Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
МаньякХоча на мінус 20 відчутно просідає акум, це видно по світлу.
Вчити вас, синків, треба... (Лесь Подерев`янський)І досить вже вчити мене електрониці
даааТак на велі рухаєшся ж, кров ганяєш активно.
Аби не продувало, ну взуття та перчатки нормальні треба бо кінці пальців задубіють.
А так легко на рівень "спекотно" вийти. Але краще не треба бо пітнити на морозі погано.
томозить на морозе сильно негде-я в том году легла как ехала с перевортом на 180 градусов просто на дороге, на скорости не более 15 км в час, на льду, красиво подлизало на борозде от машины круче чем на рельсахА чё там еще для морозу, ***кого масла в вилку заливать надо, дисковые тормоза иметь, злую резину, балаклаву й великi окуляри на пiвпики?!!
да, поменяли звезду-цепь(шимано)-по цене чуть дешевле, чем знакомый поменял стойку на мерседесе)))))Виходячи зі звичайної логіки велосипед не може коштувати як авто, хоч і погане - там тільки у двс деталей в 100 разів більше. Але ж коштує. Це вкрай неправильне філософія та раджу від неї тікати.
У меня наоборот, когда пешком хожу ногам гораздо теплее.всю ту зиму проездила в осенних ботиночках на носок-главное, ноги на землю не ставить
Я для себя решил эту проблему пересадкой на советский шоссейник "Спорт".поменяли звезду-цепь(шимано)-по цене чуть дешевле, чем знакомый поменял стойку на мерседесе)))))
Философия, наверное, такая, что велосипед-роскошь, а машина-средство передвижения
Я, конечно, с этим не согласна, но как повлиять на ситуацию?
хоу себе комплектующее за смешные деньги!Если что поломается - комплектующие можно найти за смешные деньги.
Навіщо такі витрати? Аж 600грн. Бери україну синглову - вона ще дешевша.
![]()
Втулка эта достаточно дефицитна и не очень дешевая, но думаю что на харьковфоруме в соотвествуюущем разделе можно найти.нужна втулка задняя на украину
не китай, я уже 3 за ту зиму сломала
Купи планетарку шиману трьошку. Їздити стане набагато зручніше, ну і відходить вона в тебе роки бо підробок не існує.хоу себе комплектующее за смешные деньги!
нужна втулка задняя на украину
не китай, я уже 3 за ту зиму сломала
Купи планетарку шиману трьошку. Їздити стане набагато зручніше, ну і відходить вона в тебе роки бо підробок не існує.
Втулка эта достаточно дефицитна и не очень дешевая, но думаю что на харьковфоруме в соотвествуюущем разделе можно найти.
Колеса в сборе или целиком велосипед проще купить.
Та ладно, воно в очі не кидається. Да й ціна її не така, щоб підвищити ціну вела настільки, що привабить крадіїв - є багато цікавіших варіантів для них.
Звичайно переспицувати колесо треба буде. А заміни китайських втулок вбитих за рік не потребуваиа цього?
в колесе сама не будет видна, а вот переключатель на руле и тросик всё расскажут)Та ладно, воно в очі не кидається.
пластилин начали делать после 1991и то не сразуХоча ціпляти на планетарки совкові зірки погано - вони люфтять та зроблені з пластиліну( 80+ роки). Так їх робили. Нормалні ж зірки сідають щільно.
похожа, но "моё" шимано на 30% тоньшеТочніше не так - на совкових велах влутки робити скопіювавши забугорні, тому конструкція схожа.
это про втулку?Ах, ну якщо механізм ламався, то да - можна перекинути на старий корпус.
у меня на резину все кидаются...хз, другой не было, самая дешёваяЯ ж не написав, що не видно взагалі, я написав, що не кидається в очі.