Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
лучше будет организовать два независимых источника для реализации обеих целей..С постоянным легче определить расстояние и местоположение меня, зато мигающий заметнее
моргалка и стробоскоп это немного разные вещи и немного по разному себя реализуют на практике..А Вам самому строб фары не мешает разглядеть состояние дороги?
зачем?бо таки загальмував.
в центре-отлично, там пробкиНе представляю как сейчас велосипедисты в вечерний час пик ездят, когда уже совсем темно...
В мене і без того були в цьому році й лобове, й вгрузання переднього колеса з наступним польотом, кажуть, на 5-6 метрів та колесом на смітник. Слава яйцям, вилка вижила. Не вистачало ще зза тупого діда політати та ще бабки на залізо викинути.зачем?
В мене і без того були в цьому році й лобове, й вгрузання переднього колеса з наступним польотом, кажуть, на 5-6 метрів та колесом на смітник. Слава яйцям, вилка вижила. Не вистачало ще зза тупого діда політати та ще бабки на залізо викинути.
это ты ехал, а кто-то справа дверь открыл?Лобове з дверима дев'ятки з селюками на холодній горі
именно в лесу?вгрузання та політ в лісопарку вночі.
Зліва, стоячи у другому ряду. Кажу ж - селюки.это ты ехал, а кто-то справа дверь открыл?
В лісопарку ближньому. Там є ярок, що перетинає головні просеки, де треба розігнатись вниз добре, щоб потім залетіти на крутий підйом. Тоді не зовсім сухо було, я не знав, а мені не сказали, чи то я не почув, що внизу дорога є лише у вигляді тропинки зліва. Я поїхав правіше та в'яїхав в пластиліноподібну грязюку. Небагато, але достатньо, щоб колесо вгрузло, ну а я звичайно продовжив рух по інерціїименно в лесу?
та этож ппцЗліва, стоячи у другому ряду. Кажу ж - селюки.
какая-то она не совсем пластилиновая, если так колесо порубалоЯ поїхав правіше та в'яїхав в пластиліноподібну грязюку.
в центре это практически невозможноПрипарковані авто треба об'їзджати на відстані більше відкритої двері.
тормозила конечно, толку-то, если он перпендикуряно поехал, мне ж хоть 1 метр нужен для торможенияПаралельні стартуни - ну треба гальмувати