли Коперник навчався в Краківському університеті - значно більше було людей. що вмілиВсе ж таки трохи більше.
Коперник і сам був каноніком, якщо я не помиляюсь.Але науці це не заважало.
Звичайно.Та і не тільки католицькому. (У Польщі і ВКЛ звісно, а не на Московщині.)
+1000% был там же и через свою цифровую камеру такой хуйни не видел, может камера не той системы.Ці дурниці неможна читати без реготу))