От якось похуй, що ти там собі думаєш. Я тут свою думку видумую, мені це подобається. Ой! Та це ж форум для пиздіжа, ще й тема гамафлуд. Мабуть я дійсно довбойоб, що таке собі дозволяю. Форум мертвий, геть нема з ким посперечатися, окрім тебе. Він ще з хуй зна якого року мертвий. Пару компаній було тут і вони з теми в тему скакали, але розмови однакові були. В гамафлуді було максимум до 10 чоловік і то, одні олігархи. Пихаті, зарозумілі. Тьху! Якщо ти не будеш зі мною сперечатися, я все одно буду тут писати цю свою хуйню.
Почав вчора Анч 4. І він самий адекватний з того, що вони наліпили. Unreal йому тільки на користь. Але...
Сюжет це набір відбитих кліше, тупо нарізка всіляких байок. На нього можна не зверитати увагу.
Доречі, якщо не грати попередні частини, це тупо не вплине ні на що. Зав'язка тупа, як двері зі звичним туманом про персонажів. Тобто попередні зв'язки нівелюються появою якогось там брата.
Ролики це душне кіно, тупе душне кіно. Пропускаю. Вони передбачувані, бо це все мільйон раз було всюди.
Подобається стрілянина з автоприцілом, нема тепер десятихвилинного застрягання з дурниками. Три патрони з пістолета і до іншого приціл скачить. Тепер це грати можна. Зброя та звук зброї приємніші. Але знову ж таки, нахуя вбивати 50 людей за главу? Охоронців, найманців і т.д. От нахуя? Крістофер Скотт «Кріс» Кайл це найрезультативніший снайпер США - 255 ліквідацій, 160 підтверджено міністерством оборони США. Це була війна в Іраку. А тут якійсь авантюрист, який постійно спирається на російський "авось" валить ворогів пачками. За 4 частини серії мабуть вже 1000 настріляв. Це напрягає, безглузді вбивства від шукача пригод, який постійно залишається ні з чим.
Картинка наче є, але щось якось з епічністю не виходить. Попередня мені сподобалась епічністю та розмахом простору.
Зараз на Мадагакарі. З джипом, скелею та лебідкою вийшло просто фантастично. Воно нереальне, але гарно. Пам'ятаю цей момент, ще на виході гри для плойки.
В цілому краще набагато. Але присутня ця тупість з ТВ серіалів не самих продуманих. Типу, і так піде. Сподобались печери і тако собі Мадагаскар. Інше, це якісь тупі лабіринти з перенасиченням труб, ящиків, бочок, кондиціонерів, вентшахт, балконів і всякої хуйні. Саме більше мене дратує цей дебільний ящик на коліщатах кругом. В тисячолітніх печерах з піратами та християнами. Що це за припездяна хуйня??? Це все поки що))) Далі буде...