Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В якому розумінні наосліп? Аім?
Я не визнавав, що гра крута. Зі всієї серії, тобто 3 частина на ПС3, поки що сама нормальна. Мені не подобається тупняк нескінчений, персонажі пустишки. Вони тільки на 3й частині видумали сльозогінну історію про Дрейка. Благородний злодій сирота з монастирю, в міру кмітливий та дуже фартовий. Кістки в нього вкриті адамантієм не інакше. Мені не подобається напіврухливі MOBA замашки - тир з ретельно виставленними укриттями та зброєю. Як можна гнати таку хуйню, коли в печері де не було сотні років людей влаштовують перестрілку та лежать калаші для тебе? І нащо вбивати три сотні людей за один епізод. Поведінка персонажів крінж, тупняк та висмоктана з пальця (21го) мотивація.й вийшла б батла, чи дум.
Балабол це той, що постійно тріщить попусту. Так я теж вмію. Не було що грати, от я і жував цю тирсу без смаку. Все, закінчив. Може комусь подобається ця писанина, а якщо ні, мені як соловьюне грай тоді