Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Езда на велосипеде в темное время суток (или "мне жалко 10грн на фонарик")

• Автор теми Автор теми Dimon123
  • Дата створення Дата створення
Не таке воно добре. З авто реально ввечері ніхера не видно велосипедистів, якщо вони без світла чи з ***овим світлом. І останніх дуже багато.

Я з двома блималками( одна дуже потужна, точно видно) + світловідбиваюча жилетка + світловідбивачі на рюкзаці( зрізав з жилетки та нашив) + світловідбивачі на руки-ноги.

В мене "капітально" прикручений саморобний габарит (2х5 діодів, кожен ланцюг має власний драйвер - шоб усе разом не погосло :)) - робив таке, аби яскраво світило, і щоб було видно під якнайширшим кутом (сзаду, збоку, з кабіни вантажівки, і т.п.); коло габариту - додатково два червоних "катафота"; торба, що на багажнику - із власними стрічками, в колесах - по одному світловідбивачу в кожному; спереду - два фонарі ("ближній - дальній") та ще один білий катафо - аби вже нічого не чухалося вночі :) Ну і на манжетах вночі чепляю стрічки світловідбиваючі - аби можна було нормально показувати повороти.

Останнє редагування:
Вот заметьте, что в основном молодые ребята ездят на велосипедах с полной иллюминацией, и не вызывают у автомобилистов никаких претензий.... Но блин деды на украинах.... это просто ад.... В воскресенье в последний момент мужика увидели... он ехал с одним маленьким старым затертым отражателем красного цвета в дождь посреди ул. Мира....

Майже всі велосипедисти це "молоді хлопці", але звідки ж тоді подібні теми? Бо єбланів дуже багато серед них.
А діди на українах то да - ****. Хоча діди на жигулях теж ****. Ну а діди на виборах це повний ****ець.

Доречі, є така особлива каста, що їздять на совках - теж уєбани. Принципово порушують усе, що можна.

Майже всі велосипедисти це "молоді хлопці", але звідки ж тоді подібні теми? Бо єбланів дуже багато серед них.
А діди на українах то да - ****. Хоча діди на жигулях теж ****. Ну а діди на виборах це повний ****ець.

Доречі, є така особлива каста, що їздять на совках - теж уєбани. Принципово порушують усе, що можна.

Забув шоссерів - це зовсім відбиті :)

Хз, особисто я з якимось спецефічним дибілізмом чи вкрай частими проявами звичайного не стикався. А от на крокодилах майже завжди тупо неадеквати. При чому я не про дідів кажу.

Нет ничего более постоянного, чем временное :ги:

afadc66bc1c8.jpg

палю годноту - белый и красный оракал отражает супер, клеится куда угодно, дешего, можно вырезать всякую ***ню, и прочее
давно с ними катаюсь, налепил на вилку, спицы, раму.... поснимал все катафоты, плюс габаритки, ну еще для подстраховки отражающую полоску которая крепится на ногу, она вообще феноменально свет отражает..
так вот, можно нарезать такого оракала и останавливать дедов и насильно им лепить на рамы спереди белую сзадии красную, ну и по бокам для подстраховки,
ибо раньше бывало доганял таких теней ночью, но обычно все заканчивалось лишь словесными увещеваниями

А не смотрится колхозно: какие-то наклейки вместо светоприборов?

в смысле габаритки я как раз не снимал, то я коряво написал

только катафоты фтопку, во первых они отлетают, когда ебашишь и бывает теряешь высоту, не напасешься, а как выглядят мне кажется пох, главное чтоб меня было хорошо видно издалека, а видно хорошо, ибо налепил везде и на педали, и на задний тормоз, на обода, вилку, спицы, раму..:yahoo:

Допиздівся. Учора ледь не в'їхав у діда на україні. Їхав по повністю темному парку. Моя фара світить широко добре захоплюючи узбіччя, але цього явно виявилось недостатньо для можливості побачити у повній темряві діда, що під 90 градусів викатив. Точніше помітити то я встиг бо таки загальмував. Залишається лише незрозумілим як він мене міг не побачити - у повній темряві я взагалі як паровоз же. Хоча я думаю я знаю відповідь - єбонізм.

Хоча я думаю я знаю відповідь - єбонізм.
Проти цього жодні катафоти, оракал чи нальопки не допоможуть :(
То ще добре, що воно на вєліку їхало; тут, в селі, часто трапляються тьмяні вершники на скутерах (!), на совкоциклах, а то - і на "москвічах".

Я боюся і вдень їздити по місту. Дуже негативно водії машин ставляться до велосипедистів!

Я вот думаю, что лучше в сумерках/темноте включать - постоянный белый свет спереди, или мигающий (светит при этом на порядок сильнее)?
С постоянным легче определить расстояние и местоположение меня, зато мигающий заметнее (некоторые встречные даже дальним мигают).

А Вам самому строб фары не мешает разглядеть состояние дороги, куда едете?

Стараюсь вообще по темному не ездить, в сумерках - всегда в светоотражающей жилетке (купил за несколько гривен в секонде - потом пару месяцев висела на балконе чтоб выветрился запах).
Один раз так получилось что возвращался ночью по неосвещенным улицам - привязал телефон с включенной подсветкой к рулю :-)

Да и вообще стараюсь ездить по городу лишь в то время когда машин не много.
В будние дни, кроме раннего утра - ездить просто страшно.
В час пик вообще никогда не ездил, но даже днем движение слишком сильное и слишком много запаркованных машин.
Водилы если в два ряда едут - то проносятся буквально в десятках сантиметров.

Не представляю как сейчас велосипедисты в вечерний час пик ездят, когда уже совсем темно...
Тут как не обвешивайся светоотрателями и фарами - вероятность попасть под машину слишком высока.

Назад
Зверху Знизу