Re: ГаМаФлуд
Майже дотовк Uncharted перший. Вона примітивна, шо двері. Сюжетік так собі, на рівень тих років, коли зароджувалося пригодницьке кіно, типу Індіани Джонса. Та й пригод зовсім мало, багато стрілянини тупорилої з нєграмі. Мене вже дістали ці пострілушки. Пірати, спецпризначинці, найманці, монстри. Пробіг 20 метрів знову, пробіг 50 метрів і знову натовп дурників. Поскакав по дбайливо розкладеним цеглинкам, позбирав не менш дбайливо розкладену зброю і давай стріляти. Я вже знизив рівень складності на низький, щоб не затримуватися на цій одноманітності.
З плюсів, це картинка, це дизайн деяких локацій. Ще сподобалось те, як після перезерядки зброї ріжок порожній лежить під ногами, і так купу можна накидати.
Ще про мінуси, бо їх більше.
Нескінченні лабіринти, просто ходимо на 5 сотках землі по кругу.
І кіно все ж таки тупе, повно кліше, повно спрощень, повно наївної підліткової хріні.
Ніяких відносин головних героїв я тут не бачу. Стандартна кіношна чухня. Можна не брати до уваги
Пострілушки не цікаві, тому що їх багато і треба замочити не одну сотню людей. Вони просто пруть, а ти їх мочиш. Якби було пару сцен, а так постійно. Це повна туфта і тупий тир
Ця заїзджена тема про ідол і прокляття. Типу, що перетворює людей на монстрів (зомбі-нацистів). Ну це ж йоманарот. Нациський генерал чи доктор проводив експерименти на людях і воно їх же вбило, а тепер це проблема головного героя.
До речі, це була несподіванка для мене, що тут є фантастика така. Хоча це ж відповідь на Лару Крофт.
Дуже багато тупняка, прямо дуже. Описувати буду довше ніж є самої гри.
На виправдання скажу, що таке лайно в 2007 році я з'їв би не миючи. Тоді гралося все і без серьйозного розбору.
Текст буду виправляти. І можете не читати цю лабуду, хто я такий, щоб "шедеври" поливати брудом та ще й "вкравши" з торрента.