Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

  • Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Покидати живцем в окріп?
з точки зору кулінарії, краще спершу трохи обсмажити, але не дуже, а вже потім - до казана, залити прохолодною водою, на вогонь, і повільно, дуже повільно нагрівати до стану "зараз почне кипіти", в цьому стані й тримати до повної готовності бульону... Десь так годин із шість:)
З урахуванням первинного продукту, готовим бульоном можна травити тарганів та іншу гидоту, прийнявши найсуворіши заходи власної безпеки...
При попаданні в очі - промити великою кількістю води, бажано - свяченої... При попаданні у мозок - змити двома діжками розчину галаперідолу... Десь так. :)
 
Та хто ж це тут смердить?
Не звертай увагу, на тобі трошки вишуканого печива:)

jhj6cb.webp
 
Назад
Зверху Знизу