Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Где хороший бензин?

• Автор теми Автор теми 0lympian
  • Дата створення Дата створення
Re: Где хороший бензин?

Судячи з усього, дефіцит в квітні був ще більше і тепер трохи зменшиться.
Плюс врахуйте тих, хто катався здебільшого атнєхуйдєлать (як, наприклад, вище) і через них споживання трохи впаде, бо влом стояти по 3 години в черзі.
в квітні дефіцит не такий помітний був, зараз на багатьох вог\окко\анр взагалі немає палива

Він про газ нічого не казав, чи може я прослухав.
Наскільки я бачу, з газом трохи краще, ніж з бензол поки що.

Та я вот наблюдаю за всем и думаю какую жоповозку прикупить - на дизеле или на газу

тут, вот такие размышления попались
Пив каву сьогодні на одній іменитій заправці. Переді мною в черзі стояв військовий, просив заправити хоча б на 10 літрів за готівку, чи банк. Показував посвідчення, був у формі, зі зброєю і було зрозуміло, що йому дуже потрібна хоч пару літрів пального. На всі прохання отримував відповідь від касирши “немає, не можу, чекайте коли з'явиться”. Через 10 хвилин, по талонам, якийсь чоловік залив чотири каністри по 20 літрів. Ще через 10 хвилин, якийсь модний хлопчик, відкинув фішку біля колонки, спокійно, по знаймоству заправив повний бак за готівку. Ще через 10 хвилин заправка відкрилась на пару годин ( саме на певний час, а не на наявність ) розливаючи з обмеженням 10 літрів для звичайних смертних людей.
Я вирішив трохи глибше вивчити це питання і набрав пару знаймоих шнирів. Шнирі — це такі люди, які завжди крутяться в різних колах і вирішують будь які питання. Від всіх них я отримав одну і ту ж відповідь : “Бензин? Дизель? Сколько тебе нужно? Та хоть миллион литров. Заправки забиты до полного. Но цена....”
Купити мільон літрів можна по ціні від 55 до 70 грн. Але заправляти на азс тільки по талонах чи карточках. Це оптова ціна. Пояснюється це тим, що на роздрібну ціну стоіть обмеження, і по такій ціні заправки продавати не хочуть. А от на опт обмеження немає, тому ти можеш купити скільки тобі треба по той ціні, яка вигідна заправкам. Ці “годинні” акції продажу пального для звичайних смертних — це зображення якоїсь діяльності для тримання напруги на певному рівні.
Я не буду писати, що це наслідок тупого керівництва країни. Бо це не так. Це наслідок перебування п@#$расів у владних кабінетах.
Я ніколи не повірю, що така схема централізовано створилася на всіх азс одночасно. Навіть якщо це так, то це монопольна змова, яку держава не повинна допускати. Але ставити обмеження націнки на роздріб і не ставити таке обмеження на опт — це геніальна ідея змови корупціонерів. І як бачимо ця схема дуже чудово працює.
Радий за того, хто добре заробляє на проблемах держави і громадян. Добра йому, добра.
Як і добра чудовій дівчині на заправці KLO. Яка залила по знайомству повний бак за готівку модному хлопчику і не дала навіть літра пального військовому.
Хотілось би написати, що серед нас живуть п@#$раси. Але вірніше написати : ми живемо серед п@#$расів.
(с) Вадим Лабас

Та я вот наблюдаю за всем и думаю какую жоповозку прикупить - на дизеле или на газу

никакую
если есть деньги то вот
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=70617077&postcount=62655
ты там кстати выразил тоже озабоченность
вот у тебя есть шанс

ага
только цены на самые убитые уебища, как два бензиновых корча

Всё зависит от того сколько ты вкладываешь в цену корча и что ты называешь корчем,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Всё зависит от того сколько ты вкладываешь в цену корча и что ты называешь корчем,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

8-10 тыщ за убогую корчину
За эти же деньги сейчас можно купить б7 пассат со всеми ништяками
Или Октавию А5 а на сдачу пассат б5

8-10 тыщ за убогую корчину
За эти же деньги сейчас можно купить б7 пассат со всеми ништяками
Или Октавию А5 а на сдачу пассат б5

Вот видишь, для тебя корч - это то что ты написал, а для кого-то корч 10-15 тыс.

Так что выбор всегда есть

Ггг
Биток с запасом хода 100 км 11 куе
Если это не *****ц то шо

Вкладення

• Screenshot_2022-05-16-10-27-25-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-05-16-10-27-25-18_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    73.8 КБ · Перегляди: 151

Вот видишь, для тебя корч - это то что ты написал, а для кого-то корч 10-15 тыс.

Так что выбор всегда есть

Есть конечно
Купить свежий б7 в коже за 10
Или барабан биток с запасом в 100 км за те же деньги
Который зимой проедет 50 км и сдохнет

Есть конечно
Купить свежий б7 в коже за 10
Или барабан биток с запасом в 100 км за те же деньги
Который зимой проедет 50 км и сдохнет

Я про текущую **** с топливом пишу, и не понятно сколько она продлится. А так купишь ты свой б7 и поставишь в гараж, т.к. ездить не на чем, топлива нет. А электричку зарядил и поехал, и пофиг на очереди на заправке.

такие вбросы и размышления будут попадатся очень часто
есть специальные люди,обученные вбрасывать зрады
по-моему гаврик на фб такю же ерунду задвигал, у меня тут два лидера рынка и они отпускает с двух колонок топливо гражданским остальне под спецтехнику и военным

Якщо змова, тоді чому позакривалася більшість малих мереж?
Бо не могли собі дозволити торгувати в межах державної максимальної ціни.
Усюди, куди лізе з регулюванням цін держава, починається дефіцит. Це - плата за красиві цінники.
Значит не всем можно торговать топливом из-под полы. Как маленькие чесслово

Вот ета бомбануло женька-рагулька, я даволєн
ну а к чему двойные стандарты
а то кому то непонятно,как это можно шашель жарить за 100 уе
а корчи покупать ему понятно

«трохи краще» - то значить, що газу мало і він дорогий, а бензу взагалі ***ма
властьимущие рассказывают третью неделю,как через неделю все будет огурец
заказали и там и тута,только наливай
ну ждем с хуле

Назад