Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Езда на велосипеде в темное время суток (или "мне жалко 10грн на фонарик")

• Автор теми Автор теми Dimon123
  • Дата створення Дата створення
Погано без світла їздити.
Сьогодні треба було їхати, але отой мій маленький ліхтарик був розряджений. Повноцінне світло вирішив не вішати бо влом.

Як же це сумно, скажу я вам. Навіть для невеликої поїздки по району.

Також пропоную нову "нормальну" світилку.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Наскільки вона нормальна я насправді хз повністю. Візуально має правильну оптичну систему та повинна формувати правильне світло. Але хз.

Взяв собі. Бо типо недорого.

Останнє редагування:

Поделитесь, у кого какой задний габарит стоит?
Есть варианты на аккумуляторах?

Навіщо потрібні акуми, якщо пари дрочових батарейок вистачає на сезон з головою.

Купувати задню блимавку треба будь-яку, краще китайську бо дешевше, але з "оком". Під ним 0.5Вт світлодіод, який нормально видно. Звичайних маленьких дрочових червоних 0.025Вт ніхера не видно взагалі.

Отака добра - два світлодіоди по 0.5Вт, один більш спрямований, інший розсіюється.

Але до неї треба брати ще одну одразу бо для їзди в групі вона не піде - сліпить. Поб'ють.
У мене отака ще.

Ну і для особливих випадків, коли треба по дорозі довго катити, я додатково юзаю задній стаціонарний габарит з міського вела. Він є по суті великим катафотом з потужним свтілодіодом всередині, живиться від павербанку.

Останнє редагування:
Спасибо, буду выбирать задний габарит.
По вашему совету заказал передний фонарь, надеюсь подойдет и будет нормально светить.

Який саме?

Такой черный.
IMG_20151225_145733_240.jpg

Задний габарит лучше побольше размером брать или обращать внимание только на светодиоды?

Останнє редагування:
Бывает задний габарит под такое крепление?
Или только брать для штыря и колхозить самому переходники.

Вкладення

• IMG_9192small.webp
    IMG_9192small.webp
    24.6 КБ · Перегляди: 128
Стандартне кріплення. Просто блималки більшістю розраховані на мтб з відсутнім багажником, а відповідно кріпленням на трубу.

Задний габарит лучше побольше размером брать или обращать внимание только на светодиоды?
Ну більше лише якщо зайве місце катафот займе. А так пох звичайно, аби світило гуд.

Прогресс - это штука необратимая, но, и, сук, порой, шокирующая

вот есть такая идея и проект и, если Вы вдруг на дороге в темноте увидите светящийся шар, знайте: это чувак со светодиодной лентой на/в шлеме!
attachment.webp

dimоncheg, я и к багажнику заднюю фару крепил: переворачивал вверх ногами и стяжками притягивал с этой хрени, чтоб не отлетела, еще снизу крылом фиксировало... Правда не совсем удобно было кнопку включения нажимать - через отверстие.

Вкладення

• .webp
    .webp
    8.5 КБ · Перегляди: 377
Останнє редагування:
Дрочня

Кстати!
Поломанную заднюю мигалку можно попробовать восстановить, заменив стандартную плату вот этой -
- цена там меняется и у меня получалось брать за $0.49
e5e6b3.webp

Подібні трешеві блимавки можна використовувати лише для їзди в групі - щоб підсвічувати себе для того, хто їде позаду. Інакше ж це **** - ці маленькі світлодіоди тупо не видно.
Да й взагалі ремонтувати те, що коштує пару баксів, то провал.

4 бакси коштують нормальні блимавки. Купуйте та не вийобуйтесь.

не видно значит.. от 4уе только..
моргалка из некондиции АТБ за 5грн прекрасно стреляет, что аж пеших идущих напрягает :клас:

что тогда можно сказать о моей последней доработке с прикручеванием на багажник заднего доп-стоп сигнала с авто :іржач:
теперь корыта без паузы меня вообще не обгоняют, мне аж как-то не удобно :rolleyes:

Ну я хз що там в тебе з атб.
Те, що вона шугає пішоходів з 2м не значить, що її видно через скло на фоні купи інших джерел світу з хочаб 50м водію авто.

Даю ідею - метровий виніс вліво та на ньому ще один авто-габарит. Будуть думати, що ти авто, та об'їзджати за 2 метри.
А ще можна з поліцейського авто блимавку зпиздити та на шолом повісіти - будуть за тобою 20км/год плестись :D

Кого поймаю в темное время суток без фары и заднего красного фонаря - дам пи#ды. (без обид, но вас не видно на дороге)

Пусть хоть самый недорогой фонарь, но что бы был.
Солидарен с автором. Только морду бить не буду. Велик развалю. Пусть по тротуару в темное время на горбу носит.

В школу йди давай, і форму на фізру не забудь, рембо, *** :іржач:

Раніше було достатньо вдягати світловідбиваючу жилетку ;)
А можно обклеить велик (да и себя), особенно, если вел не новый))

Как они торгуют? Можно зайти на ул. Культуры-13 или ул. Механизаторская-4а - попросить - и они покажут/продадут?

у меня две одинаковых супер ярких силикон-мигалки (в виде головы насекомого). но одна белая, другая красная. иногда вешаю белую (какую схватил второпях). видно ее с 50ти метров. но никто ли не даст пи..ды, за то, что она не красная, а белая?

Назад
Зверху Знизу