Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ГаМаФлуд

🟢 04:13 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 04:13 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Місцевість схожа на Фарік 6, тобто навпаки. Судячи з опису сюжету в Вікі, розробники та сценаристи вирішили розвести мило. Брат, який вважався 15 років мертвий... Можна таким способов додати Люка Скайуокера та Чубаку. Вони просто проходили поряд знімального майданчика. Якщо продовжити читати опис з "С тех пор проходит 15 лет (и три года после событий Uncharted 3)", то далі просто дичина з багато серійного "Богатиє тоже плачут".
А так у ролику все стандартно. Безсмертні люди, окрім дурників, ті мруть по 50 штук за 5 хвилин гри. Картинка гуд, деталізація теж, зважаючи на динаміку подій. Скоріш за все, нічого нового не додали в гру.
Примітивний сюжет
Примітивний іскуствєнний ідіот
Примітивна і безглузда стрілянина (тир)
Примітивні диалоги типу "Вот ето прокатілісь! Да!", "Не здавася, я вот здался, а ти не здавайся, іді до конца"

З хорошого буде картинка та ефекти, динаміка місцями. Можливо торрент.

• 🟢 04:13 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
З хорошого це буде той самий анчартед, але краще, ніж всі попередні - кожен наступний краще й краще.
Нічого глобально не змінюється - абсолютно той самий геймплей та стиль гри, цікавіші графа та фізика, ну а в ремастері ще цікавіші. На початку буде багато пасхалок та спогадів.

Значить я підстаркуватий зануда. І пиздіти мені подобається більше, ніж грати ці шедеври

Вчора вийшов Scorn. Намальований круто та атмосферно. GOG версія у вільному доступі.

Unrеаl engine вміє картинку робити. А сама гра щось якось не вразила. Ні атмосферою, ні геймплеєм.

Останнє редагування:
Нудна гра. Як наче дивишься вестерн серіал 13 сезонів + те що не увійшло.

Ще один ксклюзів пав до ніг ПК бояр. Афро людина-паук. Місяць до виходу. Бабло вирішує. А пам'ятаю, як тішились володарі коробків з похабним охолоденням та гальмом у вигляді вінта 2,5" на 5400 обертів, гібридним процем від АМД, який срали всі, хто має інтернет, що ПК вже все - вмер.

Цікавий той факт, що навіть плойка 4 про йшла з тою похабщиною замість ssd. Да про що я кажу, фатка 4 з інтерфейсом Sata 2! Sata 2, Карл! Не було перехідного періоду, коли починали ставити SSD. Тупі вінти залізні змінили на NVME. Жадібні корпоративні свині. Три версії плойки 4 і ні одна не з SSD. Головне реклама, а вінти то таке. 4к кричали вони, ПК смокче, ПК треба кожен рік апгрейдити. А самі читали сосюру і смоктуновського на ноутбучних вінтах до самого виходу ПС5 і продовжують читати.

Не звертайте увагу, я це собі в голові перебирав, воно вирвалося)) Йобнутий трохи

Останнє редагування:
але щось ти анчартед за 15 років після виходу грав...
такі вони пкашники - сидять й дрочать замість грати. А хтось просто грає та не повчає інших, ще й своєчасно грає.

але щось ти анчартед за 15 років після виходу грав...
Взяв плойку 3 для того, щоб пройти GOW, пограти ігри з інших консолей, бо ламана третя вміє в емулятори і всі попередні соньки, також мене цікавить Patapon (PSP), яку ніяк вже багато років не можу дограти, а їх три. З'явилась можливість пробігти цю хрінь (Анч), щоб мені консолєдрочери не розповідали, що я ніколи його не грав і не пограю, бо я жебрак і мені не світить всрата листкова (слоями) коробка.

Халява!

Якби за гроші, я б навіть на нього і не дивився. І якщо я своєчасно зіграю в таке дно, як Dying Light 2, воно не стане кращим. А я його пройшов своєчасно і це дно. Пам'ятаю першу частину і вона мені дуже сподобалася, можна в третій раз пройти. Фар край 6 я пройшов на виході, тобто своєчасно і він вартував тих 5 копійок за підписку на місяць з ультімейт версією, мені він був цікавий. Можу зараз грати в Фарік 3, він супер офігенний. Біошок я можу всі три зараз грати. Пару днів назад закінчив Макс Пейн 1, буду грати 2го. А третій Макс для мене шикарний шутан, це яскравий приклад нескінченного тиру - шедевр. Халф лайф на Сорсі від першого і до епізода 2 граю і отримую задоволення

А от Анч не стане кращим ні зараз, ні потім. Це пуста хуйня і я в цьому переконався. Завтра виходить те дрочево і я чекаю торент. По законам останніх портів з ПС4 на ПК торент має бути швидесенько. Так було з Хорайзн зиро дей (грай охуєнна), так було з Людиною-пуком, так було з сумним Кратосом (гра не сподобалася, хоча я фанат Кратоса ще з 2ї плойки).

А хтось просто грає та не повчає інших, ще й своєчасно грає.
Такі історії та факти будь ласка потримай для тих хто тут перший раз :угу:

навіщо?
Я 15 років тому пройшов анчартед, кайфанув й забив. А ти зараз, за 15 років, нарешті пройшов та експерта з себе корчиш. Виглядає це сумно.
Не подобається - не пиши. Всім же насрати все одно.

пс - справа не в анчартеді, а в тому, що ти чомусь вирішив повчати всіх. При тому, що явно відсталий та часто обговорюєш те, в що не грав та чого не бачив. Ті, хто хочуть, прсото грають мовчки. Інші говнять те, чого в них нема - будь-то хоч консоль якась, хоч недостатнє залізо, хоч гра, яка поки дорого коштує та яку не зламали.

Не позорься, заебал. Никого твое мнение не интересует, как минимум ибо оно уніло. (хйл)

Останнє редагування:
От якось похуй, що ти там собі думаєш. Я тут свою думку видумую, мені це подобається. Ой! Та це ж форум для пиздіжа, ще й тема гамафлуд. Мабуть я дійсно довбойоб, що таке собі дозволяю. Форум мертвий, геть нема з ким посперечатися, окрім тебе. Він ще з хуй зна якого року мертвий. Пару компаній було тут і вони з теми в тему скакали, але розмови однакові були. В гамафлуді було максимум до 10 чоловік і то, одні олігархи. Пихаті, зарозумілі. Тьху! Якщо ти не будеш зі мною сперечатися, я все одно буду тут писати цю свою хуйню.

Почав вчора Анч 4. І він самий адекватний з того, що вони наліпили. Unreal йому тільки на користь. Але...
Сюжет це набір відбитих кліше, тупо нарізка всіляких байок. На нього можна не зверитати увагу.
Доречі, якщо не грати попередні частини, це тупо не вплине ні на що. Зав'язка тупа, як двері зі звичним туманом про персонажів. Тобто попередні зв'язки нівелюються появою якогось там брата.

Ролики це душне кіно, тупе душне кіно. Пропускаю. Вони передбачувані, бо це все мільйон раз було всюди.

Подобається стрілянина з автоприцілом, нема тепер десятихвилинного застрягання з дурниками. Три патрони з пістолета і до іншого приціл скачить. Тепер це грати можна. Зброя та звук зброї приємніші. Але знову ж таки, нахуя вбивати 50 людей за главу? Охоронців, найманців і т.д. От нахуя? Крістофер Скотт «Кріс» Кайл це найрезультативніший снайпер США - 255 ліквідацій, 160 підтверджено міністерством оборони США. Це була війна в Іраку. А тут якійсь авантюрист, який постійно спирається на російський "авось" валить ворогів пачками. За 4 частини серії мабуть вже 1000 настріляв. Це напрягає, безглузді вбивства від шукача пригод, який постійно залишається ні з чим.

Картинка наче є, але щось якось з епічністю не виходить. Попередня мені сподобалась епічністю та розмахом простору.

Зараз на Мадагакарі. З джипом, скелею та лебідкою вийшло просто фантастично. Воно нереальне, але гарно. Пам'ятаю цей момент, ще на виході гри для плойки.

В цілому краще набагато. Але присутня ця тупість з ТВ серіалів не самих продуманих. Типу, і так піде. Сподобались печери і тако собі Мадагаскар. Інше, це якісь тупі лабіринти з перенасиченням труб, ящиків, бочок, кондиціонерів, вентшахт, балконів і всякої хуйні. Саме більше мене дратує цей дебільний ящик на коліщатах кругом. В тисячолітніх печерах з піратами та християнами. Що це за припездяна хуйня??? Це все поки що))) Далі буде...

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Яка тупа гра! Просто неймовірно тупорила (вся серія Анчартед). Ці двоє, не враховуючи діда, вибили дерев'яні двері без будь-якого натяку на замок. А збоку стіни немає))) Той момент коли скриптили одні, двері видумали другі, а треті вже все інше домальовували.

Переглянути вкладення 13207735

Мабуть я не американець ніфіга, це вони можуть сцятися гарячим по Індіанам Джонсам та подібній дичині, щоб незважати на купу нестиковок, ідіотизму і інших розладів розумових. Таке враження, що це ліпив офісний планктон, який все життя в тепличних умовах знаходиться і мріє про екстримальні та романтичні пригоди подивляючись у вікно з придихом нудьги від того компуктера. Загадки прості та безглузді для розтягнення ігрового часу.
Пірати! Серьйозно? Бля я не можу... Я не можу грати це лайно, воно мене бісить. Мене бомбить, пердак горить, а її навіть не купував. Йде воно на хуй. Єдине що, забираю слова свої про відсутність епічності.

Останнє редагування:
как же ты уныл.
Добровольно и осознанно играешь в игру, которая по определению есть набором киношных клише и просто кином, но и ноешь по этому поводу.

И самое хуевое во всем этом, что ты можешь не играть, но играешь, и ноешь, и все равно продолжаешь, и все равно ноешь.

Вот выключи сейчас и забей. Почему нет, если все так хуево?
Мудак унылый ты, заебал, иди нахуй и в игнор, досивдули

(хйл)

Вот выключи сейчас и забей. Почему нет, если все так хуево?
Я так і зробив. Ще позавчора. Видалив нахуй те лайно після того, як герої кажуть, що на острові зв'язок не всюди є, а потім відсилають фото та телефонують з підземелля. Це пізда! Не може такого рівня проект дозволяти собі цей ідіотизм і в такій кількості.

На плойці грав, бо треба було ознайомитися до вихода 4ї частини і для галочки пробігти. Багато разів хотів покинути і попередні, все чекав, а може, а наче нічого ось почалося цікавеньке. Першу та другу частину можна взагалі не грати. Мабуть тому на ПК вийшло дві останні.

Мудак унылый ты, заебал, иди нахуй и в игнор, досивдули
Слабак.

Останнє редагування:
Я його не дивився до проходження Анчартед. Не вважаю думку Олексія за еталон, але згоден з багатьма висловами

Пройшов GOW 2. Почав третю. Вона просто охуєнна! Їй хуй зна скільки років, а вона просто богоподібна :D Не зрівняти з тою хуйнею із 2018 року. Яка динаміка бою, а скільки кровіщі, аж самого Кратоса забризкує. Рубаю і аж слина тече :D Плюс грецька міфологія в різних інтерпретаціях, якогось дідька я ті імена богів та не дуже богів знаю і що вони робили. Звуки цепів від мечів Кратоса мене заставляють вслухатися в кожний удар. Атмосфера, епічність, розмах в просторі це все просто на вищому рівні. Графен достойний на 2022. Нічого не ріже око. Місцями тупняк є, але він стосується більше геймплею.

Закінчив Бога війни 3. Гра просто охуєнна! Дуже багато ключових персонажів того всього, шо греки придумали.

Почав (вже мабуть зукінчую) God of war Ascension. Гра відверто слабенька, нудна та одноманітна. Дуже розтягнули те, що зійшло б за DLC. Битва з босами простіша і скоріша ніж з простими дурниками. Але динаміка та деякі механіки просто вражають. Графен підтягнули наче, плойка не тащить. Постійно шумить кулером, просадки частіші.

Закінчив God of War Ascension. Епічні локації, а от бойова система та вся ця двіжуха скотилася в якусь хрінь. Під кінець зовсім в Дарк Соулс переворилася. Випробування Архімеда два дні сидів матюкався, аж поки патч не накотив, де зменшили складність. Три хвилі ворога без чекпоінтів та аптечок з додатковими перешкодами. Проводиш комбінацію, а тим глистам давньогрецьким пофігу, вони контратакують. Дикий дисбаланс між звичайними дурниками та босами. Босів лупити набагато простіше. Сюжетік можна сказати загальний, як і був, а ця частина невеликий епізод.

Почав RDR перший грати і мабуть закінчу одразу. Тупо все те саме. Один в один. Перша толкова місія зі стріляниною така сама, як в другій частині. Де Марстон з Седі Адлер в каньойні ловили когось там.
Сюжетік не вражає. Марстона взяли за яйця законники та заставляють зловити Біла Вільямсона та Датча і ще якогось там Хав'єра. От і все, бо його сім'ї гаплик. Все те саме, тільки ріже очі відсутність згладжування та вертикалької синхронізації. Срака в коня теж вималювана, тваринки скачуть, голоси ті самі, карта велика, міміка норм, деталей на 2010й рік вистачає. Графа норм, а от картинка рябить звєзда. Ну і жоскі просадки.

Назад
Зверху Знизу